12:15 - 23/08/2019

F-22: Μαχητικά αεροσκάφη «σκεπάζουν» το Σικάγο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αμερικανικά μαχητικά F-22 «σκεπάζουν» τους συννεφιασμένους ουρανούς του Σικάγο για μία εντυπωσιακή εναέρια επίδειξη.

Η μοίρα επιδείξεων των F-22 Raptor της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκεται στο Σικάγο για το «Chicago Air and Water Show» εντυπωσίασε με το εναέριο σόου της. Το θέαμα πραγματοποιείται κατά μήκος της διάσημης προκυμαίας και το θολό τοπίο συμβάλει τα μέγιστα, καθώς τα αεροσκάφη F-22 εμφανίζονται και εξαφανίζονται μέσα στα σύννεφα, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία.

Αν και εντυπωσιακές, οι συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες κάνουν τις πτήσεις ακόμη πιο απαιτητικές και επικίνδυνες εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας.

Το αμερικανικό stealth μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς F-22 είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο προηγμένα αεροσκάφη που επιχειρούν αυτή την στιγμή στον κόσμο και είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητά του στην καταστροφή εχθρικών απειλών αλλά και στην «κυριαρχία των αιθέρων».

Το ιδιαίτερο στοιχείο του ως αεροσκάφος πέμπτης γενιάς, είναι τα stealth χαρακτηριστικά του, τα οποία εντοπίζονται στην κατασκευή του αλλά και στην ιδιόμορφη και προηγμένη επίστρωσή στο εξωτερικό πλαίσιο του μαχητικού. Ωστόσο, οι Αμερικανοί, προς έκπληξη τους διαπίστωσαν πριν από κάποια χρόνια πως το F-22 μπορεί να χάσει αυτά τα πολύτιμα stealth χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, η ειδική επικάλυψη -επίστρωση του μαχητικού που του παρέχει την δυνατότητα να μην γίνεται ορατό από τα ραντάρ, μπορεί χαλάσει και να «ξεφλουδίσει», με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (USAF) να αναφέρει πως γι’αυτό το πρόβλημα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον του πεδίο επιχειρήσεων.

Δείτε βίντεο από την επίδειξη των μαχητικών F-22

Πηγή: The Drive/Φωτογραφίες USAF

onalert.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*