Έχεις αναρωτηθεί ποτέ με ποιον τρόπο μπορεί να έρθει το τέλος της ανθρωπότητας.

Η ανθρωποτητα εχει καταφερει να εξελιχθει σε μεγαλο βαθμο από την αρχή της ύπαρξής της. Μήπως όμως μέσα από αυτή την εξέλιξη πλησιάζουμε Προς το τέλος του κόσμου αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο; σε αυτό το αρθρο θα δούμε τις πιο ανατριχιαστικές θεωρίες σχετικά με το πώς η ανθρωπότητα μπορεί να αφανιστεί ολοκληρωτικά

Πριν συνεχίσουμε όμως σχετικά με το τέλος της ανθρωπότητας να πω ότι δεν υιοθετώ καμία άποψη απο αυτές Αλλά απλα σας παρουσιάζω τις θεωρίες όπως αυτές εμφανίζονται στο διαδίκτυο και αλλού, θα ήθελα όμως να ακούσω και τη δική σας γνώμη στα σχόλια από κάτω σχετικά με αυτές τις θεωρίες και εκεί να μπορούμε να τις συζητήσουμε

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Τις τελευταίες δεκαετίες αναπτύσσονται ραγδαία νέες τεχνολογίες όπως η επαυξημένη πραγματικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη πώς μπορεί όμως η ανάπτυξη μιας τέτοιας τεχνολογίας να αφανίσει ολοκληρωτικα τον πληθυσμό της γης;


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο κύριος κυνδινος που θα επιφέρειη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης στην ανθρωπότητα είναι ένα σενάριο που έχει παρουσιαστεί σε βιβλία chi phi αλλα και ταινίες οπως το irobot  και το x machina.

Αυτη η θεωρία αναφέρει πως οι υπερυπολογιστές και τα ρομπότ που συνήθως εξελίσσονται θα αποκτήσουν κάποια στιγμή την δική τους θέληση και συνειδητότητα και θα στραφούν τελικά ενάντια στην ανθρωπότητα επικρατώντας ολοκληρωτικά.

Ένα αλλο σενάριο θέλει την ανθρώπινη φύση να μετατρέπεται τελείως μέσα από τον τρανσουμανισμο που είναι η ανθρώπινη ενίσχυση μέσα από την ενσωμάτωση υψηλής τεχνολογίας στο σώμα .

Αυτή είναι μία τάση που κερδίζει συνεχώς υποστηρικτές που αναζητούν την Αθανασία μετατρέποντας τους εαυτούς τους σε ρομπότ

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ

Τι θα λέγατε αν όλα όσα ζούμε είναι ένα ψέμα; πώς θα αντιδρούσατε αν κάποιος σας ελεγε πως ότι γνωρίζουμε είναι απλά κατασκευασμένο για να φυλακίσει την ανθρωπότητα; η θεωρία (brain in a vat) το μυαλο στην γυαλα υποστηρίζει Όλα τα παραπάνω .

Η θεωρεια brain in a vat είναι μία από τις νεότερες φιλοσοφικές θεωρίες που σχετίζονται με τον ανθρώπινο νου και την πρωτοσυζητηθηκε και απο τον Τζον Πολοκ και είναι μία πραγματικά τρελή θεωρία που αποκαλύφθηκε κατά κάποιο τρόπο και μέσα από την πρώτη ταινία της τριλογίας μάτριξ!

Η θεωρία υποστηρίζει πως όλα όσα βλέπουμε νιώθουμε και παρατηρούμε δεν είναι τίποτα άλλο από εικόνες που προβάλλονται από τους νευρώνες του εγκεφάλου μας που βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα εργαστήριο και χειραγωγείται από κάποιο ανώτερο ον.

Οπως είναι λογικό είναι δύσκολο να αντιληφθούμε μία τέτοια θεωρία.

Οπότε σκεφτείτε το Κάπως έτσι, φανταστείτε πως υπάρχει κάποιος μοχθηρός επιστήμονας με ανεπτυγμένη τεχνολογία που μπορεί να αφαιρέσει τον εγκέφαλό σας και να τον τοποθετήσει σε μία γυάλα, μέσα στο μυαλό έχουν τοποθετηθεί ηλεκτρικά σήματα τα οποία λειτουργούν για να διεγείρουν τις λειτουργίες του και να αποτυπώνουν και οτιδηποτε θέλει ο επιστήμονας αυτός να δείτε, έτσι μπορεί τώρα να νομίζετε ότι βλέπετε αυτό το βίντεο η να νομίζετε ότι Τρώτε, ότι κάνετε βόλτα στην Ερμού ή οπουδήποτε αλλού Χωρίς όμως τίποτα από όλα αυτά να συμβαίνει πραγματικά.

Σύμφωνα με την τρελή θεωρία brain in a vat ολα τριγυρω μας είναι ψεύτικα και κατασκευασμένα και αν κατορθώσουμε να ξυπνήσουμε από αυτή την ψεύτικη πραγματικότητα ο κόσμος όπως το γνωρίζαμε θα πάψει πια να υπάρχει.

Η θεωρία του μεγάλου φίλτρου αναφέρει πως θα υπάρξει μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην ανθρωπότητα που θα σηματοδοτήσει αν θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε η αν θα καταστραφούμε ολοκληρωτικά μία για πάντα.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΤΡΟ

Η θεωρία του μεγάλου φίλτρου υποστηρίζει ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα της εξέλιξης της ζωής του πολιτισμού υπάρχει ένα τείχος, ότι σταματούν όλες σχεδόν οι προσπάθειες για τη συνέχεια της ζωής, πως είναι δηλαδή απίθανο να υπάρξει Ζωή Μετά από αυτή την κρίσιμη Καμπή της εξέλιξης

Αυτό το στάδιο ονομάζεται μεγάλο φίλτρο!

Αν η θεωρία Αυτή είναι σωστή τότε οφείλουμε να αναρωτηθούμε Πότε είναι η στιγμή που θα εμφανιστεί μπροστά μας Το μεγάλο φιλτρο; Αν όντως αποδεχτούμε μία τέτοια πιθανότητα τότε αυτομάτως οι άνθρωποι θεωρούν πως είμαστε ο πρώτος αλλά και ο ανώτερος πολιτισμός αυτή τη στιγμή Αλλά και πως είμαστε καταδικασμένοι να αφανιστουμε κάποτε εντελώς

Υπαρχουν αλλοι βεβαια που υποστηρίζουν πως το μεγάλο φίλτρο είναι μία στιγμή στο παρελθόν που καταφέραμε να ξεπεράσουμε και έτσι επιβιωσαμε ως ανθρώπινο είδος, αυτή η θεωρία ενισχυει και την πίστη σε παρα πολλους εκει εξω που πιστευουν πως καποτε θα αφανιστουμε με αλλά και την εμμονή τους πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έρθει το τέλος του κόσμου!

ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Περα απο τις πιο περιεργες θεωρεις για το πώς μπορεί να αφανιστει η ανθρωπότητα υπάρχει και μία που είναι ίσως η πιο πιθανή από όλες, η παράνοια του ανθρώπινου μυαλού.

Αυτή τη στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία έχουμε αποδείξει πως ο άνθρωπος είναι ικανός να επιφέρει την καταστροφή από μόνος του χωρίς τη βοήθεια εξωδιαστατικων όντων και σκοτεινών Δυνάμεων που επιθυμούν να μας αφανίσουν, οι παγκόσμιοι πόλεμοι του παρελθόντος αλλά και όλα τα δεινά που συνεχίζουν να υπάρχουν και να αυξάνονται στον πλανήτη ακόμα και τώρα που μιλάμε αποδεικνύουν πως το μυαλό του ανθρώπου κρυβει μέσα του απίστευτη μοχθηρία που μπορεί να φτάσει τα όρια της παράνοιας και
μπορεί τελικά να καταφέρει να αφανισει όλη την ανθρωπότητα!

Μία ματιά σε διάφορα ειδησεογραφικά site θα σας πείσει, πυρηνικές δοκιμές πολεμοι , φτωχια ,πεινα οικονομική κρίση και πάρα πολλά ακομη δείχνουν πως η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μία επικίνδυνη Καμπή για το μέλλον!

Οσοι αγαπούν τις θεωρίες συνομωσίας αναφέρουν πως τίποτα από όλα αυτά δεν γίνεται τυχαία πως τα πάντα είναι στοχευμένα ώστε να μειωθεί ο αυξημένος πληθυσμός της Γης!

Αλλοι θεωρούν οτι ο στόχος είναι η πλήρης υποταγή του μυαλού μας και της ζωής μας και πως όλα αυτά γίνονται για να ζήσει ο άνθρωπος του μέλλοντος εντελώς ελεγχόμενος από τις δυνάμεις που προσπαθούν να ελέγξουν τις τύχες μας!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

6 thoughts on “Έχεις αναρωτηθεί ποτέ με ποιον τρόπο μπορεί να έρθει το τέλος της ανθρωπότητας.

 1. Ανώνυμος says:

  AN PAREIS APO THN MI8OLOGIA TA PARADIGMATA 8A KATALABEIS POSO EPIKINDINH EINAI H TEXNITI NOIMOSINI… O DIAS KATESTREPSE TO DIMIOURGO TOU TON KRONOS OPOS O KRONOS EIXE KATASTEPSH TON OURANO WPOS O AN8RWPOS KATESTREPSE TOU GINANTES POU PI8ANOTATA HTAN KAI H APOGONOI TOU DIA…

 2. Ανώνυμος says:

  Δεν γνωρίζω για το τέλος της ανθρωπότητας… αλλά για το τέλος των αποβλακωμένων κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, θα επέλθει πάντα για το καλό τους, με δημοκρατικές διαδικασίες και δια της ψήφου των! Αυτά. ΥΓ. Και αυτό πλέον δεν είναι θεωρεία συνωμοσίας!

 3. Ανώνυμος says:

  Η τεχνολογια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι το αντιθετο. Μεσω αυτης θα μπορουσαμε να εξασφαλισουμε την σωστη διαβιωση του ανθρώπου σεβομενοι παντα την φυση. Οι επιστημονες που θελουν να κατασκευάσουν άλλο ειδος ζωης όπως ανθρωποειδή-υβριδια με τεχνητη νοημοσυνη ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Σκεφτειτε μονο ποσα τρις σκορπιούνται σε πυρηνικα, οπλα παντός είδους με τελικό σκοπό να εξαφανιστεί το ανθρώπινο γένος, πόσο δις σε μελετες, ερευνες και πειραματα για να δημιουργησουν ΥΒΡΙΔΙΑ…ΥΒΡΙΣ!!

 4. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Το Τέλος του κόσμου είναι αναπόφευκτο. Όσο αυξάνει η εντροπία, δηλαδή η μοριακή κίνηση στο Σύμπαν, ο Κόσμος οδηγείται στο Τέλος σε Χάος, δηλαδή την καταστροφή. Παράλληλα όμως η αύξηση της εντροπίας αυξάνει την πληροφορία της γνώσης που «αμίαντη» καταγράφεται στο Σύμπαν. Στο τέλος καταστρέφεται ο Κόσμος ενώ παράλληλα Τελειώνεται για να επαναφερθεί σε ένα Νέο Τέλειο Κόσμο Αθανάτων Προσώπων … και χαρά στα Πρόσωπα που αγαπούν και επιλεγούν από τον Θεάνθρωπο Χριστό για περαιτέρω Θέωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *