08:58 - 29/10/2015

Ευθύνεται το CERN?

port

Στις 23 Οκτωβρίου,εμφανίστηκε ένας μεγάλος πολύχρωμος δακτύλιος(δαχτυλίδι)στον ουρανό τις Σιβηρίας. Την ίδια μέρα που το CERN,ειπώθηκε πως θα βρισκόταν σε μεγάλη ισχύ(13 TEV)στην αναζήτηση για μια μαύρη τρυπά,με σκοπό να ανοίξουν μια παράλληλη διάσταση, μέσου κάτι που ονομάζεται ‘Gravitys Rainbow’. Αυτός ο σκοπός τους δεν είναι κάτι κρυφό,αφού το έχουν ανακοινώσει επίσημα στη ιστοσελίδα τους.

Η Σιβηρία είναι μια πολύ ενεργή περιοχή,με….. U.F.O δραστηριότητα και θεάσεις…περίεργα φαινόμενα,όπως τις ‘καταβόθρες’ η τεράστιες τρύπες που έχουν εμφανιστεί στη Σιβηρία με βάθος ίσως και πάνω από 24.38400 μετρά μέσα στη γη,εκ τον οποίον κάνεις δεν γνωρίζει γιατί εμφανίστηκαν η γιατί είναι τόσο μεγάλες.
Έτσι υπάρχουν πολλά περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στη Σιβηρία…….

τα σχόλια δικά σας!

Υ.γ. Οι ‘καταβόθρες’ δεν είναι ένα καινούργιο φαινόμενο,το οποίο έχει εμφανιστεί μόνο στη Σιβηρία,άλλα έχει εμφανιστεί και σε άλλες χώρες…….είναι ένα φαινόμενο το οποίο θα αυξηθεί και θα βλέπουμε πολύ συχνά στο μέλλον!……Καλή Δύναμη σε όλους…..Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Loading...
Σχετικά με PanIko
ΕΚΕΊΝΟΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΠΡΏΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh