08:58 - 29/10/2015

Ευθύνεται το CERN?

port

Στις 23 Οκτωβρίου,εμφανίστηκε ένας μεγάλος πολύχρωμος δακτύλιος(δαχτυλίδι)στον ουρανό τις Σιβηρίας. Την ίδια μέρα που το CERN,ειπώθηκε πως θα βρισκόταν σε μεγάλη ισχύ(13 TEV)στην αναζήτηση για μια μαύρη τρυπά,με σκοπό να ανοίξουν μια παράλληλη διάσταση, μέσου κάτι που ονομάζεται ‘Gravitys Rainbow’. Αυτός ο σκοπός τους δεν είναι κάτι κρυφό,αφού το έχουν ανακοινώσει επίσημα στη ιστοσελίδα τους.

Η Σιβηρία είναι μια πολύ ενεργή περιοχή,με….. U.F.O δραστηριότητα και θεάσεις…περίεργα φαινόμενα,όπως τις ‘καταβόθρες’ η τεράστιες τρύπες που έχουν εμφανιστεί στη Σιβηρία με βάθος ίσως και πάνω από 24.38400 μετρά μέσα στη γη,εκ τον οποίον κάνεις δεν γνωρίζει γιατί εμφανίστηκαν η γιατί είναι τόσο μεγάλες.
Έτσι υπάρχουν πολλά περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στη Σιβηρία…….

τα σχόλια δικά σας!

Υ.γ. Οι ‘καταβόθρες’ δεν είναι ένα καινούργιο φαινόμενο,το οποίο έχει εμφανιστεί μόνο στη Σιβηρία,άλλα έχει εμφανιστεί και σε άλλες χώρες…….είναι ένα φαινόμενο το οποίο θα αυξηθεί και θα βλέπουμε πολύ συχνά στο μέλλον!……Καλή Δύναμη σε όλους…..Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με pan78

«ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ Ν’ ΑΦΥΠΝΊΣΕΙΣ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ, ΤΌΤΕ ΑΦΎΠΝΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ… ΕΆΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΊΨΕΙΣ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΊΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΟΥ, ΕΞΆΛΕΙΨΕ ΠΡΏΤΑ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΆΣ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΌΠΩΣ ΛΕΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΔΏΡΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΌΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ»

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί