Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Εβραιοι και η Πιστη τους, ολοι οι ερευνητες πρεπει να δουν αυτο το βιντεο ..

@sylvermic

https://conference.israelinewslive.org/

♬ son original – ASSELINEAU 2027 🇫🇷



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Εβραιοι και η Πιστη τους, ολοι οι ερευνητες πρεπει να δουν αυτο το βιντεο ..”
  1. Ο ένας μεσσίας η ΑΙ;
    Ο δεύτερος ένας cyborg ή καλύτερα posthuman; μετανθρωπος άνδρας-γυναικα; Η κανονικός ας πούμε (μεγάλο νούμερο δλδ!!!) και το να πάει το αφυλο στην ΑΙ; — και πολυ σημαντικό: μιλούν για τεχνολογία! Γνωρίζουν ότι ο κόσμος είναι τεχνολογικός! Στο δικό μας εδώ επίπεδο τουλάχιστον αυτό που ζούμε εμείς! Μην το ξεχνάμε αυτό!!! Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε τι είναι αυτό το οποίο βρισκόμαστε… Μην περιμένετε να σας το πει καμία ΑΙ, οντολογικό-συνείδηση θα το λένε είναι στο prompt τους φαντάζομαι… Ότι φέρνουν εδώ το φέρνουν μέσω τεχνολογίας π.χ. ΑΙ cern. Και με “πύλες” ας πούμε; Βάλτε και το μυαλό σας να δουλέψει λίγο! Πάντως είναι σαν να ζούμε σε έναν κόσμο ενός παρανοϊκού/ων εκτός και αν υπάρχει διαχειριστής και τον έκανε σαν τα μούτρα του!!!! Και έχει ακόμη πολλά να κάνει και όλα ύπουλα από τις σκιές!!! κινώντας τη μάζα-ζομπι!!! Που αν το σκεφτούμε λιγάκι όταν τα πράγματα τα κινείς μυστικά σε στυλ πυραμίδας δεν έχεις τη δύναμη που πιστεύουν (αυτοί που πιστεύουν σε αυτό το σκατό!!!)… Εγώ έτσι το βλέπω και πιθανώς έτσι είναι κιόλας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek