Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:09 - 18/02/2024

Έτσι, η Ρωσία και η Τουρκία ακολουθούν απόλυτα το βιβλικό σενάριο του τέλους του κόσμου.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γιατί οι ΗΠΑ και η Δύση έχουν πολύ περισσότερα “αντιχριστιανικά” χαρακτηριστικά από τη Ρωσία – Ο “Γωγ από τον Μαγώγ” ΔΕΝ είναι ο “Πούτιν από τη Ρωσία” – Θα καταστραφεί πρώτα η Δύση πριν συμβεί ο “Αρμαγεδδών”;

Παραμένει εκπληκτικό το πώς οι πολύπλοκες και όλο και πιο τρομακτικές εξελίξεις στον κόσμο ακολουθούν ξανά και ξανά τέλεια τις προφητείες της Βίβλου ηλικίας 2.000 έως 2.600 ετών για τις “έσχατες ημέρες” ή τους έσχατους καιρούς. Τουλάχιστον, αν δοθεί η δέουσα προσοχή στο θεμελιώδες κείμενο και το πλαίσιο αυτών των σεναρίων, αντί να ακολουθηθούν κάποιες δημοφιλείς αλλά βολικές εξηγήσεις που ενίοτε επινοούνται σκόπιμα για να παραπλανήσουν τους ανθρώπους. Πριν από 10 χρόνια, έγραψα αρκετά άρθρα σχετικά με τον καθοριστικό ρόλο που θα διαδραματίσουν η Ρωσία και η Τουρκία στους έσχατους καιρούς, έναν ρόλο που και οι δύο χώρες γίνονται όλο και πιο σαφείς το 2024.

Για δεκαετίες, η Σοβιετική Ένωση θεωρούνταν ότι ήταν ο “Γωγ και (από) τον Μαγώγ” που αναφέρεται στη Βίβλο, ο οποίος τελικά θα επιτεθεί στο Ισραήλ με έναν μεγάλο συνασπισμό χωρών. Μετά την πτώση του Τείχους, η θεωρία αυτή τροποποιήθηκε και υποστηρίχθηκε ότι η Ρωσία θα επέστρεφε κάποια στιγμή στις παλιές ιμπεριαλιστικές της ημέρες. Κάποιοι θεωρούν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ως επιβεβαίωση, η οποία όμως διαψεύδεται αμέσως από τα πραγματικά γεγονότα σχετικά με την προέλευση αυτού του πολέμου

Αντιθέτως, υπό τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία είναι η μόνη υπερδύναμη που επιστρέφει βήμα προς βήμα στον Χριστιανισμό, προωθώντας και υπερασπιζόμενη ανοιχτά τις παραδοσιακές χριστιανικές (οικογενειακές) αξίες. Αντίθετα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη απομακρύνονται από αυτές τις αξίες με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό (σκεφτείτε την ατζέντα των LGBTQ+ / τρανσέξουαλ, τη βιομηχανία των αμβλώσεων, τον περιορισμό όλο και περισσότερων δικαιωμάτων ελευθερίας και αυτοδιάθεσης κ.λπ.)

Συμμαχία μεταξύ Δύσης και Ισλάμ

Επιπλέον, ιδίως η Ευρώπη ανοίγει διάπλατα τις πύλες σε εκατομμύρια μετανάστες που ακολουθούν μια ολοκληρωτική ιδεολογία περιτυλιγμένη ως θρησκεία (Ισλάμ), η οποία έχει όλα τα χαρακτηριστικά του βιβλικού (πνεύματος του) “αντίχριστου”. Το κύριο χαρακτηριστικό του “αντίχριστου” είναι όποιος “αρνείται τον Πατέρα και τον Υιό” (Α΄ Ιωάννη 2:22) . Στο Ισλάμ, η αναγνώριση του Πατέρα και του Υιού είναι ακριβώς η μεγαλύτερη δυνατή βλασφημία (“shirk”), μια ασυγχώρητη αμαρτία που σας δίνει ένα εισιτήριο για την καταδίκη.

Επιπλέον, η Δύση υποκριτικά συνεργάζεται στενά με πολλά αυστηρά μουσουλμανικά κράτη, όπως η Σαουδική Αραβία, όπου τα δικαιώματα των γυναικών και των χριστιανών, για παράδειγμα, δεν λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη (και εκφράζομαι πολύ προσεκτικά).

Εκείνη την εποχή, η Τουρκία και η Δύση υποστήριξαν την άνοδο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην εξουσία στην Αίγυπτο. Μόνο όταν ανατράπηκε και εξορίστηκε, η Ρωσία ξαναμπήκε σε συμμαχία με την Αίγυπτο και πούλησε όπλα στον νέο κυβερνήτη, τον στρατηγό αλ Σίσι, έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών. Στη Συρία, το ίδιο πράγμα: η Ρωσία ήρθε σε βοήθεια του Σύρου προέδρου Άσαντ, ο οποίος προστάτευε για χρόνια τόσο τη χριστιανική όσο και την εβραϊκή κοινότητα.

Αντίθετα, η Δύση υποστήριξε τους λεγόμενους “αντάρτες”, στην πραγματικότητα ριζοσπάστες ισλαμιστές μαχητές και τρομοκράτες της Αλ Νούσρα/Αλ Κάιντα, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν τόσο με όπλα όσο και με χρήματα από την Τουρκία, την Ευρώπη και την Αμερική. Ο διάσημος ερευνητής δημοσιογράφος Seymour Hersh έδειξε ότι το δολοφονικό ISIS ήταν δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας, σχεδιασμένο για να βυθίσει τη Μέση Ανατολή στο χάος και να δικαιολογήσει μια νέα στρατιωτική επέμβαση. Και μην ξεχνάτε ότι το ΝΑΤΟ βομβάρδισε επίσης τη Λιβύη προς τη “δημοκρατία”, αντικαθιστώντας τον μετριοπαθή ηγέτη Γκαντάφι με ένα ισλαμιστικό καθεστώς.

Η Ρωσία αντιτίθεται στο “πνεύμα του αντίχριστου

Από μια βιβλική προφητική προοπτική, επομένως, η Ρωσία είναι αυτή που αντιστέκεται στο “πνεύμα του αντίχριστου” και όχι η Δύση, η οποία ακριβώς συνεργάζεται με αυτό το “πνεύμα” και μάλιστα το προωθεί στις δικές μας χώρες, εν μέρει μέσω της πολυετούς μαζικής μετανάστευσης (με αποτέλεσμα, για παράδειγμα, οι μουσουλμάνοι αστυνομικοί στην Ουτρέχτη να επιτρέπεται να φορούν μαντίλες από την 1η Φεβρουαρίου, μια σημαντική νίκη για το “κόμμα του Ερντογάν” DENK, το οποίο στοχεύει ανοιχτά να μετατρέψει την Ολλανδία σε ισλαμικό κράτος (σαρία) και παίρνει όλη την υποστήριξη και τον χώρο που χρειάζεται, ιδίως από την “αριστερά”).

Παρά τη σημερινή φαινομενική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας στη Μέση Ανατολή, οι προσπάθειες του Τούρκου προέδρου Ερντογάν να αποκαταστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία θεωρούνται από το Κρεμλίνο ως μεγάλη απειλή, ιδίως ενόψει των πολλών αιματηρών πολέμων που έχουν ήδη διεξάγει οι δύο χώρες μεταξύ τους στο παρελθόν. Αντίθετα, η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και μπορεί ακόμη να ελπίζει σε ένταξη στην ΕΕ από τις Βρυξέλλες, γεγονός που θα έκανε την Ευρώπη με μια κίνηση πλουσιότερη κατά 80 εκατομμύρια μουσουλμάνους.

Καταστροφή της Αιγύπτου και του βασιλιά του βορρά

Ο Δανιήλ 11 περιγράφει πώς ο “βασιλιάς του βορρά” (Τουρκία) θα επιτεθεί στον βασιλιά του νότου (Αίγυπτος). Το ότι αυτός ο βασιλιάς του βορρά βρίσκεται στη Μικρά Ασία και όχι στη Ρωσία, επιβεβαιώνεται τόσο από έγκυρους παραδοσιακούς μελετητές της Βίβλου -όπως ο Ιππόλυτος, ο Λακτάντιος, ο Ιερώνυμος και ο Θεοδώρητος του Κύρου- όσο και από αναγνωρισμένους πιο σύγχρονους σχολιαστές, όπως οι C.F. Keil, Gleason Archer, G.H. Lang, Edward J. Young και Stephen M. Miller.

Ο προφήτης Ιεζεκιήλ προέβλεψε την πτώση της Αιγύπτου στους έσχατους καιρούς (κεφάλαιο 30). Η χώρα θα λεηλατηθεί και θα καταστραφεί ολοσχερώς. Το ότι η προφητεία αυτή βρίσκεται ακόμη στο μέλλον γίνεται σαφές από το εδάφιο 12, όπου αναφέρεται ότι ο Νείλος θα στερέψει εντελώς -κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. (Αυτό περιγράφεται επίσης από τον προφήτη Ησαΐα.) Από την κατασκευή του φράγματος Merowe το 2009 στο βόρειο Σουδάν, η αποξήρανση του Νείλου έχει γίνει μια σοβαρή επιλογή.

Οι ΗΠΑ ο μεγαλύτερος χορηγός της μουσουλμανικής τρομοκρατίας

Το ότι η Ρωσία προμηθεύει αεροπλάνα και όπλα στο Ιράν με αντάλλαγμα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα χρησιμοποιηθούν στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά μήπως αυτό καθιστά αμέσως τον Βλαντιμίρ Πούτιν τον βιβλικό “Γωγ” (“πρίγκιπα”) που θα επιτεθεί στο Ισραήλ; Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και δεκαετίες οι ΗΠΑ προμηθεύουν όπλα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Σαουδική Αραβία, τον κύριο προπαγανδιστή του φονταμενταλιστικού Ισλάμ και παρασκηνιακά έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς της μουσουλμανικής τρομοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, η Αμερική παρείχε όπλα στους μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν, τα οποία χρησιμοποίησαν για να πολεμήσουν τις σοβιετικές δυνάμεις κατοχής τη δεκαετία του 1980. Έτσι η Ουάσινγκτον δημιούργησε τους Ταλιμπάν, οι οποίοι αργότερα στράφηκαν εναντίον των “ευεργετών” τους όταν οι ΗΠΑ εισέβαλαν στη χώρα μετά την 11η Σεπτεμβρίου (και τους οποίους οι Αμερικανοί κατάφεραν τελικά να εκδιώξουν το 2021). Λίγα χρόνια νωρίτερα, ο πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ είχε ανατρέψει τον Σάχη του Ιράν, ανοίγοντας τον δρόμο στον Αγιατολάχ Χομεϊνί, ο οποίος μετέτρεψε το Ιράν σε ένα αυστηρά ισλαμιστικό κράτος….

Ήταν οι ΗΠΑ που ανάγκασαν το Ισραήλ να αποσυρθεί από τη Γάζα και να επιτρέψει τις παλαιστινιακές εκλογές, φέρνοντας στην εξουσία το ισλαμικό τρομοκρατικό κίνημα Χαμάς. Ήταν οι ΗΠΑ που διέταξαν το Ισραήλ να εγκαταλείψει τον τότε κατά κύριο λόγο χριστιανικό Λίβανο, μετά την οποία η χώρα κατακτήθηκε de facto από τον μουσουλμανικό τρομοκρατικό στρατό της υπό ιρανική ηγεσία και οπλισμένης Χεζμπολάχ.

Έτσι, αν οι παραδόσεις όπλων και η άλλη υποστήριξη σε αντι-ισραηλινές χώρες και μουσουλμανικές ομάδες ήταν πράγματι να καθορίσουν ποιος είναι ο “Γωγ από τον Μαγώγ”, η Αμερική θα μπορούσε έτσι να χαρακτηριστεί τουλάχιστον εξίσου ισχυρή με τη Ρωσία. Έτσι, αυτού του είδους οι έμμεσες “αποδείξεις” δεν λένε τίποτα, διότι όταν η Ρωσία έκανε συνθήκη με τη Χιτλερο-Γερμανία, πολλοί χριστιανοί πίστευαν ότι ο Χίτλερ ήταν ο αντίχριστος. Αλλά όταν ο Χίτλερ εξαπάτησε τον Στάλιν, οι Ρώσοι στην πραγματικότητα πολεμούσαν εναντίον των Ναζί. Χωρίς τον τεράστιο αγώνα του ρωσικού στρατού, η Δύση πιθανότατα δεν θα μπορούσε ποτέ να νικήσει τους Ναζί.

Ο Μαγκόγκ δεν είναι η Ρωσία.

Πολυάριθμες έγκυρες βιβλιογραφικές εγκυκλοπαίδειες και άτλαντες τοποθετούν τόσο τον Μαγκόγκ, όσο και τους Μεσκ, Τουμπάλ, Γόμερ και Μπεθ Τογκάρμα – όλες τις χώρες που αναφέρονται στη Βίβλο και θα επιτεθούν στο Ισραήλ στους έσχατους καιρούς – στη Μικρά Ασία, για την ακρίβεια στις (μουσουλμανικές) χώρες και δημοκρατίες νότια της Ρωσίας, όπως η Τουρκία, το Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν, το Τουρκμενιστάν, το Αζερμπαϊτζάν, το Τουρκεστάν και η Τσετσενία.

Αλλά και η ίδια η Αγία Γραφή παρέχει ένα ανεπανάληπτο στοιχείο. Αν το κεφάλαιο 38 του Ιεζεκιήλ τοποθετηθεί δίπλα στο κεφάλαιο 30, θα βρούμε τις λέξεις “Κους”, “Πουτ” και “Λυδία”. Η Λυδία σίγουρα δεν είναι η Ρωσία, αλλά περιελάμβανε ολόκληρο το δυτικό τμήμα της σημερινής Τουρκίας. Επιπλέον, ενώ είναι αλήθεια ότι το βιβλικό ‘Meschech’ είναι ο πρόδρομος του ‘Moschi’, η ομοιότητα με τη ‘Μόσχα’ είναι καθαρά συμπτωματική, σύμφωνα με αξιοσέβαστους ιστορικούς όπως ο Rawlinson. Δεν υπάρχει καμία ιστορική απόδειξη ότι το “Moschi” έγινε η μετέπειτα Μόσχα.

Η λανθασμένη θεωρία ‘Μαγκόγκ = Ρωσία’ προέρχεται από τη Βίβλο Μελέτης Scofield, στην οποία οι Μοσέκ και Τουμπάλ ταυτίζονται με τις ρωσικές πόλεις Μόσχα και Τομπόλσκ, χωρίς να υπάρχει βάσιμη ιστορική υποστήριξη. Η εξήγηση αυτή έγινε αργότερα δημοφιλής από τους χριστιανούς συγγραφείς φαντασίας Hal Lindsey και Tim LaHaye (“Left Behind”) και βασίζεται αποκλειστικά στην ηχητική ομοιότητα μεταξύ λέξεων από δύο εντελώς διαφορετικές γλώσσες, την αρχαία εβραϊκή και μια πρώιμη μορφή της σκανδιναβικής γλώσσας.

Κάποιοι προσπαθούν ακόμη να εφαρμόσουν τις προαναφερθείσες περιοχές στη Ρωσία, καθώς στα εδάφια Ιεζεκιήλ 38:6 και 15 αναφέρεται ότι η δύναμη εισβολής ήρθε “από τον μακρινό βορρά” (/ “far north”). Ωστόσο, αυτό δεν είναι αυτό που λέει το πρωτότυπο κείμενο. Το πρωτότυπο Statenvertaling του 1637 μεταφράζει σωστά το κείμενο αυτό ως ‘στις πλευρές του βορρά’, δηλαδή συνορεύοντας με τον βορρά.

Ο Γωγ βρίσκεται στο Μαγκόγκ, σύμφωνα με τη Βίβλο, και είναι ο ηγεμόνας (“πρίγκιπας”) των Μεσέκ και Τουμπάλ, όπου ζούσαν οι λαοί Μόσκι/Μούσκι και Τουμπαλού/Τιβαρένι. Η περιοχή αυτή ήταν κυρίως νότια της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας Θάλασσας, δηλαδή όχι στη σημερινή Ρωσία. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η Βίβλος υποδεικνύει εδώ μόνο τις περιοχές από τις οποίες θα έρθει η εισβολή. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ληφθεί υπόψη η πιθανή μετανάστευση τμημάτων αυτών των λαών βορειότερα, η οποία θα λάμβανε χώρα σε διάστημα πολλών εκατοντάδων ετών.

Πόλεμος Γωγ/Μαγώγ = Αρμαγεδδών

Το δεύτερο μεγάλο λάθος που γίνεται στα περισσότερα δημοφιλή βιβλία για τους έσχατους καιρούς είναι ο διαχωρισμός του πολέμου Γωγ/Μαγκόγκ από τον “Αρμαγεδδώνα” (= την τελική μάχη για την Ιερουσαλήμ). Σύμφωνα με αυτούς τους συγγραφείς και ερμηνευτές, ο Ιεζεκιήλ θα περιγράψει μια ρωσική/μουσουλμανική (ιρανική) επίθεση στο Ισραήλ. Αυτός ο πόλεμος θα λάμβανε επομένως χώρα λίγο καιρό πριν από τον ‘Αρμαγεδδώνα’.

Σήμερα, οι χώρες και τα εδάφη που περιγράφονται στα κεφάλαια 38 και 39 είναι όλα ισλαμικά. Και από πού προήλθε “ο λαός του μελλοντικού πρίγκιπα” που θα κατέστρεφε την Ιερουσαλήμ και τον τότε ναό (Δανιήλ 9:26); Ο εβραϊκός ναός καταστράφηκε το έτος 70 από τη 10η ρωμαϊκή λεγεώνα που στάθμευε στην Αντιόχεια. Οι περισσότεροι στρατιώτες προέρχονταν από τα έθνη που βρίσκονταν στην Αντιόχεια και γύρω από αυτήν, και αυτοί ήταν κυρίως Σύριοι και Άραβες. Η Αντιόχεια βρισκόταν στη νοτιοανατολική Τουρκία, άρα όχι στην Ευρώπη.

Στο Ζαχαρίας 9:13, ο Ιάβαν (εβραϊκά) αναφέρεται ως πρωταγωνιστής της τελικής επίθεσης κατά του Ισραήλ. Το Ιάβαν μεταφράστηκε λανθασμένα ως “Ελλάδα”, επειδή εννοούσε την Ιωνία. Στην αρχαιότητα, όμως, η Ιωνία βρισκόταν στην Τουρκία (βλ. π.χ. Wikipedia), ακριβώς δίπλα στην προαναφερθείσα Λυδία.

(Επιπλέον, η Ιαβάν αναφέρεται στην ίδια αναπνοή με τη Γόμερ, τον Μαγκόγκ και τον Μεσέκ στη Γένεση 10 και το Α΄ Χρονικών 1).

Ισλάμ εναντίον Ρωσίας/Κίνας

Το Δανιήλ 11:44-45 λέει ότι ο εισβολέας στρατός από την Τουρκία με τους ισλαμιστές συμμάχους του θα τρομάξει από “φήμες από την ανατολή και τον βορρά”. Αν αυτός ο εισβολικός στρατός από τη Ρωσία έβγαινε έξω, τι βρίσκεται στα βόρεια; Τίποτα! Η Ευρώπη, ιδωμένη από το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή, βρίσκεται δυτικά και γι’ αυτό ονομάζεται “Δύση”. Η μόνη ισχυρή δύναμη βόρεια της Τουρκίας είναι η Ρωσία. Η δύναμη από τα ανατολικά αναδύεται τώρα ως Κίνα, η οποία συνεργάζεται όλο και περισσότερο με τη Ρωσία πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά.

Η ιστορία θα επαναληφθεί. Η Ρωσία (/Κίνα) και η Τουρκία θα κάνουν τελικά έναν ακόμη πόλεμο μεταξύ τους, πιθανώς επειδή οι Τούρκοι θα γίνουν υπερβολικά μεγάλη απειλή με τους οθωμανικούς (και πυρηνικούς) κατακτητικούς πολέμους τους (που πιθανόν να στρέφονται και κατά της Ελλάδας) (σκεφτείτε σε αυτό το πλαίσιο τους Ουιγούρους στην Κίνα, οι οποίοι φέρουν τουρκο-οθωμανικές σημαίες – βλέπε φωτογραφία). Σύμφωνα με τη Βίβλο, η Ρωσία θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο και η τουρκο-ισλαμική δύναμη εισβολής “θα φτάσει στο τέλος της, χωρίς κανείς να τη βοηθήσει”

Τι γίνεται με τη Δύση;

Τέλος, πού βρίσκεται η Δύση σε αυτή την ιστορία; Τι συμβαίνει με την Αμερική, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ; Πιθανώς, μέχρι τότε, η Δύση θα έχει καταρρεύσει οικονομικά-οικονομικά εξαιτίας των εντελώς ανόητων κλιματικών πολιτικών, και κοινωνικά θα έχει βυθιστεί στο χάος εξαιτίας της συνεχιζόμενης μαζικής μετανάστευσης και μιας ήδη αρχισμένης “αποκάλυψης” με ένεση mRNA. Τα πολλά σημάδια που δείχνουν ότι τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα καταρρεύσουν, κατονομάζονται πλέον από πολλούς αναλυτές.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια άλλη ολοένα και πιο σοβαρή πιθανότητα, δηλαδή ότι θα έχουμε καταστραφεί επειδή θα καταλήξουμε να πληρώσουμε το υψηλότερο τίμημα για τον πόλεμο στην Ουκρανία που προκλήθηκε (και εξακολουθεί να διατηρείται) από την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες. Μόνο το να σταματήσουμε αμέσως αυτόν τον πόλεμο δι’ αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ και να συνάψουμε ειρήνη με τη Ρωσία μπορεί ακόμη να μας γλιτώσει από αυτή τη φοβερή μοίρα.

XanderΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Πετανε μια ταχαμου θεοπνευστη προφητεια και σηματοδοτουν ετσι που θελουν να παει το πραγμα. Αν χρειαστει φτιαχνουν μια νεα θρησκεια η μια καινουργια αιρεση για να οδευσει πειθηνια το ποιμνιο. Τοπε ο Θεος δια του Ησαια, καθηστε ολοι προσοχη, αυτο ειναι το νοημα. Οποιος ομως τα χαφτει αυτα θα τα υποστει.Αυτο το ξερουν καλα οι τυραννοι απο τις ανα τους αιωνες σχολες της Φραγκφουρτης. Και γιαυτο οποιον δεν χωνευουν τον αρχιζουν στις προφητειες. Κρουω τον κωδωνα του κινδυνου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*