Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Την είδηση την διάβασα χθες. Όχι δεν απαιτείται να γράψω ένα μακροσκελές άρθρο οικονομικής ανάλυσης βαρέως τύπου.
Οι Αμερικάνοι επενδυτές αποσύρουν τα κεφάλαιά τους από τις Ευρωπαϊκές αγορές

Αυτό τα λέει όλα. Την είδηση έγραψε έγκυρη Γερμανική εφημερίδα. Ως αιτιολογία της κίνησης αυτής αναφέρει την «αναμενόμενη αστάθεια λόγω κρίσης των Ευρωπαϊκών τραπεζών».

Αναμένουν το μπαμ δηλαδή σε απλά Ελληνικά. Κράνος να πάρω.

tomsnews.de



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Ετοιμαστείτε γιατί σε λίγο θα ακουστεί το μπαμ. Μια είδηση κλειδί.”
  1. “Οι Αμερικάνοι επενδυτές αποσύρουν τα κεφάλαιά τους από τις Ευρωπαϊκές αγορές”

    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ… ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ…

    Α, ΝΑΙ!…

    «Θὰ γίνει πολιτειακὴ ἀνωμαλία θὰ ἀποσυρθεῖ τὸ ξένο κεφάλαιο…» (Γέροντας Ἰωσὴφ Βατοπαιδινός)

  2. Ο/Η Προφητειες των Γερονταδων της Ορθοδοξιας για τις ΗΠΑ : λέει:

    Προφητειες των Γερονταδων της Ορθοδοξιας για τις ΗΠΑ : Αγιος Παισιος σε Σαρμπανη και Μπραδημα, συνωδευομενους απο Τζιτζικωστα : Η παρακμη σας ειναι κοντα ! Μια κιτρινη φυλη θα σας κυριευσει με το δολλαριο… Γερων Ιωνας της Οδησσου : Το δολλαριο θα γινει παλιοχαρτο, που ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ανεμος θα παρασυρει σαν τα φυλλα…. Αγιος Πορφυριος : με ΜΑΥΡΟ προεδρο, η τεραστια καταστροφη των ΗΠΑ… Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος : Θα χαθει το 90 % των κατοικων των ΗΠΑ….

      1. μπορει και αυτο το φθινοπωρο !!!! “Αγιος Πορφυριος : με ΜΑΥΡΟ προεδρο, η τεραστια καταστροφη των ΗΠΑ…” ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!

  3. «Οι Τούρκοι θά μάθουν τό μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς»

    ποιο ειναι αυτο το μυστικο ρε παιδια εχει κανενας καμια ιδεα μηπως ειμαστε κοντα σε αυτη την διορια των τριων ημερων;

    1. Ειτε η επίσημη πτώχευση της Ελλάδας, μαλλον επειδη δεν θα εχει πληρωθει καποια δοση προς τους δανειστες….. Ειτε η έξοδος της Ελλάδας απο το ΝΑΤΟ, με μονομερη πραξη “εξωσης” απο το ΝΑΤΟ, τους Αμερικανους δηλαδη, με πιθανο λογο το οτι η Ελλας δεν εχει στειλει στρατο εναντιον των Ρωσων, πουθενα… Ηδη, η υπουργος αμυνας της γερμανιας, καποια κυρια Ουρσουλα, απειλησε μια φορα τον Καμμενο, και μια φορα αλλου, οτι με αυτη την “προσεγγιση” που εχουμε με τη Ρωσια, ρισκαρουμε την παραμονη μας εντος του ΝΑΤΟ…..

  4. Πώς είναι δυνατόν να γίνετε αυτό και ο Dax να εξακολουθεί να είναι στα ουράνια; Υπάρχει φυσικά η χειραφετηση των αγορών σε μέγιστο βαθμό αλλά υπάρχουν και τα κοιμομενοι γελαδια, οι “επενδυτές” που βλέπουν τυρακι αλλά κάνουν πως δε βλέπουν τη φακα. …. Ξαφνικά θα γίνει και τα γελαδια θα είναι τοποθετημενοι λάθος με δική τους υπαιτιοτητα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ να θέλεις να είσαι η να λέγεσαι επενδυτης και να μη παρακολουθείς τα γεωπολιτικα δρώμενα. ……

    1. ο Dax εξακολουθεί να είναι στα ουράνια, για σενα, για μενα, και για τον καθε μαλακα που πιστευει στον καθε Dax…. Δεν ειναι για τον Ροτσιλντ και τον Σορρος…. τα Dax τα φτιαξανε για το ποπολο, τα κοροιδακια, για να τους παιρνουνε τα λεφτα….

Αφήστε μια απάντηση

elGreek