Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
22:15 - 26/05/2021

Ερυθρός Σταυρός: Τα Εμβόλια Covid Εξαφανίζουν τα Αντισώματα που Έχετε Εάν Έχετε Αναρρώσει από Covid

Ερυθρός Σταυρός: Εάν έχετε λάβει το εμβόλιο COVID-19, δεν μπορείτε να δωρίσετε πλάσμα αναρρώσαντος για να βοηθήσετε άλλους ασθενείς με COVID-19 στο νοσοκομείο.

Το ανθεκτικό πλάσμα αποτελείται από αντισώματα από άτομα που έχουν αναρρώσει από τον ιό. Το εμβόλιο εξαλείφει αυτά τα αντισώματα και καθιστούν το πλάσμα αναρρώσαντος αναποτελεσματικό για την θεραπεία άλλων ασθενών με COVID-19.

Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί και έχετε πρόσφατα αναρρώσει από το COVID-19, μπορείτε να δωρίσετε αίμα σε μία από τις μονάδες αιμοδοσίας μας. Δοκιμάζουμε όλες τις αιμοδοσίες για αντισώματα COVID. Εάν γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι έχετε πρόσφατα αναρρώσει, τα αποτελέσματά σας θα εμφανιστούν θετικά, θα μπορέσουμε να τραβήξουμε το πλάσμα από αυτήν τη δωρεά ολικού αίματος, που θα πάει απευθείας σε ένα από τα τοπικά νοσοκομεία σε κάποιον ασθενή Covid”, δήλωσε ο Joe Zydolo με τον Ερυθρό Σταυρό.

Ο Ερυθρός Σταυρός λέει ότι οι δωρεές πλήρους αίματος εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά σημαντικές. Είτε έχετε λάβει το εμβόλιο σας είτε όχι, μπορείτε να δωρίσετε αίμα σε όσους έχουν ανάγκη.

tgnews.gr

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Μπορείτε να δωρήσετε αίμα που περιέχει την πτωτεϊνη ακίδας;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*