17:56 - 07/12/2016

Έρχεται κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού: Εμπλοκή Ρωσίας-Ισραήλ – Ισραηλινά F-16I SUFA βομβάρδισαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Δαμασκού – Τελευταία προειδοποίηση από Β.Πούτιν (βίντεο-εικόνες)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη F-16ISUFA σφυροκόπησαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο Al-Mezzeh στην δυτική Δαμασκό σήμερα το πρωί της Τετάρτης, ανακοίνωσαν συριακές πηγές, προσθέτοντας ότι οι αεροπορικές επιδρομές προκάλεσαν πυρκαγιά και πολλές εκτεταμένες  ζημιές.

Η ρωσική αεράμυνα στις δύο βάσεις τέθηκε σε ενεργοποιήθηκε και εγκλώβισε τα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη στέλνοντας μήνυμα στο Ισραήλ ότι τα ηλεκτρονικά του αντίμετρα δεν επαρκούν.

Η Μόσχα είναι στην κυριολεξία είναι έξαλλη από την δράση των ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών και αυτήν την στιγμή συγκλήθηκε έκτακτη συγκέντρωση ανωτάτων αξιωματικών στο ρωσικό γενικό επιτελείο με σκοπό να αποφασιστεί ποια θα είναι η στάση της Ρωσίας από εδώ και στο εξής, λόγω της ανεξέλεγκτης δράσης του Ισραήλ.

Αναβρασμός επικρατεί και στο Κρεμλίνο καθώς βλέπει το Ισραήλ να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές Ρώσων στρατιωτών με την ανεξέλεγκτη δράση του.

Επίσης αναμένεται τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν και Νετανιάχου για το θέμα αυτό όπου ο Ρώσος πρόεδρος θα του τονίσει πως η υπομονή τελειώνει και ένα ατύχημα για τα ισραηλινά μαχητικά είναι εύκολο να συμβεί.

Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Al-Nashrah επικαλούμενη συριακές πηγές ανακοίνωσε ότι οι επιθέσεις στόχευαν τον  διάδρομο του αεροδρομίου και το κέντρο διοίκησης επιχειρήσεων.

Άλλες πηγές ανέφεραν επίσης ότι τα πάνοπλα ισραηλινά  μαχητικά αεροσκάφη είχαν στόχο το κέντρο επιχειρήσεων της 4ης μεραρχίας του συριακού στρατού στο αεροδρόμιο.

Την περασμένη Τετάρτη, το υπουργείο Άμυνας της Συρίας επιβεβαίωσε ότι τα ισραηλινά  μαχητικά αεροσκάφη είχαν υλοποιήσει αεροπορική επιδρομή  στις θέσεις του στρατού στα δυτικά τμήματα της Δαμασκού, τονίζοντας αναχαίτισαν δύο ισραηλινούς πυραύλους  στην περιοχή Al-Saboura  κοντά στα εδάφη του Λιβάνου.

Η κρατική τηλεόραση της Συρίας ανέφερε ότι  ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη  επιτίθενται συνεχώς στην δυτική  Δαμασκό μετά από παραβίαση του εναέριου χώρου του Λιβάνου.

Πρόσφατα , το γενικό επιτελείο του συριακού στρατού ανακοίνωσε ότι  ισραηλινό  πολεμικό αεροσκάφος εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση σε  στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην πόλη Quneitra, καταστρέφοντας ένα πυροβόλο  ενώ  κατέστρεψε και άλλες υποδομές .

Το συριακό ζήτημα όσο οι τζιχαντιστές κατανικιούνται και εξουδετερώνονται μπαίνει στην τελική του και πιο επικίνδυνη  φάση της «επίλυσης του» χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία εκ των προτέρων για το μέλλον της χώρας και του ίδιου του Άσαντ .

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μετά την ήττα του ISIS να κινδυνεύει να ξεσπάσει μεγάλος πόλεμος με την συμμετοχή  του Ιράν , της Ρωσίας, της Τουρκίας , της Συρίας και της Σ.Αραβίας . Όλα τα σενάρια πλέον είναι ανοικτά για την περιοχή αυτή.

Έρχεται κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού: Εμπλοκή Ρωσίας-Ισραήλ – Ισραηλινά F-16I SUFA βομβάρδισαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Δαμασκού – Τελευταία προειδοποίηση από Β.Πούτιν (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα0

Έρχεται κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού: Εμπλοκή Ρωσίας-Ισραήλ – Ισραηλινά F-16I SUFA βομβάρδισαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Δαμασκού – Τελευταία προειδοποίηση από Β.Πούτιν (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα1

Έρχεται κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού: Εμπλοκή Ρωσίας-Ισραήλ – Ισραηλινά F-16I SUFA βομβάρδισαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Δαμασκού – Τελευταία προειδοποίηση από Β.Πούτιν (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα2

Έρχεται κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού: Εμπλοκή Ρωσίας-Ισραήλ – Ισραηλινά F-16I SUFA βομβάρδισαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Δαμασκού – Τελευταία προειδοποίηση από Β.Πούτιν (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα3

Έρχεται κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού: Εμπλοκή Ρωσίας-Ισραήλ – Ισραηλινά F-16I SUFA βομβάρδισαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Δαμασκού – Τελευταία προειδοποίηση από Β.Πούτιν (βίντεο-εικόνες) - Εικόνα4

pentapostagma

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Μην περιμένεις απο τον Βλαδήμηρο “μοδίστρα” Πού(σ)τιν να κάνει το οτιδήποτε!Έχει γίνει πλέον φανερός ο ρόλος του,(άλλωστε ούτε καν χριστιανός είναι)

 2. ME ΔΥΟ TSAR BOMBA ΤΟ ΙΖΡΑΧΕΛΛ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ http://www.nuclearsecrecy.com/nukemap/

 3. Από την Κρίση της Κούβας, αποκαλύφθηκε ένα Δόγμα Πολέμου. Η κάθε μεγάλη δύναμη, και το ίδιο συμβουλεύονται να πράττουν οιπεριφεριακές δυνάμεις, καλό θα είναι αν υπολογίζουν ένα ποσοστό βλάβης το οποίο δύνανται να αντέξουν στρατιωτικά και να ανεχθούν πολιτικά. το 1963, αυτό ορίσθηκε στο 20%. —- Προσέξατε στο άρθρο ρου Πενταπόσταγμα μια λεπτομέρεια : Και προηγουμένως το Ισραήλ είναι βομβαδρίσει με πυραύλους την Συριά αλλά και τώρα τα Συριακά ραντάρ εγκλώβισαν τα Ισραηλινά αεροπλάνα που έκαναν την επίθεση, αποδεικνύοντάς τους ότι τοΙσραήλ δεν έχει ηλεκτρονικά μέσα να αποφύγει κατάρριψη των πολεμικών του αεροπλάνων. Στρατιωτικά, αυτό αποτελεί όχι νέα, αλλά συνηθισμένη στάση, τακτική στην στρατιωτική γλώσσα. — Αυτά γράφθηκαν εδώ με καλή πρόθεση για να λείψει ο άμεσος φόβος κι οι αμφιβολίες. ΟΧΙ για να κάνω κριτική ή απομυθοποίηση του έγκριτου άρθρου. – Άργος

 4. πυραυλους ααυτοι; ακινδυνα παραδειγματα καποιοι. 12/08/2016 @ Δεκέμβριος 8, 2016 3:10 μμ

  συστατικα ανησυχιας για μια αντιδραση χωρις αιμαι χωρις φθορα και ζημιες. χρειαζομαστε. Ενα μπουκαλακι οινοπνευμα, ενα σπιρτο. λουζουμε το εβραικο μνημιο με οινοπνευμα και πεταμε το σπιρτο στο καθαρα εβρααικο μνημιο που μηλαει και στην ισραηλινη γλωσσα τους και τραβαμε βιντεο. καμια απολεια ηλυκη η σωματικη. κανενα κορμι χτυπημενο. αντιθετα πολλοι εγωισμοι εκνευρισμενοι. ε ναι ρε φιλε. μας χωρισαν μεσω των πιστευων. γινανε οι εβραιοι ελληνες και οι ελληνες λαθροντοπιοι οπως καποιος καποτε εγραφε ως ονομα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*