Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:06 - 22/09/2016

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!Πράγμα που προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Συμμαχία του Ανκάρα, οι άλλοτε εχθροί της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, είναι τώρα μέλη αυτής και μετέχουν στην αποστολή της Πρώτης Επαφής.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία αντιμετώπιζε μέχρι πρόσφατα τη σκληρή αντιπαράθεση της εξίσου ισχυρής σκοτεινής «Συμμαχίας του Ανκάρα». Οι Anunnaki είναι αποστάτες Ερπετοειδείς σε αυτήν τη συμμαχία, που είχαν τον έλεγχο αυτού του πλανήτη για περίπου 13,000 χρόνια μέσω των «μπράβων» τους – τις σκοτεινές ανθρώπινες συμμορίες, που συναγωνίζονται για τον έλεγχο των ΗΠΑ και του κόσμου (κυρίως τώρα η αμερικανική συμμορία των Μπους εναντίον της Ευρωπαϊκής συμμορίας).
ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!Πράγμα που προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!!! - Εικόνα1
Οι Anunnaki άλλαξαν στρατόπεδο προς την Γαλαξιακή Ομοσπονδία το 1994, αφότου η σκοτεινή Συμμαχία του Ανκάρα προέβη σε αυτή την επιλογή. Αυτό «τράβηξε το βύσμα» της υποστήριξης των γήινων συμμοριών – πράγμα που τους 

προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός αποτελείται από μία σύμπραξη μελών απ’ όλον τον γαλαξία, και συγκεκριμένα από εκείνα τα αστρικά συστήματα που ακολουθούν το «Μονοπάτι του Φωτός».

Αυτή η Ομοσπονδία βρισκόταν μέχρι πρόσφατα σε σκληρή αντιπαράθεση με την ίσης ισχύος σκοτεινή «Συμμαχία του Ανκάρα», με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει πολλοί και καταστροφικοί γαλαξιακοί πόλεμοι σε όλο τον γαλαξία μας κατά τα τελευταία 200 εκατομμύρια χρόνια. Τώρα όμως, λόγω των τεράστιων και σημαντικών αλλαγών που συναποτελούν το τέλος του παρόντος Γαλαξιακού Κύκλου, διάρκειας 206 εκατομμυρίων ετών, πολλές από τις «σκοτεινές δυνάμεις» έχουν αυτή τη στιγμή επιλέξει να έρθουν στην άλλη πλευρά.

Είναι τώρα ενωμένες με τις «Δυνάμεις του Φωτός» κατά μεγάλους αριθμούς. Ο αριθμός των μελών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός πρόσφατα αυξήθηκε από 100.000 σε πάνω από 200.000 αστρικά συστήματα. Η Συμμαχία του Ανκάρα ήταν κατ’ εξοχήν συγκροτημένη από «ερπετικές» φυλές (δίποδα ερπετικά όντα). Αυτές προήλθαν από έναν προηγούμενο γαλαξία, ο οποίος συγχωνεύτηκε με τον δικό μας.

Ήσαν μιας περισσότερο επιθετικής φύσης, που θεμελιωδώς στερείτο συναισθηματικής ικανότητας και ήρθαν με τη βαθιά πεποίθηση, ότι είχαν μια από τον Δημιουργό δοσμένη εντολή να διατηρήσουν την κυριαρχία σε ολόκληρο το Γαλαξία μας.


ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!Πράγμα που προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!!! - Εικόνα2
Μια εκδοχή του θείου προγράμματος επηρέασε σε μεγάλο βαθμό αυτόν τον γαλαξία. Αφορά την ίδια την προφητεία του σκοτεινού δημιουργού, του Ανκάρα. Στην αρχή της ιστορίας μας, ο Ανκάρα ξαμόλησε ένα τεράστιο αριθμό από τσιράκια να αλονίζουν σ’ ολόκληρο το γαλαξία. Όμως, ακόμη και σε αυτό το σκοτάδι, υπήρχε κρατημένη μια σπίθα Φωτός – ένα δυναμικό για γαλαξιακή αρμονία.

Στις αρχές του 1994, οι πιο προφητικοί από τους ιερείς και τις ιέρειες του Ανκάρα παρέδωσαν μια μεταρυθμιστική διακήρυξη στις σκοτεινές δυνάμεις. Δήλωσαν κατηγορηματικά την εξής μεγάλη αλήθεια: Η άγια ώρα είχε φτάσει, επιτέλους, για μια γαλαξιακή εκεχειρία! Ο Ανκάρα ζήτησε από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός να εξετάσει την προοπτική μιας μόνιμης συνθήκης ειρήνης. Σαν όρο αυτής της μόνιμης συνθήκης ειρήνης, οι σκοτεινές δυνάμεις της συμμαχίας του Ανκάρα συμφώνησαν να εγκαταλείψουν οριστικά τις αξιώσεις τους προς τη Γη.

Αυτές οι καταπληκτικές ανακοινώσεις από τους πλανήτες-μαντεία του Ανκάρα αντήχησαν διαμέσου της Συμμαχίας σαν μεγάλος σεισμός. Άφησαν μικρά περιθώρια στις πολλές σκοτεινές περιοχές να τις αναλογιστούν. Μια μεγάλη οργή παρέμεινε στο εσωτερικό τους, καθώς και μια απροθυμία να εγκαταλείψουν όλα εκείνα, για τα οποία είχαν πολεμήσει. Πολλές σκληρές μάχες διεξήχθησαν μέσα στον αποπροσανατολισμένο και επαναστατημένο στόλο της σκοτεινής Συμμαχίας του Ανκάρα.


ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!Πράγμα που προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!!! - Εικόνα3
Όταν ο θυμός εντέλει εκόπασε, οι δυνάμεις από την πλευρά της γαλαξιακής ανακωχής είχαν κερδίσει μια συντριπτική νίκη. Οι λίγοι εναπομείναντες σκοτεινοί στόλοι υποχώρησαν στους πατρώους κόσμους τους, στην απότατη πλευρά του Γαλαξία. Προσκολλημένη τώρα στα τελευταία κατάλειπα της οργής, αυτή η μικρή ομάδα ανασυγκροτήθηκε και άρχισε να καιροφυλακτεί. Εξακολουθούσε να επιθυμεί ολόψυχα, να επιτεθεί σ’ αυτόν τον νεοσύστατο ενιαίο στόλο του Φωτός.

Στα τέλη του 1994, τα νικηφόρα στοιχεία του στόλου της πρώην Συμμαχίας του Ανκάρα ζήτησαν την άδεια να διαπραγματευτούν μια μόνιμη συνθήκη, που θα τους επέτρεπε να ενταχθούν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός ως ειδικά μέλη. Σε αυτές τις νέες ρυθμίσεις περιλαμβανόταν η υπόσχεση των αστρικών εθνών της πρώην Συμμαχίας να ενσωματώσουν τους τεράστιους στόλους τους σε αυτόν της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Οι πάλαι ποτέ σκοτεινοί στόλοι τώρα συμφώνησαν να τηρούν τους κανόνες που όριζε ο αρχαίος χάρτης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.


ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!Πράγμα που προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!!! - Εικόνα4
Το μόνο κολλώδες σημείο ήταν το πώς θα υλοποιούσαν στην πράξη την παραίτηση από τις αρχαίες αξιώσεις τους για τον πλανήτη Γη. Μη επιθυμώντας να χάσουν την πρόσβασή τους σε αυτόν τον ιερότατο υδάτινο κόσμο, τα μέλη της πρώην Συμμαχίας ζήτησαν να διατηρούν μόνιμα στη Γη μια σειρά ειδικών πρέσβεων. Αυτοί οι ειδικοί πρεσβευτές θα τοποθετούνταν εκεί μόνο μετά από την επιστροφή της Γης και των ανθρώπων της στην πλήρη συνείδηση. Τότε, η μεταμορφωμένη κοινωνία της Γης θα γινόταν ένα πλήρως λειτουργικό μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.


ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!Πράγμα που προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!!! - Εικόνα5
Σε ένα άλλο μέρος αυτής της συνθήκης, τα μέλη της πρώην Συμμαχίας υποσχέθηκαν να καταργήσουν διάφορες μυστικές συνθήκες με τις μεγάλες κυβερνήσεις του επιφανειακού κόσμου σας. Προκειμένου να επιδείξουν την ειλικρινή πίστη τους στα διατάγματα του Ανκάρα, τα μέλη της πρώην Συμμαχίας απέσυραν γρήγορα τους πολλούς πρέσβεις, τεχνικούς και επιστήμονές τους από τη Γη. Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, οι περισσότεροι από αυτούς τους εξώκοσμους επιστήμονες και τεχνικούς άφησαν τον πλανήτη σας. Οι επιπτώσεις αυτών των πολλών μυστικών συνθηκών στην ελευθερία σας είχαν υπάρξει τεράστιες. Η αιφνίδια αποχώρησή τους ήταν άλλη μια ρωγμή στο κακό που περιβάλλει τον κόσμο σας.


ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!Πράγμα που προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!!! - Εικόνα6
Η μικρή ρωγμή έγινε σύντομα ένα μεγάλο χάσμα, όταν οι πρώην κυβερνήτες των μυστικών συμμοριών του κόσμου σας, οι Anunnaki, πραγματοποίησαν μια εκπληκτική και πολύ ευκαιριακή κίνηση. Οι εξωγήινοι μέντορες της ελίτ είχαν απροσδόκητα αλλάξει στρατόπεδο και προσχώρησαν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Γνωστοί τώρα ως «Annanuki» (η λέξη άλλαξε για να δείξει τη «νέα» τους κατεύθυνση), υπήρξαν για καιρό τόσο οι εγκέφαλοι πίσω από τις δράσεις των παγκόσμιων συμμοριών σας όσο και οι σκληροί και αυταρχικοί κυβερνήτες τους. Ως Annanuki, υπηρετούν σήμερα το Φως.

Η γνώση τους για τους απαίσιους τρόπους της ελίτ έχει γίνει μια αληθινή δαμόκλειος σπάθη που κρέμεται πάνω από τη συλλογική κεφαλή των σατανικών καταπιεστών σας.

Το πρόγραμμα των Annanuki είναι να χρησιμοποιήσουν την παλιά επιρροή τους για να οδηγήσουν τις πολλές διαπλεκόμενες συμμορίες σας σε έναν καινούργιο δρόμο. Μέχρι σήμερα, έχει σημειωθεί κάποιος βαθμός προόδου. Ωστόσο, ενώ σιγά-σιγά αλλάζουν, οι πολλές παγκόσμιες συμμορίες διατηρούν μια βαθιά επιθυμία να κυβερνήσουν με τη συνήθη τυραννία τους.

Αυτή η εμμονή για έλεγχο έχει προκαλέσει την πρόσκαιρη διάσπασή τους γύρω από την ανάγκη να αντιδράσουν στις επιτακτικές παραινέσεις των Annanuki. Έχει επίσης εγείρει μια σειρά από περίεργα αιτήματα από μέρους των κρυφών κυβερνητών του πλανήτη σας προς τους πρώην αφέντες τους.


ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!Πράγμα που προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!!! - Εικόνα7
Μια ξαφνική σειρά από σημαντικές ανατροπές τάραξε τα θεμέλια των πολλών κρυφών κυβερνητών σας. Για να χρησιμοποιήσουμε μια απλή αναλογία, η διαπλεκόμενες μυστικές συμμορίες αναγκάστηκαν να υποβληθούν σε κάποια σοβαρή εγχείρηση εγκεφάλου! Τα υψηλότερα επίπεδα της άλλωτε άκαμπτης διοικητικής δομής τους ήσαν πλέον σε διάφορες καταστάσεις χάους. Πολυάριθμα στοιχεία της παγκόσμιας δομής τους επιδόθηκαν σε έναν ολοσχερή, μυστικό πόλεμο μεταξύ τους.

Αυτή η εξαιρετικά βίαιη αναταραχή συνεχίστηκε, με διάφορες μορφές, μέχρι και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους σας 2000.
Καθώς αυτά τα πολλά εκπληκτικά μεταμορφωτικά γεγονότα ασκούν τη μαγία τους και βοηθούν να απομακρυνθούν οι πλανητικές συμμορίες σας, η τοπική σας Πνευματική Ιεραρχία σας προετοιμάζει να γίνετε Όντα πλήρους συνείδησης.

Αυτό το κείμενο είναι ένα απόσπασμα του 2ου Κεφαλαίου (Η Μεταμόρφωση του Ουρανού και της Γης) του έργου του Σέλνταν Νάιντλ «Η Πρώτη Σας Επαφή». Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο στη διεύθυνση:http://www.unitynet.nl/Engels/Your%20First%20Contact/2.htm
ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ 
www.kalyterotera.gr
thesecretrealtruth

Σας Ενδιαφερουν:

Fly Bra Στήθος με τέλειο σχήμα, χωρίς περιττές λεπτομέρειες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Knee Bandage - Επιδεσμος γονατου-αγκωνα , μειωστε τον πονο και την αποθεραπεια του τραυματος!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μεταβολικό σύνδρομο: Γιατί παίρνουμε βάρος;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Βρέθηκε το γονίδιο, που είναι υπεύθυνο για την ανικανότητα – τώρα μπορεί να θεραπευθεί
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αυτή η επαναστατική εφεύρεση είναι πιθανότατα η πιο αποτελεσματική θερμάστρα που θα δείτε ποτέ.
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μη ελεγχόμενη υπέρταση: Μια ωρολογιακή βόμβα για την υγεία σας,τι κανουμε στην εποχη της ελειψης φαρ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τωρα λιγοτερος πονος σε Οστεοπόρωση ,αρθρίτιδα , παρελκομενες ασθενειες ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Παρασιτικη Λοιμωξη ποσο σημαντικο ειναι να την διορθωσουμε !
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ: 8 χρόνια βασανιστηρίων και μια θαυματουργή σωτηρία
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. ΟΙ ΑΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ???
  ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!
  Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ,ΟΙ ΑΙΝΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΣΑΛΛΝΤΖΕΡ!!!
  ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΑΚΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΠΟΙΟ ΟΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

 2. Ανουνακι αμουνακι και του κήπου τα εννιάμερα…ποιος ηλίθιος σκαρφίζεται αυτά τα μυθιστορήματα ???

 3. Ανώνυμος 09/22/2016 @ 10:23 ΜΜ

  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ..

 4. ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ 09/22/2016 @ 10:56 ΜΜ

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ!

 5. Ανωνυμος ιθαγενης 09/22/2016 @ 11:25 ΜΜ

  Απο τα καλα…σε κραταει 2 24ωρα κ κανεις δουλεια σου.

 6. Τι Star Wars και George Lucas. Μιλάμε για φοβερό σενάριο και θα κάνει θραύση στους κινηματογράφους… το κακό βέβαια είναι (για να κόψουμε την πλάκα) ότι υπάρχουν πυροβολημένα και τους πιστεύουν….

 7. Ανώνυμος 09/23/2016 @ 12:23 ΠΜ

  ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ.. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΜΑΥΡΟΙ Η ΑΣΠΡΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ. ΙΣΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ.

 8. Έρως Πάνδημος 09/23/2016 @ 12:45 ΠΜ

  Αυτες οι ανοησιες ειναι πολυ πιο επικινδυνες απο οσο φανταζεστε ειδικα για τους ηλιθιους. Απλα να πω επι του προκειμενου οτι ο ψευδο-επιστημονας Σιτσιν που εγινε η αφορμη για ολο αυτο το παραληρημα με τους “εξωγηινους θεους” συνδεεται και με τον ιδρυτη της Σαιντολογιας (που ειναι επισης ενα ειδος ουφολογιας) τον Ron Hubbard τον συνεργατη δηλαδη του Parsons στο Babalon Working. Μιλαμε για αρρωστα ατομα και ενα απο αυτα τα αρρωστα ατομα ειναι και Shieldan Niddle που φαινεται και απο την ηλιθια φατσα του ποσο ηλιθιος ειναι.

  • ΝΙΚΗΤΑΣ 09/24/2016 @ 3:44 ΜΜ

   ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟ ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΦΟΛΟΓΙΑ

 9. Δεν είμαι ρομπότ 09/23/2016 @ 12:53 ΠΜ

  Ο γιατρός είπε να του λέμε “ναι” σε όλα.

 10. Ανώνυμος 09/23/2016 @ 1:20 ΠΜ

  Αν σου πω ότι στην αρχή διάβαζα Άγκυρα!!!! Και λέω η Τουρκία τι σχέση με αυτούς ??? Πάει το εκαψα όλο…

 11. Ανώνυμος 09/23/2016 @ 1:25 ΠΜ

  ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚ**Σ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ…ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
  ΕΙΣΤΕ ΓΤΠ…

 12. διομηδης 09/23/2016 @ 1:43 ΜΜ

  καμπαλ και σκοτεινη αδελφοτητα ειναι εγκλωβισμενοι και σερνονται.ηρθε η ωρα σας.

 13. Ανώνυμος 09/23/2016 @ 5:30 ΜΜ

  Καλά όλα αυτά αλλά πιστεύω ότι ο Κλαρκ Κεντ τα χάλασε τελικά με την Λόις.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*