Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Εξαιρετικά σκληρή ήταν η απάντηση της Αγκυρας στις χθεσινές δηλώσεις του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών Γκίντεον Σάαρ περί δικτάτορα και αντισημίτη Ερντογάν, με τον Τούρκο πρόεδρο να προσεύχεται για τη διάλυση του Ισραήλ.

«Ο δικτάτορας Ερντογάν αποκάλυψε το αντισημιτικό του πρόσωπο. Ο Ερντογάν είναι επικίνδυνος για την περιοχή, αλλά και για τον ίδιο του τον λαό, όπως αποδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες. Ας ελπίσουμε ότι τα μέλη του ΝΑΤΟ θα το καταλάβουν αυτό όσο γίνεται νωρίτερα», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Σάαρ, προκαλώντας την οργή της Τουρκίας.

«Βιώσαμε ένα υπέροχο Ραμαζάνι. Ο Θεός να μας αξιώσει να ζήσουμε κι άλλα Ραμαζάνια. Να μη μας χωρίσει. Βέβαια γνωρίζουμε και βλέπουμε όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ. Είθε ο Θεός να καταστρέψει, να διαλύσει το σιωνιστικό Ισραήλ, αμήν!», είπε ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Και αφού βλέπουμε όσα συμβαίνουν εκεί. Εμείς εδώ να είμαστε ισχυροί, δυνατοί, ενωμένοι και αδελφωμένοι».

Από την πλευρά του, το υπουργείο Εξωτερικών στην Αγκυρα έκανε λόγο για εξωφρενική δήλωση του κ. Σάαρ που «προσπαθεί να συγκαλύψει τα εγκλήματα του Ισραήλ».

«Απορρίπτουμε την αλαζονική δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Νετανιάχου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ, στην οποία γίνεται λόγος για «ανιστόρητους και αβάσιμους ισχυρισμούς» που αποτελούν «μέρος των προσπαθειών του Νετανιάχου και των συνεργατών του να συγκαλύψουν τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η στάση αυτή βαθαίνει τις ανησυχίες ότι το Ισραήλ θα επιταχύνει τη γενοκτονία στη Γάζα και θα εντείνει τις δραστηριότητές του με στόχο την αποσταθεροποίηση άλλων χωρών της περιοχής: «Οι προπαγανδιστικές δραστηριότητες των Ισραηλινών αξιωματούχων δεν θα κλονίσουν ποτέ την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να πει την αλήθεια με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των αθώων πολιτών που αποτελούν στόχο του Ισραήλ και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά τους».

Ισραηλινή ανταπάντηση

Δεν άργησε να έρθει και η ανταπάντηση του Ισραήλ, με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, με αναφορά από την εισβολή στην Κύπρο μέχρι και στην επίθεση Ερντογάν στον… Πίκατσου:

«Τι ενόχλησε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών;
Να ένας τρόπος να διευκρινίσουμε τα λόγια του δικτάτορα: Δηλώστε ξεκάθαρα ότι ο Ερντογάν δεν είναι αντισημίτης, ότι δεν είναι μισεί εμμονικά το εβραϊκό κράτος.

Ολοι γνωρίζουν τι έχει κάνει ο Ερντογάν σε έθνη και λαούς στην περιοχή, από την Κύπρο μέχρι τη Συρία. Ολοι βλέπουν τι κάνει στον ίδιο του τον λαό (και στον Πίκατσου). Και όλοι ακούνε τι θέλει να κάνει στο εβραϊκό κράτος. Το αληθινό του πρόσωπο έχει αποκαλυφθεί σε όλους», αναφέρει η ανάρτηση του ισραηλινού υπουργείου.

kathimerini.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek