Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:07 - 05/06/2022

Έρευνα του πανεπιστημίου Cornell: Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και οι μάσκες, απέτυχαν να αποτρέψουν την διάδοση του κορωνοϊού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι διευθυντές σχολείων και πανεπιστημίων εφάρμοσαν δογματικά και βίαια τις άνωθεν εντολές που είχαν για τις μάσκες και τα εμβόλια, ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες

Επιβεβαιώνονται για ακόμη μια φορά οι φόβοι και οι προειδοποιήσεις κορυφαίων καθηγητών και ιατρών πως οι μάσκες και τα εμβόλια δεν μπορούν να αποτρέψουν την εξάπλωση του SARS-CoV2. Όπως δείχνουν τα παραδείγματα, σημειώθηκε ραγδαία αύξηση των περιστατικών μυοκαρδίτιδας, ειδικά σε άνδρες ηλικίας 16-29 ετών μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς που επιβλήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του ιού, οι διευθυντές σχολείων και πανεπιστημίων εφάρμοσαν δογματικά και σε πολλές περιπτώσεις με βίαιο τρόπο τις εντολές που είχαν για τις μάσκες και τα εμβόλια, ωστόσο, αυτές οι πολιτικές δεν είχαν μεγάλη επίδραση, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες.

Τι έδειξε η έρευνα του πανεπιστημίου Cornell

Μια ερευνητική εργασία που δημοσιεύθηκε στις 18 Μαΐου υπογραμμίζει πως η συγκεκριμένη πολιτική για τις μασκές και τα εμβόλια που ακολούθησε το Πανεπιστήμιο Cornell απέτυχαν. Παρά το γεγονός ότι το πανεπιστήμιο απαιτούσε μάσκες στην πανεπιστημιούπολη, απομόνωση και εντοπισμό επαφών μέσα σε λίγες ώρες από οποιοδήποτε θετικό κρούσμα, η εργασία αναγνωρίζει ότι:

«Η εμπειρία του Cornell δείχνει ότι οι παραδοσιακές παρεμβάσεις στη δημόσια υγεία δεν ταιριάζουν με την παραλλαγή Omicron. Ενώ ο εμβολιασμός προστάτευε από σοβαρές ασθένειες, δεν ήταν αρκετός για να αποτρέψει την ταχεία εξάπλωση, ακόμη και όταν συνδυαζόταν με άλλα μέτρα δημόσιας υγείας».

Routine Surveillance and Vaccination on a University Campus During the Spreadof the SARS-CoV-2 Omicron Variant

Έξαρση των καρδιακών προβλημάτων

Ο Δρ Verma, ένας καρδιολόγος που ασκεί το επάγγελμα του στην Καλιφόρνια, ο οποίος έχει παρατηρήσει μια έξαρση στα καρδιακά προβλήματα μετά την εφαρμογή του μαζικού εμβολίου, πιστεύει ότι η μάσκα και τα εμβόλια δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος για να χειριστεί κανείς τον COVID.
Κόλλαφος ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Michael Yeadon

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Michael Yeadon, τοξικολόγος και ειδικός σε θέματα έρευνας αλλεργιών/αναπνευστικών ερευνών, υποστηρίζει ότι εφόσον ο δείκτης θνησιμότητας λοιμώξεων (IFR) της COVID-19 δεν ήταν υψηλός, τα εμβόλια δεν θα έπρεπε να είχαν επιβληθεί και ότι οι μάσκες ήταν γνωστό ότι ήταν άχρηστες στην αναχαίτιση των αναπνευστικών ιών από προηγούμενη επιστημονική βιβλιογραφία.

«Ήταν γνωστό πολύ πριν από την COVID-19 ότι οι μάσκες προσώπου δεν κάνουν τίποτα», δήλωσε ο Yeadon σε δήλωση που απέστειλε στους Epoch Times.
«Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι οι μπλε ιατρικές μάσκες δεν είναι φίλτρα. Ο εισπνεόμενος και εκπνεόμενος αέρας σας κινείται μέσα και έξω μεταξύ της μάσκας & του προσώπου σας. Πρόκειται για προστατευτικά πιτσιλίσματος, αυτό είναι όλο».

«Αυτή είναι μια καλή ανάλυση των ευρημάτων με τις μάσκες στους ιούς του αναπνευστικού από έναν αναγνωρισμένο εμπειρογνώμονα στον τομέα. Καμία επίδραση», πρόσθεσε ο Yeadon. «Ούτε οι μάσκες ούτε τα lockdown απέτρεψαν την εξάπλωση του ιού. [Εδώ είναι] μια ανασκόπηση και περίληψη 400 εργασιών».

«Γνωρίζουμε από πρόσφατες έρευνες ότι τα εμβόλια COVID αυξάνουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας, ιδίως σε άνδρες ηλικίας 16-29 ετών», σημείωσε περαιτέρω ο Dr. Verma.

«Τα υποτιθέμενα και αναπόδεικτα οφέλη αυτών των σχολικών και πανεπιστημιακών πολιτικών πρέπει να εξισορροπηθούν με τους πολύ πραγματικούς κινδύνους (όσο σπάνιοι και αν φαίνονται). Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα στοιχεία του CDC αποκαλύπτουν μηδενικούς υπερβολικούς θανάτους σε άτομα 0-24 [ετών] το 2020 και το 2021 σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη.

Το συνολικό ποσοστό νοσηλείας και το IFR για αυτή την ηλικιακή ομάδα είναι πολύ χαμηλά και δεν φαίνεται να δικαιολογούν τέτοιες εντολές, οι οποίες φαίνεται να είναι ούτως ή άλλως αναποτελεσματικές στην αναχαίτιση της εξάπλωσης. Οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν καλύτερα το κοινό δίνοντας έμφαση στις μάσκες N95 για όλα τα άτομα υψηλού κινδύνου, στη βελτίωση του αερισμού-διήθησης, στην άσκηση και την απώλεια βάρους και στην απομόνωση όταν υπάρχουν συμπτώματα».

Μια άλλη μελέτη από τις 25 Μαΐου διαπίστωσε «καμία σημαντική σχέση μεταξύ των εντολών για μάσκες και των ποσοστών κρουσμάτων», αφού αναπαρήγαγε μια «πολύ αναφερόμενη μελέτη του CDC που έδειξε αρνητική σχέση μεταξύ των εντολών για μάσκες στα σχολεία και των παιδιατρικών κρουσμάτων SARS-CoV-2», με μεγαλύτερο δείγμα περιφερειών και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

primenews.pressΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*