Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
18:37 - 11/11/2021

Έρευνα Η.Π.Α: Τα επίσημα στοιχεία του CDC δείχνουν μια σοκαριστικά μεγάλη αύξηση των θανάτων που οφείλονται σε αφύσικα μυστηριώδη αίτια από τότε που άρχισαν τα τσιμπήματα κατά της Covid-19

Τα διαθέσιμα στοιχεία από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών – CDC στις ΗΠΑ δείχνουν ότι από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού Covid-19 στις ΗΠΑ, οι θάνατοι που οφείλονται σε «μη φυσιολογικά κλινικά ευρήματα που δεν ταξινομούνται αλλού» έχουν αυξηθεί εκθετικά σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από τον εμβολιασμό Covid-19.

Γνωρίζουμε ότι οι θάνατοι δεν οφείλονται στο Covid-19, καθώς αν οφείλονταν, θα χαρακτηρίζονταν ως τέτοιοι, και η αύξηση των ανώμαλων θανάτων δεν ακολούθησε την εισαγωγή του υποτιθέμενου ιού SARS-CoV-2 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μόνο κοινό στοιχείο που έχουν εκατομμύρια άνθρωποι από τότε που οι ανώμαλοι θάνατοι άρχισαν να αυξάνονται σε σχέση με τον αναμενόμενο μέσο όρο, είναι ότι εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν ένα πειραματικό εμβόλιο…

 

Πηγή: THE EXPOSÉ

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού Covid-19 ξεκίνησε στις ΗΠΑ στις 20 Δεκεμβρίου 2020. και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2021 συνολικά 14.270.441 άτομα είχαν λάβει μία μόνο δόση εμβολιασμού Covid-19 (4,3% του πληθυσμού), ενώ 2.161.419 άτομα είχαν λάβει δύο δόσεις εμβολιασμού Covid-19 (0,7% του πληθυσμού).

Source: https://www.google.com/search?q=covid-19+vaccinations+usa

Ο ρυθμός της εξάπλωσης του εμβολίου Covid-19 φαίνεται να έχει πραγματικά επιταχυνθεί όμως γύρω στις 5 Μαρτίου 2021, οπότε το 16,9% του πληθυσμού είχε λάβει μία μόνο δόση και το 8,7% του πληθυσμού είχε λάβει δύο δόσεις, διότι μέχρι τις 24 Απριλίου το ποσοστό αυτό είχε αυξηθεί στο 42,1% του πληθυσμού που έλαβε μία μόνο δόση και στο 28,2% του πληθυσμού που έλαβε δύο δόσεις.

Αλλά και κάτι άλλο άρχισε να αυξάνεται ύποπτα την ίδια στιγμή, και αυτό ήταν οι θάνατοι λόγω μη φυσιολογικών κλινικών ευρημάτων που δεν ταξινομούνται αλλού.

Το παραπάνω γράφημα έχει ληφθεί από επίσημα στοιχεία του CDC, τα οποία μπορείτε να αναζητήσετε εδώ (βλ. παραπομπή 1), και δείχνει τον αριθμό των θανάτων που οφείλονται σε “συμπτώματα σημεία και μη φυσιολογικά κλινικά και εργαστηριακά ευρήματα που δεν ταξινομούνται αλλού” ανά εβδομάδα που συνέβησαν.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι οι θάνατοι σε αυτή την κατηγορία αποτελούνται από τα εξής

  • Περιπτώσεις για τις οποίες δεν μπορεί να γίνει ειδικότερη διάγνωση ακόμη και μετά τη διερεύνηση όλων των στοιχείων που αφορούν την περίπτωση,
  • Σημεία ή συμπτώματα που υπήρχαν κατά τη στιγμή της αρχικής συνάντησης, τα οποία αποδείχθηκαν παροδικά και των οποίων τα αίτια δεν μπόρεσαν να προσδιοριστούν,
  • Προσωρινές διαγνώσεις σε ασθενή που δεν επέστρεψε για περαιτέρω διερεύνηση ή περίθαλψη,
  • Περιπτώσεις που παραπέμφθηκαν αλλού για διερεύνηση ή θεραπεία πριν τεθεί η διάγνωση,
  • Περιπτώσεις στις οποίες δεν υπήρχε ακριβέστερη διάγνωση για οποιονδήποτε άλλο λόγο,
  • Ορισµένα συµπτώµατα, για τα οποία παρέχονται συµπληρωµατικές πληροφορίες, τα οποία αποτελούν από µόνα τους σηµαντικά προβλήµατα στην ιατρική περίθαλψη.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω γράφημα, ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται σε μη φυσιολογικά κλινικά ευρήματα που δεν ταξινομούνται αλλού διατηρεί σταθερό μέσο όρο λίγο πάνω από 1.000 την εβδομάδα από τον Φεβρουάριο του 2020, και βρισκόταν επίσης σε αυτά τα επίπεδα πριν από την υποτιθέμενη πανδημία που έπληξε τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, γύρω στα τέλη Μαρτίου / αρχές Απριλίου 2021 παρατηρήθηκε μια ξαφνική άνοδος στον αριθμό των μη φυσιολογικών θανάτων που καταγράφηκαν ανά εβδομάδα, ο οποίος ξαφνικά ανήλθε σε 2.000 την εβδομάδα μέχρι τα μέσα Απριλίου, πριν αυξηθεί σε πάνω από 7.000 την εβδομάδα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεύοντας μια αύξηση 600% σε σχέση με τον μέσο όρο που παρατηρούνταν κάθε εβδομάδα πριν από την έναρξη της επέκτασης του εμβολιασμού Covid-19.

Το ερώτημα βέβαια είναι, γιατί;

Η συσχέτιση δεν ισοδυναμεί πάντα με αιτιώδη συνάφεια, αλλά οι ομοιότητες στο ακόλουθο γράφημα είναι σίγουρα πολύ ύποπτες.

Το παραπάνω γράφημα δείχνει τον αθροιστικό αριθμό των δόσεων των εμβολίων Covid-19 που χορηγήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες ανά εβδομάδα μαζί με τον αριθμό των θανάτων λόγω συμπτωμάτων σημείων και ανώμαλων κλινικών και εργαστηριακών ευρημάτων που δεν έχουν καταγραφεί αλλού ανά εβδομάδα.

Όπως μπορείτε να δείτε η σημαντική απότομη άνοδος και στη συνέχεια η μικρή πτώση του αριθμού των εμβολιασμών και του αριθμού των μη φυσιολογικών θανάτων είναι εξαιρετικά παρόμοια, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι πειραματικές ενέσεις Covid-19 είναι η αιτία της αύξησης κατά 600% των μη φυσιολογικών θανάτων.

Γνωρίζουμε ότι οι θάνατοι δεν οφείλονται στο Covid-19, καθώς αν οφείλονταν, θα χαρακτηρίζονταν ως τέτοιοι, και η αύξηση των ανώμαλων θανάτων δεν ακολούθησε την εισαγωγή του υποτιθέμενου ιού SARS-CoV-2 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μόνο κοινό στοιχείο που έχουν εκατομμύρια άνθρωποι από τότε που οι ανώμαλοι θάνατοι άρχισαν να αυξάνονται σε σχέση με τον αναμενόμενο μέσο όρο, είναι ότι εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν μια πειραματική ένεση, για την οποία δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφαλείας για να γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι συνέπειες.

Τα επίσημα στοιχεία του CDC υποδηλώνουν ότι οι συνέπειες μιας μαζικής πειραματικής εξάπλωσης εμβολιασμού είναι μια συγκλονιστικά απότομη αύξηση του αριθμού των θανάτων που οφείλονται σε μη φυσιολογικά μη αναγνωρισμένα αίτια, αν δεν είναι συνέπεια τότε είναι μια απίστευτη σύμπτωση, αλλά και πάλι φαίνεται ότι ζούμε στην “εποχή των συμπτώσεων”.

Μεταβείτε στα δεδομένα του CDC

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*