Επίθεση με μολότοφ σε κέντρο υποδοχής προσφύγων


Fire at planned refugee homeΕπίθεση με μολότοφ σε κέντρο υποδοχής προσφύγων

Σχεδόν καθημερινές είναι οι επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος των εγκαταστάσεων που προορίζονται για την εγκατάσταση προσφύγων.

Την ίδια ώρα συνολικά 800 επιθέσεις – όλες με βόμβες μολότωφ – έχουν σημειωθεί μόνον τους τελευταίους δύο, οπότε και ανακοινώθηκε η λειτουργία κέντρων υποδοχής προσφύγων, σύμφωνα με την αστυνομία της Γερμανίας.

Άγνωστοι πέταξαν χθες αυτοσχέδιες εμπρηστικές βόμβες εναντίον ενός κτιρίου στη Σαξονία όπου σχεδιάζεται να φιλοξενηθούν δεκάδες πρόσφυγες, προφανώς με στόχο να βάλουν φωτιά,. Την είδηση μετέδωσαν γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Τέσσερις πρόσφυγες βρίσκονταν μέσα στο κτίριο όταν οι άγνωστοι πέταξαν τις μολότοφ, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο MDR. Στο ακίνητο αναμένεται να μεταφερθούν άλλοι περίπου 100 πρόσφυγες σε λίγες εβδομάδες, κατά την ίδια πηγή.

Πλέον η αστυνομία της Γερμανίας από σήμερα αναλαμβάνει και επίσημα τη φύλαξη των κέντρων υποδοχής μεταναστών και έχει αναπτύξει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κατάσταση που επικρατεί στη Γερμανία, στο θέμα των μεταναστών και των προσφύγων, ενισχύει κάθε μέρα που περνά τα ακροδεξιά στοιχεία (ΝΑΖΙ) που πλέον φαίνεται να βρίσκονται εκτός ελέγχου.

Την ίδια ώρα η δημοτικότητα της καγκελαρίου καθημερινά βυθίζετε, αφού οι Γερμανοί αν και ο πληθυσμός τους αποτελείται κατά 40% από πρόσφυγες 2ης και 3ης Γενιάς (με εθνολογική μεγαλύτερη ομάδα την Τουρκική) εν τούτοις δεν επιθυμούν την φιλοξενία προσφύγων πολέμου.

germany refugee attack camps

 

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *