13:57 - 22/11/2019

ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΩΜΑ ΤΥΠΟΥ ’MATRIX’!

Ο Δρ Σάμιουελ Τίσερμαν από το παν/μιο Μέρυλαντ αποκάλυψε σήμερα ότι ασθενείς με βαριά τραύματα που δεν μπορούσαν να χειρουργηθούν λόγω χρόνου, μεταφέρονται πλέον σε κατάσταση αναστολής ζωής (“Suspended Animation”) με διοχέτευση ειδικού μείγματος αλάτων το οποίο αντικαθιστά όλο τους το αίμα!

https://www.theguardian.com/science/2019/nov/20/humans-put-into-suspended-animation-for-first-time

https://www.newscientist.com/article/2224004-exclusive-humans-placed-in-suspended-animation-for-the-first-time

Με αυτή τη μέθοδο που σταματά την καρδιά και τον νου, μπορούν να κερδίσουν δυο ώρες χειρουργείου. Ο γιατρός δεν αποκάλυψε πόσοι έχουν τύχει τέτοιας μεταχείρισης και κυρίως πόσοι επέζησαν καθώς είναι πολύ νωρίς και η μέθοδος είναι πειραματική.

Παρόμοιες μεθόδους ακούμε από την επιστημονική φαντασία για πάνω από 50 χρόνια. Το πιθανότερο είναι παρόμοιες μέθοδοι να εφαρμοστούν και σε πληρώματα όπως αυτά που ετοιμάζουν ο Έλον Μασκ αλλά πλέον συζητά και η NASA και μάλλον και οι Κινέζοι για τον αποικισμό του Άρη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εκεί είναι ότι μια μακρόχρονη παραμονή μπορεί ίσως να βλάψει τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα οπότε το επόμενο λογικό βήμα θα είναι να δοθεί η δυνατότητα για… καθοδηγούμενη ονειρική δραστηριότητα – θυμίζει μήπως τίποτε?

Φτάνει μια εποχή όπου όλα φαίνονται δυνατά και το ερώτημα που μένει είναι τι σημαίνει αυτό. Μπορεί ο κόσμος όπου όλα είναι δυνατά να φαίνεται μαγικός όμως αυτό ποιον ωφελεί?

Μην ξεχνάμε ότι και τώρα, αυτά που είναι εφικτά αφαρμόζονται κυρίως από τους πιο ισχυρούς στους πιο αδύναμους – διαβάστε και το (“altered carbon”) η βρείτε την τηλεοπτική διασκευή στο Νέτφλιξ όπου δείχνεται πως θα μπορούσε στο μέλλον να φτιαχτούν τέτοιες φυλακές με ‘ανασταλμένους‘ όπου μπορείς να κάνεις τα χειρότερα βασανιστήρια.

https://en.wikipedia.org/wiki/Altered_Carbon_(TV_series)

https://en.wikipedia.org/wiki/Altered_Carbon

Κ εδώ που ατα λέμε, είναι και ιδανική μέθοδος για να μειώσεις έναν πληθυσμό κατά πως ζητάει και η πράσινοι ελίτ – τους βάζεις όλους για.. ύπνο!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΥΠΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!
    ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ,Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ!!
    ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΛΩΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

  2. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 11/24/2019 @ 1:44 ΜΜ

    οτιδηποτε χαρακτηρίζεται σήμερα με το κωδικό όνομα
    επιστημονική φαντασία” είναι πραγματικότητα τουλάχιστον 30 χρόνων άπειρα τα παραδείγματα, ενα μόνο είναι απο τις σειρές σταρ τρεκ του 60-90 ολοι είχανε ταμπλετακι κινητό επικοινωνίας και κινητό σαρωτή, ένα δε καλόπαιδο της λοκχιντ μαρτιν ο μπεν ριτς είχε πει το 70 οτι έχουν την τεχνολογία να στείλουν τον ΕΤ σπιτι του (διαστρικο ταξιδι δλδ)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh