Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΚΡΟΝΙΩΝ ή ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ της NASA (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα μαύρο τετράγωνο στον δίσκο του Ήλιου δεν είναι κάτι φυσιολογικό… Κάτι προσπαθεί να μας κρύψει η NASA; Όμως, αυτή την φορά φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, αλλά τελείως διαφορετικά…

Προσέξτε την άλω του ήλιου στην περιοχή που βρίσκεται το μαύρο τετράγωνο. Εκτείνεται ή αλλιώς «τυλίγει» και το ίδιο το αντικείμενο.

Αυτό, σύμφωνα με τον Scott C. Waring δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά ότι το μαύρο τετράγωνο δεν είναι μία τσόντα της NASA για να κρύψει κάτι που δεν θέλουμε να δούμε, αλλά ένα τρισδιάστατο ΑΤΙΑ.

Αυτό συμβαίνει καθώς ο «κύβος» αντανακλά μέρος από το φως του Ήλιου ή διότι προσλαμβάνει θερμότητα ή ενέργεια από αυτόν.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα πάντα με τον Waring, το αντικείμενο βρίσκεται τόσο κοντά στον Ήλιο που μπορεί να εκτιμήσει πως το μέγεθός του είναι ίσο ή λίγο μεγαλύτερο της Γης.

Αν πράγματι ισχύουν όλες αυτές οι υποθέσεις του Scott C. Waring, τότε αυτό που μένει είναι ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο κυβοτιόσχημο αστρόπλοιο. Αν πάλι δεν συμβαίνει αυτό, τότε πρόκειται για μία ακόμα άγαρμπη λογοκρισία της NASA η οποία μας κρύβει κάτι πολύ σοβαρό που συνέβη εκεί στο διάστημα και για κανένα λόγο δεν θέλει να το μάθουμε εμείς…

Στην περίπτωση που πρόκειται για ΑΤΙΑ, τότε είναι πολύ πιθανόν να ανήκει στους Κρόνιους, καθώς όπως έχουμε εξηγήσει και δείξει αρκετές φορές, ο μαύρος κύβος είναι ένα χαρακτηριστικό των αποστατών.

Η συγκεκριμένη, καταγραφή ανάμεσα σε άλλα περίεργα γύρω από τον Ήλιο, έγινε στις 22/12/2016.

Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας.

diadrastika.com

diadrastika.com

Loading...

7 thoughts on “Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΚΡΟΝΙΩΝ ή ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ της NASA (video)

 1. gj says:

  Ναι οι κρονιοι είναι για ο τιτάνας ουρανός ηδη βρίσκεται στην γη κ ελεγχει την παράγκα στην επό μεσω του κυρ σαββα οποίος έχει κόντρα με τον ΣΚΑΙ που ελέγχεται απο τους υβρικους τιτάνες που δεν θέλουν την καταστροφή της Ελλάδας αλλά το έλεγχο της..γιαυτό έχει προωθήσει το μητσοδρακουλα για πρωθυπουργό χτυπάει τον Τσίπρα.ο λαφαζανεις όμως επειδή ελέγχεται απο τους ανδρομεδιους έχει ηδη καταστρώσει σχεδιο για το άδειασμά του νομισματοκοπείου..ο καιρός γαρ εγγύς..

 2. Έλεος! says:

  Αν ήθελε η NASA να κρύψει κάτι δεν θα το βρίσκατε ρε βόδια..
  Αλλά επειδή μας περνάνε και είμαστε καθυστερημένοι και επειδή όλα τρέχουν με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς και οι ερευνητές είναι και λίγοι είναι και στόχοι, είπαν να βάλουν ένα τετράγωνο να φωνάζει ΕΔΏ ΕΔΏ ΜΑΛΑΚΆ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΥΝΟΜΩΣΊΑ για να το δουν πιο εύκολα τα πρόβατα..
  Αν είναι δυνατόν το 2016 η NASA…… Η NASA ζώον με παρακολουθείς? Αυτή που σκέφτεται να στείλει ερευνητική αποστολή στον Άρη, να μην έχει τη δυνατότητα ν κάνει αυτό που μπορώ εγώ στο σπίτι μου. Να αλλοιώσει μια φωτο και ένα βίντεο..
  Πόσο ζώα είμαστε ρε? Πόσο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *