Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:20 - 10/08/2022

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα mRNA εμβόλια COVID-19 “ξυπνάνε” καρκίνους ή τους κάνουν πιο επιθετικούς

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μόλις το τελευταίο 24ωρο έφυγαν από τη ζωή 3 άνθρωποι που δεν ανήκαν στη μεγάλη πλειοψηφία των ανωνύμων.

Ο διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Διονύσης Σιμόπουλος, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άρτας Δημήτρης Τσιρώνης και η διάσημη Olivia Newton-John.

Και οι 3 τους έδιναν μάχη με τον καρκίνο. Χωρίς να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι είχαν εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID-19 οι πλέον ισχυρές πιθανότητες είναι να ήταν και οι 3 πλήρως εμβολιασθέντες.

Σύμφωνα με τον Dr. Ryan Cole, τα εμβόλια αγγελιοφόρου RNA (mRNA) παράγουν επίμονη πρωτεΐνη ακίδας που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του δέκτη, όπως ασυνήθιστη πήξη, φλεγμονή της καρδιάς ή καρκίνο.

Τα εμβόλια Pfizer και Moderna για τον COVID-19 είναι τα μόνα εμβόλια mRNA που έχουν εγκριθεί ή εγκριθεί για αναμνηστική χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα εμβόλια της Johnson & Johnson για τον COVID-19 χρησιμοποιούν έναν ιικό φορέα, μια τροποποιημένη εκδοχή ενός ιού, για να δώσουν οδηγίες στα κύτταρα.

Ο Cole είναι παθολόγος που λειτουργεί εργαστήριο για 18 χρόνια. Έχει δει, κυρίως μέσω του μικροσκοπίου, περίπου 500.000 ασθενείς στην καριέρα του.

«Σε φυσιολογικό mRNA, έχετε κύτταρα που στέλνουν μηνύματα όλη την ημέρα… το mRNA γενικά διασπάται μέσα σε λίγα λεπτά έως ίσως μία ώρα ή δύο. Το mRNA δεν πρέπει να επιμένει», εξηγεί ο Cole στο πρόγραμμα «Τα γεγονότα έχουν σημασία» του EpochTV.

Ο Cole λέει ότι το mRNA είναι ένα μήνυμα που λέει στο κύτταρο σας να παράγει μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη για διαφορετικές αντιδράσεις του σώματος.

«Αλλά όταν βάζεις αυτή τη συνθετική ψευδουριδίνη-pseudouridine στο σώμα σου», είπε ο Cole. «Το σώμα δεν ξέρει τι να κάνει με αυτό, και το κοιτάζει και λέει, «Χμμ, δεν ξέρω τι να κάνω. Επομένως, δεν πρόκειται να το διασπάσω.» Και έτσι αποφεύγει αυτή τη διαδικασία διάσπασης, και επίσης αποφεύγει μια ανοσολογική απόκριση. Αλλά μειώνει επίσης το ανοσοποιητικό μας σύστημα, κάτι που δεν είναι καλό γιατί άλλα πράγματα – καρκίνοι, ιοί – ξυπνούν».

Σε μια συνέντευξη του Φεβρουαρίου στους The Epoch Times, ο Cole είπε ότι είχε δει μια αύξηση στους καρκίνους που δεν έπρεπε να δει. Επιπλέον, έχει δει αυξήσεις και παράγοντες πήξης να επιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, όταν εξέφρασε τις ανησυχίες του, καμία κυβερνητική υπηρεσία δεν ήταν διατεθειμένη να εξετάσει αυτό το εύρημα.

Επί του παρόντος, ο Cole εξετάζει περίπου 40.000 βιοψίες ετησίως.

Η άποψη του Cole ευθυγραμμίζεται με τον Dr. Robert Malone, βασικό συντελεστή στην τεχνολογία εμβολίων mRNA. Ο Malone, σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους The Epoch Times στις 11 Απριλίου, είπε ότι το “mRNA” από τα εμβόλια Pfizer και Moderna δεν είναι πραγματικά mRNA.

«Αυτά τα μόρια έχουν γενετικά στοιχεία παρόμοια με εκείνα του φυσικού mRNA, αλλά είναι σαφώς πολύ πιο ανθεκτικά στα ένζυμα που φυσιολογικά αποδομούν το φυσικό mRNA, φαίνεται να είναι ικανά να παράγουν υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης για παρατεταμένες περιόδους και φαίνεται να αποφεύγουν τους κανονικούς ανοσολογικούς μηχανισμούς για την εξάλειψη των κυττάρων που παράγουν ξένες πρωτεΐνες που κανονικά δεν παρατηρούνται στο σώμα», είπε ο Malone.

Ο Dr. Joseph Mercola, οστεοπαθητικός γιατρός, είπε επίσης ότι η πρωτεΐνη αιχμής από τα εμβόλια για τον COVID-19 ευθύνεται για τη σοβαρή βλάβη των οργάνων.

«Η επιστήμη έδειξε ότι δεν ήταν ο ιός που προκαλούσε ενδοθηλιακή βλάβη που οδήγησε σε βλάβες στα όργανα, όπως βρέθηκε στην καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά ασθενών με COVID-19. Μάλλον, ήταν η πρωτεΐνη ακίδας που εγχύθηκε επίσης σε ένα πρόγραμμα εμβόλων γενετικής θεραπείας», έγραψε η Mercola σε πρόσφατο άρθρο.

Ορισμένες μελέτες έδειξαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας που προκαλείται από το εμβόλιο παραμένει στα ανθρώπινα σώματα, είπε ο Cole, αλλά «δεν έχουμε ιδέα πόσο καιρό επιμένει αυτή η συνθετική αλληλουχία».

Μια μελέτη του Stanford από την Katharina Röltgen και άλλους έδειξε ότι η συνθετική αλληλουχία παραμένει για τουλάχιστον 60 ημέρες. Μια μελέτη του Harvard από την Alana Ogata και άλλους έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας θα μπορούσε να κυκλοφορεί για εβδομάδες.

Ο Cole είπε ότι ένας Γερμανός καθηγητής, ο Δρ. Arne Burkhardt, διαπίστωσε στη μελέτη αυτοψίας του ότι η πρωτεΐνη ακίδας θα μπορούσε να παραμείνει στο ανθρώπινο σώμα για έως και 128 ημέρες.

«Ακούμε γι΄αυτούς τους νέους ανθρώπους να πεθαίνουν από θρόμβους, μικροθρόμβους, όχι κανονικούς τύπους θρόμβων. Πρόκειται για έναν μοναδικό τύπο θρόμβου που επιμένει, πνίγει το σώμα του οξυγόνου, πνίγει μέρη του σώματος, προκαλεί φλεγμονή της καρδιάς, προκαλεί καρδιακές προσβολές, προκαλεί εγκεφαλικά, προκαλεί καρκίνους σε νεαρές ηλικιακές ομάδες… Ασυνήθιστα πράγματα που δεν πρέπει να συμβαίνουν και είναι πιθανότατα σχετίζονται με μια συνθετική, γενετικά τροποποιημένη αλληλουχία που βάζουμε στο σώμα δισεκατομμυρίων ανθρώπων».

Ο Cole είπε ότι τα κύτταρά μας έχουν μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA, αλλά το DNA δεν μπορεί να επιδιορθωθεί όταν η πρωτεΐνη ακίδα εισέλθει στον πυρήνα των Τ-κυττάρων, ένα από τα σημαντικά λευκά αιμοσφαίρια που παίζει κεντρικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα.

«Μια μελέτη από τη Σουηδία το δείχνει αυτό», είπε ο Cole, αναφερόμενος σε μια πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι το mRNA από το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer μπορεί να εισέλθει στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και να μετατραπεί σε DNA μέσα στον πυρήνα. «Τώρα το κύτταρο, το DNA δεν μπορεί να επιδιορθωθεί. Έτσι το κύτταρο θα κάνει ένα από τα δύο πράγματα, είτε θα ανατιναχτεί, αυτό ονομάζεται απόπτωση, είτε θα μεταλλαχθεί. Και τώρα γίνεται ένα άτυπο κακοήθες κύτταρο».

«Σε αυτό το ερώτημα επίσης, η καταστολή του ανοσοποιητικού λόγω της ακίδας πρωτεΐνης λόγω της ψευδουριδίνης, αλλάζει τα πρότυπα των υποδοχέων στα κύτταρα», είπε ο Cole, προσθέτοντας ότι αυτοί οι υποδοχείς θα μπορούσαν να επιτρέψουν στα Τ κύτταρα να καταπολεμήσουν κάθε είδους ιούς.

«Τώρα, δεν έχεις αμυντικό σύστημα. Αυτό το καρκινικό κύτταρο μπορεί να εισβάλει πάνω από τον τοίχο. Αυτό το παθογόνο μπορεί να εισβάλει πάνω από τον τοίχο επειδή το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει κατασταλεί σε βαθμό που επιτρέπει να συμβεί αυτό. Πότε σταματά αυτό; δεν ξέρουμε. Πώς το αντιστρέψουμε; δεν ξέρουμε. Συμβαίνει σε όλους; Όχι, ευχαριστώ τον ουρανό. Συμβαίνει σε βαθμό ανησυχητικό; Βάζεις στοίχημα.”

Μια μελέτη με κριτές που δημοσιεύθηκε στις 15 Απριλίου διαπίστωσε επίσης ότι τα εμβόλια mRNA «προωθούν τη συνεχή σύνθεση της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2» και «η πρωτεΐνη ακίδας είναι νευροτοξική και βλάπτει τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA».

kourdistoportocali.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 30 γιιγς λειταγ.. 30χγονια αγγοτεγα..

    xana.du… Ξανά.ντου;;;

    εφυγε …
    youtube.com/watch?v=–I8NguuJho

  2. Αμα θελετε και αλλες αποδειξεις,ποσο ασχημα επιτιθετικος ειναι ο καρκινος,εχω δυο περιπτωσεις,με 47χρονο που επαθε καρκινο και σε 4 μηνες φουλ απο θρομβωσεις και μυοκαρδιτιδες,ενω εκανε χημειοθεραπεια,εφυγε[η γυναικα του την γλυτωσε με μια κυστη που σε 2 μηνες εγινε θηριο,1,5 λιτρο]και εναν 75χρονο που δεν του προλαβαινανε την αυξηση ογκου.Παντως ο Τσιρωνης τον ειχε απο πριν.Αλλωστε αυτο ειναι το gain fuction που λενε οι ιδιοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*