in

Επιστήμονες θεωρούν κι επίσημα μεταλλαγμένο τον Όζι Όσμπορν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το 2010, όταν οι επιστήμονες της Knome Inc. έψαχναν να μελετήσουν το DNA ενός σημαντικού ανθρώπου, δεν αναζήτησαν το γονίδιο του Στιβ Τζομπς ούτε καν αυτό της Μπιγιονσέ. Αντ’ αυτών η εταιρεία του ανθρώπινου γονιδιώματος Cambridge, Mass., πήρε δείγμα από τον Όζι Όσμπορν. Ήθελαν να μάθουν ποια γονίδια κρατούν ζωντανό τον ροκ σταρ παρά τις καταχρήσεις σκληρών ναρκωτικών και αλκοόλ για δεκαετίες.

Τα ευρήματά τους δεν τους απογοήτευσαν. Ανακάλυψαν μια μετάλλαξη που δεν είχαν δει ποτέ και η οποία μπορεί να εξηγήσει την ικανότητα που έχει ο Όζι να καταναλώνει αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες και αρκετές γενετικές παραλλαγές που τον προδιαθέτουν σε εξαρτήσεις από τα ναρκωτικά και το οινόπνευμα.

«Ο Όζι είναι πράγματι γενετικά μεταλλαγμένος» γράφει ο Μπιλ Σάλιβαν, καθηγητής στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Ιντιάνα, στο νέο του βιβλίο που κυκλοφόρησε αυτόν το μήνα και στο οποίο εξετάζει τους εκπληκτικούς τρόπους με τους οποίους διαμορφώνουμε το DNA των ανθρώπων και τους βιολογικούς παράγοντες που επηρεάζουν δραματικά τον τρόπο έκφρασης των γονιδίων.

Σύμφωνα με τον ερευνητή υπάρχουν πολλές παραλλαγές γονιδίων για τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα γλυκά, για την απόλαυση του καφέ, αλλά και τα βασικά συναισθήματα, την σεξουαλική έλξη ακόμα και για τις πολιτικές προτιμήσεις.

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια σκέψης έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έχουμε δική μας βούληση», γράφει ο Σάλιβαν.

gazzetta.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Η εωσφορική μουσική βιομηχανία αρέσκεται στο να δίνει τίτλους στα “παιδιά” της. Ο Michael Jackson πήρε τον τίτλο The King of Pop, “ο Βασιλιάς της Πόπ” δηλαδή. Ο Ozzy Osbourne πήρε έναν πιο τιμητικό και σπουδαίο τίτλο όμως, τον ονόμασαν The Prince of Darkness, “Ο Πρίγκιπας του Σκότους”. Για τους χριστιανούς ο Prince of Darkness είναι ο Σατανάς/Satan/Set. Μάλιστα στο παρελθόν ο Ozzy Osbourne έβγαλε μια καταπληκτική μουσική κασετίνα με 4 CD που έχουν όλες τις επιτυχίες του, η κασετίνα έχει τον τίτλο PRINCE OF DARKNESS. Τον βοήθησαν οι δυνάμεις που κυβερνάνε τον κόσμο να γίνει μεταλλαγμένος και να αντέχει στο χρόνο τις καταχρήσεις. Αν ο Σατανάς σε θέλει ζωντανό, δεν θα πεθάνεις! Τρανό παράδειγμα είναι η ανάσταση του Anton Szandor LaVey. Δεν πρόλαβε να γράψει το πέμπτο και τελευταίο του βιβλίο με τίτλο “Satan Speaks!”, αφού πέθανε για αρκετή ώρα. Όμως οι γιατροί κατάφεραν και τον έφεραν στη ζωή! Τότε είχε δηλώσει ότι όταν πεθαίνεις δεν βλέπεις τίποτα, είναι ένα κενό όλα. Έζησε λοιπόν και ολοκλήρωσε το βιβλίο και μετά πέθανε σύντομα δυστηχώς. Όμως σύμφωνα με τον μέγα μάγιστρο Michael Aquino με τον οποίο αλληλογραφούσε ο LaVey και έχουν διασωθεί τα κείμενα, ο Σατανάς του είπε ότι ο LaVey μόλις πεθάνει θα γίνει μια αθάνατη δαιμονική οντότητα! Υποσχέθηκε λοιπόν ο Σατανάς ότι θα κάνει έναν αληθινό δαίμονα τον Anton LaVey. Όλα αυτά τα αναφέρω για να καταλάβεται το πόσο βοηθάει ο Σατανάς και το πόσο αγαπάει και εκτιμάει τους δικούς του ανθρώπους. Είναι δυνατόν να μην βοηθούσε τον Ozzy;;; Τον ξέρετε ότι ο Ozzy γλίτωσε από πολύ δυνατό ατύχημα που είχε με τον γουρούνα που οδηγούσε;;; κτλ κτλ. Είναι ο Θεός του Metal ο OZZY, τι να κάνουμε;;;
  Ακούστε εδώ φωνάρα!!!! “Ozzy Osbourne – Walk On Water”
  https://www.youtube.com/watch?v=mE1jLp6AY6E

  • Εντός του πεδίου της ζωής, βλέπεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια της θρησκευτικής σου Πίστης (περί διαόλου κτλ) και η Γνώση σου περιορίζεται από τα στενά πλαίσια της βεβαίωσης του ισχυρισμού σου για την δήθεν αλήθεια σου.

   Οι ψευδαισθήσεις που έχεις συνιστούν αντιληπτικά βιώματα επί απουσίας αντικειμενικής πηγής εκπομπής ερεθισμάτων. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο του θεματικού περιεχομένου των ψευ­δαισθητικών σου βιωμάτων.

   Από μικρό παιδί σου έγινε πλύση εγκεφάλου με αποτέλεσμα να βλέπεις μόνο με τα μάτια της πίστης σου απενεργοποιώντας αυτόματα το συνειδητό τμήμα του εγκεφάλου σου που φέρει την ικανότητα του ορθολογισμού. Και σε αυτή την κατάσταση παραληρήματος που βρίσκεσαι κάνεις την εξής διατύπωση:

   ➡️ «Αν ο Σατανάς σε θέλει ζωντανό, δεν θα πεθάνεις! » ?

   Πέρα από την πίστη σου ✴️για την δήθεν αλήθεια του ισχυρισμού σου υπάρχει κάτι άλλο;

   ✴️αλκοολικές φαντασιώσεις της μήτρας (χύτρας)του εβραιοχριστιανισμού.

   • Ποιός εβραιοχριστιανισμός; Τα ιεραστεία του SET υπήρχαν από την αρχαία αίγυπτο. Ο Άρχοντάς μας φυσικά εμφανιζόταν και με άλλα ονόματα πριν από τους μεγάλους κατακλυσμούς της Γης. Σατανά τον λέμε για να τον καταλαβαίνετε κι εσείς! Το όνομα που του αρέσει είναι του Αρχαίου Θεού Σέτ (Σέθ). Αυτό μας το είπε ο ίδιος ο Μεγάλος Άρχων του Κόσμου. Για περισσότερα ψάξε την “Temple of Set”.
    https://www.xeper.org/
    Κλείνω με ένα δικό μου Quote: “Ουδείς μωρότερος των ιατρών, αν δεν υπήρχαν οι φαρμακευτικές.”

    • Ή ανεπάρκεια εκφράζεται από μυαλά σαν και τα δικά σου που προσπαθούν να διασταυρώσουν τις πολικότητες ανάμεσα στους μύθους και στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα να ζείτε μέσα στο μάτριξ της μήτρας (χύτρας) του αρχέτυπου της βλακείας και της ανοησία σας.

     ▪️ Αλκοολικές φαντασιώσεις προσκείμενες στην Αιγυπτιακή μυθολογία / μπαρουφολογία και όποιος αντέξει.

     ➡️ Ο άρχοντας του κόσμου τούτου, μας είπε ότι το όνομα που του αρέσει είναι του Αρχαίου Θεού Σέτ, αλλά εμείς οι πιστοί του οπαδοί με τα μυαλά στα κάγκελα τον αποκαλούμε σατανά ώστε να τον αναγνωρίζετε εσείς οι άψυχοι δούλοι του Γιαχβέ – Ιησού. ??

     Καλύτερα να ψοφήσεις από το γέλιο (καμένο χαρτί) παρά από την ηδονική μέθη που παράγει ο Μπαφο – μετ. Η πραγματικότητα σου είναι υποκείμενη στην φύση του Μπαφο – μετ που εκφράζει την πραγματικότητα του μέσα από τον μπάφο και μέσα σε αυτό το πλαίσιο ασφαλώς οι εξωγήινοι αλληλεπιδρούν με την δική σου πραγματικότητα αφού μιλάμε για την αλχημική διεργασία της φύσης που σε οδηγεί σε ηδονική μέθη.

     Υπάρχει βέβαια και ο κίνδυνος να λαλήσεις από τον Μπαφο – μετ και να καταλήξεις στο Ιατρείο μου ? και τέζα ο δικός σου!

     Αυτό θα ήταν ένα ατυχές γεγονός για σένα και μια μεγάλη γιορτή για την επιστήμη που θα έχει στα χέρια της τον πιο διαταραγμένο εγκέφαλο για να μελετήσει. Η φωνή σου θα εισακουστεί μέσω της επιστήμης και το όνομα σου θα γραφτεί στην Ιστορία.

     Ο doctor σας κουνάει το δάχτυλο!
     https://gr.depositphotos.com/157982608/stock-video-an-experienced-elderly-doctor-with.html

    • Ο doctor the Great έχει στρέψει το κανόνι της Αλήθειας (Cannon of Truth) σημαδεύοντας το άδειο κεφάλι σου με γόμωση την Μήτρα της αλήθειας. Το φιτίλι είναι στα χέρια του και μόλις ανάψει το σπίρτο της Αλήθειας θα σκάσει και θα φας στην μάπα την αληθινή Μήτρα μπας και ξυπνήσεις από τον λήθαργο του εωσφορικού διαόλου σου.

     ? Τα σκουπίδια που παράγουν τα άρρωστα μυαλά σαν και τα δικά σου θα καταλήξουν στους συμπαντικούς κάδους ανακύκλωσης. Είσαι τηλεκατευθυνόμενο βλήμα και το τηλεχειριστήριο είναι στα χέρια του Αιγύπτιου Σεθ. Θα βάλω φωτιά στην Μήτρα (χύτρα) του αρχέτυπου της βλακείας σας και θα αφήσετε τα κοκαλάκια σας μέσα σε αυτήν.

     Όλη μέρα αυνανίζεσαι με το πάνω κάτω, αριστερά και δεξιά σατανικό αρχέτυπο σου. Και όπως είπαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, νους υγιής εν σώματι υγιή και παν μέτρον άριστον.

     Όχι πάνω από τρεις φορές την ημέρα διότι ενδέχεται να μεταμορφωθείς σε Διάολος και να καείς στην κόλαση την ετοιμασμένη για αυτόν και τους δαιμόνους του, τον ψευδοπροφήτη και τον αντίχριστο, όπου ο καπνός τους θα αναδύεται εις τους αιώνας των αιώνων ως οσμή ευωδίας προς τον Κύριο Γιαχβέ Ιησού Χριστό Αμην.

   • «Αν ο Σατανάς σε θέλει ζωντανό, δεν θα πεθάνεις! »
    Doctor, κατέβασε σε PDF το γαλάζιο βιβλίο THE EQUINOX και διάβασε τι λέει η Λευκή Αδελφότητα του Σαμαέλ, τι μπορεί να προσφέρει στα σημαντικά μέλη της. Γράφει ότι μπορούν να θεραπεύσουν πλήρως κάθε ασθένεια, καρκίνο, κτλ. Βέβαια δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα για να θεραπεύουν τον οποιονδήποτε. Μόνο αν σε χρειάζονται….Τώρα βέβαια εντάξει, πίστευε εσύ ότι δεν υπάρχει η Λευκή Αδελφότητα……. Καληνύχτα!!! χαχαχαχαχα

    • Η εσωτερική σου “αλήθεια” εκφράζεται μέσα από τα Παραμύθια της Μήτρας (χύτρας) του αρχέτυπου 666 η οποία δημιουργήθηκε στο πεδίο από τον Εωσφόρο Δρακουμέλ. Ο Γάμος μεταξύ Πνεύματος και Μήτρας 666 οδηγεί στον Θάνατο. Ο Υποψήφιος Γαμπρός γίνεται μέλος του πληρώματος Daath και η ψυχή του καταλήγει δέσμια στην φυλακή (μάτριξ) του Δρακουμέλ.

     Οι σπόροι της αλήθειας που σπέρνω μέσα στο πεδίο, είναι ένας ιός, μια αρρώστια που σαν καρκίνος θα εξαπλωθεί μέσα σου και θα καταφάει το μαύρο σκοτάδι του Εωσφόρου που παρασιτεί στο σάπιο μυαλό σου. Με αυτόν τον τρόπο θα τον εξαφανίσω από προσώπου Γης. Κανείς πλέον δεν θα τον γνωρίζει. Θα λιώσει μέσα στην ανυπαρξία του και θα τον ρουφήξει η μαύρη τρύπα.

    • Τι έκανε λέει; Μπορούν να θεραπεύσουν πλήρως κάθε ασθένεια; ?

     Κολοκύθια τούμπανα μετα τετριμμένης οριγάνεως! Εγώ στοχεύω ψηλότερα από αυτούς τσιμπλίκουλα μου. Το ελιξήριο της ζωής θα έρθει μέσα από την επιστήμη μου και όχι από τις φανφάρες σας.

     Έχω στα σκαριά ένα φάρμακο που και πεθαμένους θα αναστήσει. Η μυστική φόρμουλα του σούπερ medicine εκτός από νέκταρ, αμβροσία, και ροδάκινα της αθανασίας, θα περιέχει και την σπίθα της ζωής (την οποία έκλεψα από το CERN) καθώς και κάποια συστατικά δικής μου εφεύρεσης.

     Θα εξαφανίσω τον καρπό της αμαρτίας (θάνατος) και οι Θεοί του αρχέτυπου της μήτρας (χύτρας) της βλακείας και της ανοησίας θα σκάσουν από το κακό τους.

     Γενηθήτω το θέλημα μου!

 2. Σκατό υβρίδια των δράκο ερπετών που τους τάζουν ότι η ψυχή τους θα ενσαρκωθεί ξανά ,συμβαίνει αυτό.Αει χεστε τους όλους αυτούς ,γιατί εσείς τους συντηρείτε ,Σετ ,Σεθ ,,Σατουρν και Βάαλ ,όλη η σκατιλα των επικυρίαρχων ,οι θεοί τους.Γιατι προσκυνάτε το κακό ;

 3. O OZZY ειναι απλα δαιμονισμενος . Ο διαβολος δεν βοηθαει κανεναν γιατι ολοι οι ανθρωποι ειναι δημιουργηματα του ΘΕΟΥ . Επομενως ΜΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους. Ακομη και αυτους που τον υπηρετουν . Υποσχεται πολλα αλλα κοροιδευει και δεν δινει τιποτε. Ο ΘΕΟΣ κρατεια ζωντανο τον ΟΖΖΥ για να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για την νεολααια . Και πολυ καλα κανει .

 4. Διαβάστε το βιβλίο THE EQUINOX και θα καταλάβετε τι παίζει στον πλανήτη. Μπορείτε να έρθετε μαζί μας αν το θέλετε. Όλοι πηγαίνουν με τους νικητές στο τέλος! Όλοι εμείς πιστεύουμε στον Αληθινό Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος.
  Αυτή είναι η εικόνα του βιβλίου The Equinox:
  https://cdn.shopify.com/s/files/1/2904/1290/products/Books-Blue-Equinox-Aleister-Crowley_800x.jpg

  • Τι έκανε λέει; Όλοι πηγαίνουν με τους νικητές στο τέλος; Αυτό να το θυμάσαι!

   Οι Ελληνάρες του greek way με αρχηγό τον Σπαρτιάτη doctor the Great θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα να επαναστατήσει εναντίον του διαόλου Σεθ 666 και των δαιμόνων του, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον επερχόμενο πόλεμο τον άστρων.

   Σε αυτόν τον πόλεμο ο ηγέτης doctor the Great με τους 300 υπερτούμπανο πολεμιστές του (που όλοι πάσχουν από το Big penis syndrome) θα επιτεθεί στους άψυχους δούλους του 666 και θα τους κατασφάξει τρέποντας σε φυγή τον Σατανά σου.

   Αμέσως μετά, το μάτριξ του Σατανά 666 θα έρθει στα χέρια του νόμιμου κατόχου του doctor the Great. Εκεί θα γκρεμίσει το αρχηγείο του διαόλου Σεθ (ή όπως στο διάολο τον λένε) και από πάνω του θα χτίσει το δικό του. (όπως έκαναν οι χριστιανοί με τους αρχαιοελληνικούς ναούς.

   Και γενηθήτω το θέλημα του ως εν ουρανώ και επί της Γης, Αμήν.

  • Ο αβατάρας του ελληνισμού Ράμπο 1346 μόλις ενσαρκώθηκε και θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Με την δύναμη του μυαλού του θα καταστρέψει το δίκτυο χειραγώγησης thothian Grid και ο ιχώρ θα αρχίσει να κυλάει μέσα στο αίμα του νεοέλληνα του φραπέ, ανεβάζοντας την πίεση του 14 η μικρή και 28 η μεγάλη.

   Με τα μάτια όξω ο νεοέλληνας του φραπέ και το ιχώρ (το υπέρτατο όπλο) σε συνδυασμό με τον φραπέ να κυλάει στις φλέβες του, θα γίνει μια ακατανίκητη πολεμική μηχανή που παρόμοια δεν έχει υπάρξει από καταβολής κόσμου (λόγο του συνδυασμού φραπέ – ιχώρ).

   Το θηρίο εωσφόρος (Σέθ ή όπως στο διάολο τον λένε) θα υποταχθεί και θα προσκυνήσει τον Ράμπο 1346. Οι υπόλοιποι θα γίνετε δούλοι του ελληνισμού. Αυτό είναι το μέλλον και κανένας διάολος 666 και κανένα θηρίο δεν μπορεί να ανατρέψει την έκβαση του.

   Γρήγορα στις σπηλιές σας σαυροτρόλ! Ο Ράμπο καραδοκεί.!

 5. Αναλογως το τι ακριβως εχει συμφωνησει ο σκατιαρης αρχιερεας σατανιστης στην εκκλησια του σατανα της Καλιφορνια Οζζυ στο συμβολαιο που υπεγραψε με τον “αρχων των χορδων”. Επιτυχια και μακροημερευση του εδωσε παντως, αλλα μονο δυστυχια στα προσωπικα του- γι`αυτο και πινει ασυστολα-δεν αντεχεται τοσο αιμα θυσιων και βασανισμων – βιασμων παιδιων.
  Ο Οζζυ λοιπον, εχει ηδη παραδωσει στο αφεντικο υου τον σαταναν μια ψυχη σε τελεοτουργικη θυσια (ατυχημα το ειπαν) δλδ τον Randy Rhodes ! Τωρα εχει δευτερο μαλακα κιθαριστα που εισηλθε στο σατανισμο , και ουδεις ξερει εαν θα θυσιασθει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ για να εχει ακομη μερικα χρονια ο Οζζυ στη σκηνη του χεβι μεταλ (οπως για παραδειγμα ο Μικ Τζαγκρ και λοιποι σατανολατρες)
  Μονο ικανος για μεταλλαξεις ειναι να δινει δωρακι στους πιστους του ο σατανακος εως οτου ελθει η ωρα να τους παρει την ψυχη…για κατω !
  (Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ , και στα π-π-ρια μου επισης τι θα πει ο ενας κι ο αλλος μ-λ-κας νεοραγιας και καλα γνωστης της νεοταξικης σατανο-μουσικης )

 6. γιατρε παλι σου εκανε την σουφρα ο μαυροψυχος τασακι?? και βγηκες να χαρεις?…. δηλωνοντας το?? μωρη κοφα
  τριλυρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πύρινη κόλαση στην Εύβοια: Μάχη για την ανάσχεση της φωτιάς σε Πλατάνα και Κοκκάλα – Ανησυχία για τις αναζωπυρώσεις

8 τρόποι που κάνετε τους άλλους να μην σας εκτιμούν