ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ… ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ…!!

Η ρωσική πλευρά πιστεύει ότι είναι ύψιστης σημασίας να αποφευχθεί οτιδήποτε κινδυνεύει να περιπλέξει περαιτέρω και να αποσταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή – Πρέπει να βρεθεί λύση αμοιβαίας συνύπαρξης σε ένα ενοποιημένο κράτος του Ιράκ

Η Μόσχα σέβεται την επιθυμία των Κούρδων να έχουν εθνικό κράτος, αλλά πιστεύει ότι το ζήτημα θα πρέπει να επιλυθεί μέσω διαλόγου, όχι μονομερούς δήλωσης ανεξαρτησίας, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μετά την εκλογή των Ιρακινών Κούρδων για απόσχιση.

Το υπουργείο αναγνώρισε ότι, σύμφωνα με προκαταρκτικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης, πάνω από το 90% των Ιρακινών Κούρδων ψήφισε για ανεξαρτησία τη Δευτέρα. Ωστόσο, δήλωσε ότι η ψηφοφορία έχει τη δυνατότητα να αποσταθεροποιήσει περαιτέρω την ήδη ασταθή περιοχή.

«Η ρωσική πλευρά πιστεύει ότι είναι ύψιστης σημασίας να αποφευχθεί οτιδήποτε κινδυνεύει να περιπλέξει περαιτέρω και να αποσταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή, η οποία είναι ήδη υπερφορτωμένη από καταστάσεις σύγκρουσης», ανέφερε η δήλωση του υπουργείου.

Η Μόσχα αναφέρει ότι εξακολουθεί να υποστηρίζει την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ και άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής, προσθέτοντας ότι η διαμάχη για το καθεστώς του Ιρακινού Κουρδιστάν «μπορεί και πρέπει να επιλυθεί με εποικοδομητικό διάλογο και σεβασμό με στόχο την εξεύρεση αμοιβαίας συνύπαρξης σε ένα ενιαίο κράτος του Ιράκ».Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Νωρίτερα τη Δευτέρα, το ιρακινό Κουρδιστάν διεξήγαγε δημοψήφισμα σχετικά με το αν η αυτόνομη περιοχή θα πρέπει να γίνει ανεξάρτητη. Σε αυτό αντιτάχθηκαν φανερά και σθεναρά το Ιράκ, το Ιράν, η Τουρκία και πιο χαλαρά οι ΗΠΑ.

Καθώς η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο ιρακινό Κουρδιστάν, το Ιράκ και η Τουρκία πραγματοποίησαν μια μαζική κοινή στρατιωτική άσκηση σε μια εμφανή επίδειξη δύναμης στους Κούρδους.

Stoxos

2 thoughts on “ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ… ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ…!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *