15:35 - 29/12/2015

Επιδημία γρίπης – Μια ολόκληρη πόλη στην Τουρκία στο νοσοκομείο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

floo turkeyΕπιδημία γρίπης – Μια ολόκληρη πόλη στην Τουρκία στο νοσοκομείο

Στην πόλη Μπάτμαν της Τουρκίας το περιφερειακό κρατικό νοσοκομείο δήλωσε ότι την τελευταία εβδομάδα προχώρησε σε 11.900 εισαγωγές ασθενών στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, οι οποίοι παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης.

Λόγω των χιλιάδων περιστατικών οι ασθενείς δεν μπόρεσαν να απορροφηθούν από το κρατικό νοσοκομείο οπότε και παραπέμφθηκαν σε ιδιωτικές κλινικές. Και σε αυτήν την περίπτωση, όμως, οι εγκαταστάσεις δεν μπόρεσαν να υποστηρίξουν τον τεράστιο αριθμό εισαχθέντων, με αποτέλεσμα πολλοί να νοσηλεύονται στους διαδρόμους.

Ο γιατρός έκτακτης ανάγκης του περιφερειακού νοσοκομείου Talat Kardas δήλωσε πως παρατηρήθηκε τρομερή αύξηση του αριθμού των ασθενών την τελευταία εβδομάδα, με τους αρρώστους να ξεπερνούν κατά πολύ τους 900 την ημέρα. Παρακάλεσε, ακόμη, τους πολίτες να καταναλώνουν πολλά υγρά και να προστατεύουν τον εαυτό τους από το κρύο.

Πηγή: IHA – zougla.gr

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΨΟΦΟστους μογγολοτουρκους….μια ολοκληρη πολη παντως ειναι λιγι,μεταξυ μας…..και αυτος ο θεος ρε παιδι μου,μισες δουλειες ολο κανει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*