09:14 - 17/09/2018

Εντοπίστηκαν αρχαίο κτίριο και σπασμένος θόλος στην Ανταρκτική;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εδώ και πολύ καιρό αρκετός κόσμος πιστεύει ότι η περιοχή του Νότιου Πόλου, η Ανταρκτική, φιλοξενεί πολλά μυστήρια και ότι μπορούν να τα εντοπίσουν μέσω του Google Earth, καθώς αυτό είναι ένα πολύ καλό εργαλείο εξερεύνησης, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να είναι και το κλειδί για την επίλυση διαφόρων παράξενων ευρημάτων, εκεί.

Όπως διαβάζουμε στην dailystar.co.uk, έχουν εντοπιστεί δύο μυστηριώδη αντικείμενα, μέσω του Google Earth.

H μία, αρκετά περίεργη δομή με εξωτερικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε κτιριακή δομή. Περίπου 4 μίλια μακρύτερα, δηλαδή γύρω στα 6 χιλιόμετρα πιο μακριά, ένα περίεργο αντικείμενο σε σχήμα θόλου που μοιάζει να έχει σπάσει, εντοπίζεται πάνω από την επιφάνεια, ο οποίος φαίνεται σαν να «σπρώχνεται» να βγει μέσα από τα χιόνια.

Τι είναι αυτά τα δύο αντικείμενα στη μέση του πουθενά, στην Ανταρκτική; Τι κρύβεται βαθιά στην παγωμένη ήπειρο;

Το πρώτο αντικείμενο φαίνεται να είναι μία δομή, που τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της, όπως οι ορθές γωνίες, δίνουν την εντύπωση κάποιας βάσης, ενός κτιρίου ή ενός συγκροτήματος κτιρίων ή ακόμα και κάποιου αρχαίου κτίσματος. Είναι περίπου 50 x 30 μέτρα.

Το δεύτερο είναι ένα κυκλικό αντικείμενο με διάμετρο περίπου στα 30 μέτρα. Θα μπορούσε να είναι ένας ιπτάμενος στρογγυλός δίσκος που έπεσε;

Όπως καταλαβαίνετε οι θεωρίες έχουν φουντώσει και απαντήσεις δεν υπάρχουν ή δεν δίνονται.

Είναι άραγε φυσικοί σχηματισμοί; Κάποιο είδος λάθος απεικόνισης σε αυτά που παρουσιάζει το Google Earth; Μπορεί να υπάρχει πραγματικά κάποιο κτίριο εκεί; Ανήκει σε κάποιον αρχαίο πολιτισμό; Είναι ένα οικοδόμημα των τελευταίων δεκαετιών που απλά εγκαταλείφθηκε και ξεχάστηκε; Ένα καταφύγιο ή παρατηρητήριο στη μέση του πουθενά; Ή μήπως είναι μία μυστική βάση; Ποιοί ζουν εκεί; Τι περιέχει μέσα; Τι είναι το δισκοειδές αντικείμενο που παραπέμπει σε σπασμένο θόλο;

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε τα ερωτήματα δεν τελειώνουν. Ωστόσο, μπορείτε και εσείς να κάνετε την δική σας εξερεύνηση από την ασφάλεια του σπιτιού σας και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Εδώ είναι οι συντεταγμένες:

Για την «βάση»: 76°14’23.26″S 112° 3’11.90″W
Για τον «δίσκο»: 76°17’13.24″S 112° 9’46.32″W

Παρακολουθείστε και ένα σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Strange disk found 6 km from an unknown base in Antarctica

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*