in

Εντόπισαν τεράστιες κατασκευές σε Ανταρκτική και Ατλαντικό: Τα σενάρια για το τι μπορεί να είναι

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δύο τεράστιες κατασκευές εντοπίστηκαν σε Ανταρκτική και Ατλαντικό και κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να διευκρινίσει για το τι ακριβώς πρόκειται.

Χρήστης του διαδικτύου υποστηρίζει πως έχει εντοπίσει μέσω του Google Earth στην Ανταρκτική μια τεράστια κατασκευή, την ώρα που άλλοι μιλούν για κάτι εξίσου τεράστιο στον βυθό του Ατλαντικού!

Ο χρήστης που μιλά για την ανακάλυψη στην Ανταρκτική σε σχετικό βίντεο μεγεθύνει την εικόνα σε μια περιοχή, όπου, πράγματι, εμφανίζεται μια τεράστια τετράγωνη κατασκευή να εξέχει από τους πάγους.

Οι πιο ορθολογιστές και σκεπτικιστές, βέβαια, βλέπουν απλώς ένα παράξενο σε σχήμα κομμάτι πάγου, το οποίο απλώς ομοιάζει με ένα κτίριο.

«Από την κορυφή μέχρι το έδαφος, είναι περίπου 600 μέτρα -απίστευτο», αναφέρει ο αφηγητής στο βίντεο, προσθέτοντας «είναι πολύ μεγάλο και πολύ συμμετρικό για είναι τυχαίο δημιούργημα της φύσης».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του διαδικτύου και μερικοί χρήστες προσφέρουν τις δικές τους απόψεις και υποθέσεις.

«Μπορεί να είναι ένας γιγαντιαίος μονόλιθος από έναν αρχαίο πολιτισμό;» αναρωτιέται κάποιος, ενώ άλλος λέει ότι το τεράστιο «κτίριο» μοιάζει με «τεράστια μπαταρία».

«Σε εμένα φαίνεται σαν μία τέντα, που αιωρείται πάνω από το έδαφος, ίσως ένα σκάφος; Δημιουργεί τη δική του σκιά», σχολιάζει ένας τρίτος.

Την ίδια ώρα μια ακόμη τεράστια κατασκευή εντόπισαν χρήστες του διαδικτύου στο βυθό του Ατλαντικού, η οποία παραπέμπει σε μια υποθαλάσσια βάση.

Μάλιστα το βίντεο κάνει λόγο για «δρόμους» και «γέφυρες» και ότι αυτά πιθανότατα οδηγούν σε κάποια βάση κάτω από τον βυθό.

pronews.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

STRANGE THINGS SURROUNDING KOBE BRYANT…

Λιβύη: Δύο τουρκικές φρεγάτες ανοιχτά της Τρίπολης