Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:13 - 26/01/2021

Ενημέρωση κατάστασης για τις 25 Ιανουαρίου 2021 – Τι θα ενεργοποιήσει τον στρατό να κινηθεί ενάντια στο Μπάιντεν (δεν θα σας αρέσει αυτό)

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

(Natural News) Πολλοί άνθρωποι δεν θα ήθελαν να ακούσουν τη σημερινή ενημέρωση κατάστασης, παρόλο που εξακολουθεί να παρέχει πολλά στοιχεία δράσης και  αισιοδοξίας. Αυτό που θέλουν να ακούσουν οι άνθρωποι είναι άμεσες λύσεις: «Ο Τζο Μπάιντεν θα απομακρυνθεί έως το Σάββατο» ή «θα υπάρξουν νέες εκλογές στις 4 Μαρτίου υπό την αποκατασταθείσα δημοκρατία».

Λυπούμαι που αναφέρω ότι αυτές δεν φαίνονται ως βιώσιμες αξιώσεις αυτή την στιγμή.

Με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνω, ο Τραμπ δεν πρόκειται να αποκατασταθεί ως πρόεδρος έως τις 4 Μαρτίου ή την 1η Απριλίου ή σύντομα. Παρόλο που ο Τραμπ υπέγραψε τα έγγραφα να παραδώσει τον έλεγχο στον στρατό υπό ένα περιορισμένο σενάριο έκτακτης ανάγκης, ο στρατός δεν ήθελε να κινηθεί εναντίον του Μπάιντεν την Ημέρα της ορκωμοσίας λόγω του φόβου ότι θα ξεκινήσει αμέσως μετά έναν εμφύλιο πόλεμο σε εθνικό επίπεδο.

Θα προτιμούσα σε μεγάλο βαθμό να είχαν κινηθεί εκείνη την ημέρα, και πιθανότατα θα το θέλατε και εσείς επίσης. Αλλά όπως έχουμε δει ξανά και ξανά, παρόλο που ο Τραμπ έχει θέσει κάθε μηχανισμό στη θέση του για να υπερασπιστεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ενάντια στο κομμουνιστικό πραξικόπημα που διεξάγουν οι Δημοκρατικοί και η μαριονέτα τους Μπάιντεν, ο χρόνος των γεγονότων συνεχίζει να μας απογοητεύει όλους.

Όπως έχω μάθει, το σενάριο εμφυλίου πολέμου προκαλεί ανησυχία στον στρατό επειδή θα αποσταθεροποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα κάνει τη χώρα όλο και πιο ευάλωτη σε επιθέσεις για ξένους επιτιθέμενους (συγκεκριμένα την Κίνα). Έτσι, το σχέδιο της Ημέρας ορκωμοσίας ήταν άβολο. Υπήρχε πράγματι μια ενεργοποίηση πολλών μονάδων λίγες μέρες πριν από τα εγκαίνια, και πολλοί εν-ενεργεία υπάλληλοι πίστευαν ότι επρόκειτο να είναι ο «χρόνος μετάβασης». Αλλά αποδείχθηκε ένα άλλο σενάριο «βιάσου και περίμενε» που είναι πολύ κοινό με τον στρατό.

Έτσι, μένουμε με έναν ψεύτικο πρόεδρο Μπάιντεν που τρέχει  με εξωφρενικές εκτελεστικές εντολές που προκαλούν ήδη ζημία στην οικονομία των ΗΠΑ και στην αγορά εργασίας. Η μόνη ανάκτηση είναι ότι αυτές οι Εκτελεστικές Διαταγές  θα ακυρωθούν τελικά και θα αντιστραφούν, αλλά αυτό δεν μας βοηθάει σήμερα.

Από την πλευρά των καλών ειδήσεων, η FBI είχε επίσης προγραμματίσει να πραγματοποιήσει ψευδείς επιχειρήσεις (false flag) εναντίον των συντηρητικών κατά την Ημέρα των της ορκωμοσίας, αλλά επειδή κανείς δεν εμφανίστηκε και δεν παγιδεύτηκε στην παγίδα της FBI, αυτή η παγίδα απέτυχε. Αυτό είναι προς τιμήν των συντηρητικών που απέφυγαν να εμπλακούν σε μια άλλη ψεύτικη επιχείρηση.

Και τώρα το κομμάτι που πραγματικά δεν θα σας αρέσει.

Όπως με ενημέρωσαν οι πηγές μου, ο στρατός έχει ολοκληρωμένες αποδείξεις ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες από εξωτερικούς επιθετικούς που συνεργάστηκαν με εγχώριους ηθοποιούς. Γνωρίζουν τον πλήρη κατάλογο των προκλητικών προδοτών και των προδοτικών χειριστών, και υπάρχει πράγματι μια λίστα συλλήψεων. Ωστόσο, ο στρατός είναι απρόθυμος να κινηθεί εναντίον του Μπάιντεν έως ότου μειωθεί η δημοτικότητα του Μπάιντεν εξαιτίας της των κακών πολιτικών αποφάσεων του (που έχουν ήδη ξεκινήσει, φυσικά).

Όταν ο στρατός κάνει την κίνησή του, θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού των ΗΠΑ να υποστηρίζει αυτήν την κίνηση. Κάτι σαν το 70%, φαίνεται. Έτσι, ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη για τους πατριώτες που  θα πρέπει να μειώσουν την δημοτικότητα του Μπάιντεν, καθώς τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να ανεβάσουν τους αριθμούς έγκρισης του Μπάιντεν όλο και περισσότερο, συγκαλύπτοντας όλα τα σκάνδαλα του και απεικονίζοντας τον ως κάποιο είδος αγίου.

Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες όπως και οι κορυφαίοι άνθρωποι που διοικούν τον στρατό. Δεν θα εμπιστεύονται τις κύριες δημοσκοπήσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως κανείς λογικός άνθρωπος. Η Rasmussen (Η Rasmussen Reports είναι μια εταιρεία δημοσκοπήσεων, έτος ίδρυσης 2003) φαίνεται να είναι ένας καλύτερος δείκτης του πραγματικού επιπέδου δημοτικότητας, και υπάρχουν και άλλες ανεξάρτητες εταιρείες δημοσκοπήσεων που μπορούν να αποφέρουν παρόμοια και ειλικρινά αποτελέσματα.

Παρεμπιπτόντως, μην σκοτώνετε τον αγγελιοφόρο. Δεν είμαι αυτός που παίρνω αυτές τις αποφάσεις, απλώς αναφέρω τι γίνεται από αξιόπιστες πηγές. Προφανώς, ο στρατός αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί στη σωστή πλευρά του πολιτικού συναισθήματος, έτσι ώστε το κοινό να βλέπει τον στρατό ως διάσωση του έθνους από συγκεκριμένη καταστροφή (και πράγματι αυτό θα κάνουν).

Δυστυχώς, φαίνεται ότι όλοι θα πρέπει να ζήσουμε μερικούς μήνες αυτής της καταστροφής, καθώς ο Μπάιντεν προσπαθεί να διαλύσει το έθνος και να πετύχει πλήρη οικονομική καταστροφή, που είναι στην πραγματικότητα η τρίτη θητεία του Ομπάμα. Περιμένετε μια χιονοστιβάδα αηδιαστικών νόμων να σπεύσουν μέσω του Κογκρέσου και να υπογραφούν από τον ψεύτικο πρόεδρο Μπάιντεν. Σημειώστε ότι ορισμένα λευκά καπέλα (κοινότητα υπερασπιστών στον κυβερνοχώρο) πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα για την Αμερική για να δουν οι πολίτες τη ζημιά που θα προκαλέσουν οι Δημοκρατικοί. Οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν μόνο μέσα από πόνο και βάσανα. Οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν ξεχάσει τι σημαίνει να παλεύουν για την ελευθερία και το θεωρούν δεδομένο. Δεν θα συνεχίσουν να το πιστεύουν αυτό για πολύ περισσότερο! Όταν «χάνουν» τις ελευθερίες τους υπό το καθεστώς Μπάιντεν, θα ζητήσουν να σωθούν…

Ετοιμάστε λοιπόν τον εαυτό σας για μια δύσκολη διαδρομή φέτος. Μην νομίζετε ότι η 4η Μαρτίου είναι καμία ειδική ημερομηνία. Αυτή η ημερομηνία είναι μάλλον πολύ νωρίς για να συμβούν πράγματα.

Συνεχίστε να λέτε την αλήθεια για τα δεινά και την οικονομική μας καταστροφή υπό το παράνομο καθεστώς Μπάιντεν.

Μέχρι να έρθει η μέρα που ο στρατός αποφασίσει να επικαλεστεί τον όρκο του να υπερασπιστεί αυτό το έθνος ενάντια στους εγχώριους εχθρούς, πρέπει να παίξουμε τον ρόλο μας με το να δημοσιοποιούμε τα δεινά και τις διώξεις μας υπό το καθεστώς Μπάιντεν.

Δεν είναι η ώρα να παραμείνουμε σιωπηλοί, αλλά μάλλον η ώρα να εκφράσουμε την αλήθεια για το πώς οι φρικτές πολιτικές του Μπάιντεν θα στρεβλώνουν το έθνος, θέτοντας σε κίνδυνο την ιδιωτική ζωή των μικρών κοριτσιών (με τα τρανς μπάνια του), καταστρέφοντας 40.000+ θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τον αγωγό Keystone, πλημμυρίζοντας τα σύνορα της Αμερικής με παράνομους αλλοδαπούς και ακόμη και απαιτώντας την απελευθέρωση παράνομων υπό κράτηση, πολλοί από τους οποίους είναι βίαιοι εγκληματίες.

Εάν θέλουμε να σώσουμε αυτό το έθνος, πρέπει τώρα να ενισχύσουμε τις αληθινές ιστορίες των δεινών και της κατάρρευσης υπό το καθεστώς Μπάιντεν. Εμείς πρέπει:

 1. Καλέστε τους νομοθέτες μας να ακυρώσουν τους αντισυνταγματικούς νόμους του Μπάιντεν που προσβάλλουν τα δικαιώματά μας.
 2. Μετακινηθείτε από τις μπλε κομητείες και τις πόλεις που ελέγχονται από το Soros και μεταφερθείτε σε ασφαλείς κόκκινες ζώνες όπου εξακολουθεί να υπάρχει το κράτος δικαίου.
 3. Προετοιμαστείτε για εκτεταμένο πληθωρισμό τροφίμων και έλλειψη τροφίμων υπό το καθεστώς Μπάιντεν.
 4. Προετοιμαστείτε για οικονομικό χάος και πιθανή κατάρρευση, εάν επιτρέπεται να διατηρηθούν οι πολιτικές του Μπάιντεν.
 5. Απομακρύνετε τη βία, όπου είναι δυνατόν, για να αποφύγετε να παραδώσετε το καθεστώς Μπάιντεν περισσότερες δικαιολογίες για να επεκτείνετε το αστυνομικό κράτος της Μεγάλης Κυβέρνησης που στοχεύει πολίτες.
 6. Ταυτόχρονα, προετοιμαστείτε για όλα τα πιθανά σενάρια, όπως εμφύλιος πόλεμος, απόσχιση, οικονομική κατάρρευση, αποτυχίες δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας και ούτω καθεξής. Όπως είπα και πριν, το 2021 θα κάνει το 2020 να μοιάζει με πάρτι.

Τέλος, θυμηθείτε ότι με την γκρίνια δεν κερδίζουμε. Οι άνθρωποι που εξακολουθούν να κλαψουρίζουν για τον Τραμπ, τους πατριώτες, τον στρατό ή το «σχέδιο» δεν κάνουν απολύτως τίποτα χρήσιμο. Οι νικητές είναι μαχητές που αντιμετωπίζουν την τρέχουσα κατάσταση, ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα φαίνεται. Προτρέπω τους ανθρώπους να σταματήσουν να κλαίνε και να αρχίσουν να κερδίζουν. «Δεν έχω χρόνο να αιμορραγώ», όπως είπε η Τζέσε Βεντούρα στο Predator. Και σίγουρα δεν έχουμε χρόνο για κλαψούρισμα και παράπονο.

Υπάρχουν περισσότερα στο σημερινό podcast ενημέρωση κατάστασης, εάν μπορείτε να αντέξετε τις ειδήσεις που μπορεί να μην θέλετε να ακούσετε:

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Φωτογραφία: DF-ST-87-06962. The Pentagon, headquarters of the Department of Defense. DoD photo by Master Sgt. Ken Hammond, U.S. Air Force.

ΠηγήΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών.

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Απλη περιγραφη του κολπου/σχεδιου θεση αντιθεση συνθεση χωρις πολλες αντιδρασεις,οι οποιες φυλασονται για ενα τελος στο οποιο θα ανακαλυψουμε οτι ειναι αργα για καθε αντιδραση αρα θα πρεπει να αποδεχθουμε τη νεα κατασταση ειρηνης(μεχρι τοτε το ιδιο παραμυθι,ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος)

 2. Καποιος/α απο αυτους διαβαζει πολυ Q μου φαινεται

 3. Σταύρος 01/26/2021 @ 1:27 ΜΜ

  Όνειρα θερινής νυκτός

 4. ονειρευτης 01/26/2021 @ 3:06 ΜΜ

  …αντε παλι απο την αρχη..οτι συμβαινει ειναι μερος του σχεδιου των “σωτηρων” της αμερικης και ολου του κοσμου..τωρα πρεπει να περιμενουμε να οργανωθει ο στρατος σωστα για να δρασει αποτρεποντας τον εμφυλιο..οστωσο οι αμερικανοι να συζητανε μεταξυ τους τα προβληματα πινωντας τσαγακι …ενω η αληθεια ειναι οτι θα ερθει πεινα και τοτε μονο θα μηλησουν στρατος πολιτες και οπλα..δημιουργωντας ενα χαος απο το οποιο θα πεσουν εκκατομυρια ανθρωποι..δλδ οτι θελουν οι ελιτ

 5. Γιωργος 01/26/2021 @ 3:31 ΜΜ

  4 χρονια ειχαν για να οργανωσουν ολο αυτο ενω εχουν στοιχεια δεκαετιων μην πω αιωνων για τα σιωνιστικα καθαρματα και τα τσιρακια τους αλλα μετα απο 4 χρονια καμια μα καμια προοδο.
  Μας λενε μηνες οι μασωνοι Q και τα αλλα παπαγαλακια της μασωνιας για τα μπαρμπουτσαλα περι συλληψεων και για παιδακια αλλα ολα αποδειχτηκαν μουφα.
  Ολα ειναι ενα μασωνικο παραμυθι για να κοιμαται το προβατο και να περιμενει σωτηρες δυστυχως.

 6. Η ανατροπή θα έλθει από αλλού. Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν το χάος και εδώ που έχουμε φθάσει είναι το μόνο που έχει σταθερή προοπτική . Εδώ μέχρι και μέσα στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή γίνονται διαδηλώσεις από τους λεγόμενους Ορθόδοξους Εβραίους, τα μαύρα καπέλα, δηλαδή τους Ραβίνους

 7. Δυστυχώς αν δεν αρχίσουν να πέφτουν σαν τις μύγες οι άνθρωποι, δεν θα “δουν το φως” κάποιοι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*