20:42 - 23/10/2021

Ενας παλαβός πολιτισμός χωρίς όρια λογικής καταντά η χείριστη ζούγκλα

Τρομερό να διδάσκονται τα παιδιά στη Δύση ότι ένα αγόρι μπορεί να γίνει κορίτσι.
Κριτική του Ρώσου Προέδρου στις πρακτικές της Δύσης που διδάσκουν την αλλαγή φύλου στα παιδιά. «Τα παιδιά δεν θα πρέπει να πιέζονται στο να κάνουν επιλογές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους» ανέφερε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν άσκησε κριτική στην πρακτική της Δύσης να διδάσκει την αλλαγή φύλου στα παιδιά.
«Είναι τρομερό όταν παιδιά στη Δύση διδάσκονται την ιδέα ότι ένα αγόρι μπορεί να γίνει κορίτσι», τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος σε συνάντηση στο Φόρουμ συζητήσεων του Βαλντάι.
Ο Πούτιν επισήμανε ότι τα παιδιά δεν θα πρέπει να πιέζονται στο να κάνουν επιλογές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους, ειδικά εάν οι συνέπειες μπορούν να αποβούν καταστροφικές.
Γενικότερα, η συζήτηση για τα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών στην Δύση έχει γίνει κάτι «φαντασμαγορικό» καθώς η ιδέα του «άνδρα» και της «γυναίκας», βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάργησής της, επισήμανε ο Πούτιν.
«Γονιός “νούμερο ένα” και “γονιός νούμερο δύο”, “γονείς που γέννησαν” αντί για “μητέρα”, απαγόρευση της χρήσης “μητρικού γάλακτος” και αντικατάστασή του με “ανθρώπινο γάλα” ώστε όσοι νιώθουν ανασφάλεια για το φύλο τους να μη στενοχωριούνται.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Έλληνας 10/24/2021 @ 12:17 ΠΜ

    H μόνη φωνή της λογικής, στέκει ορθός ανάμεσα σε εκατοντάδες εξαγορασμένους κρετίνους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*