Ο οδηγός του λεωφορείου σε κρίσιμη κατάσταση – οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται
Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στο λιμάνι του Αμβούργου, όταν ένα λεωφορείο της γραμμής συγκρούστηκε με τρένο, προκαλώντας τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων δέκα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, όλα τα θύματα βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο. Ο οδηγός του λεωφορείου «χαροπαλεύει», δύο από τους επιβάτες είναι βαριά τραυματίες και άλλοι έξι έχουν ελαφρά τραύματα. Ορισμένοι τραυματίες δέχθηκαν πρώτες βοήθειες επιτόπου, ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Ο οδηγός ήταν ο τελευταίος που απεγκλωβίστηκε, καθώς είχε σφηνωθεί στο όχημα.
Schwerer Unfall im Hamburger Hafen. Zug kollidiert an der Nippoldstraße mit Linienbus. 1 Toter – mehrere Verletzte – Großeinsatz der Feuerwehr.
Fotos: Lenthe Medien pic.twitter.com/RRBdN5p6Fn
— R_G_ (@CrimeNewsHH) January 16, 2026
Ο οδηγός του τρένου δεν τραυματίστηκε.
Η σύγκρουση συνέβη σε αφύλακτη ισόπεδη διάβαση στο κέντρο της περιοχής του λιμανιού, για λόγο που παραμένει άγνωστος. Το άτομο που σκοτώθηκε υπέκυψε στα τραύματά του επί τόπου.
Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται, ενώ η εγκληματολογική διεύθυνση της αστυνομίας έχει αναλάβει την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος. Στην κοντινότερη στάση λεωφορείου έχει διαμορφωθεί χώρος υποδοχής για τους συγγενείς των θυμάτων.
npress.gr
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice



