21:34 - 11/01/2021

Ενα “γραμμα” απο την Νεα Υορκη …που πρεπει και εσυ να διαβασεις ! Μια επιστολή από τον πρόεδρο της κομητείας της Νεας Υορκης ..

Εμεις σας δινουμε και το αυθεντικο κειμενο και μια γρηγορη ελευθερη μεταφραση του ..!

Καθώς σας γράφω σήμερα, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η επιστολή θα βρει πολλούς από εσάς συντριμμένους κάτω από το βάρος της απελπισίας ή ίσως χαμένους σε ένα λαβύρινθο σύγχυσης. Ελπίζω ότι όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτής της επιστολής, θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε με εμπιστοσύνη με εκατομμύρια άλλους που υποστηρίζουν τον πρόεδρο να παραμεινει για άλλα τέσσερα χρόνια.

Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Ο Τραμπ θα είναι πρόεδρος για άλλα τέσσερα χρόνια. Ο Μπάιντεν δεν θα είναι πρόεδρος. Ναι, ξέρω ότι είναι σοκαριστικές λέξεις σε αυτές τις τρελές μέρες.

Με πλησίασαν πολλοί λέγοντας, “Έχει τελειώσει …” και “Ο Τραμπ παραδέχτηκε τις εκλογές …”. Τίποτα απο αυτα δεν έχει συμβεί. Επιστρέψτε και ακούστε τα βίντεο σε όλη τη διάρκεια τους. Σε καμία περίπτωση ο Τραμπ δεν αναφέρει ούτε το όνομα του Μπάιντεν. Σε κανένα σημείο δεν λέει ότι παραδέχεται. Λέει ότι θα υπάρξει μια ειρηνική μετάβαση σε μια νέα διοίκηση και λέει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Αυτές οι φράσεις είναι σημαντικές. Πράγματι, θα έχουμε μια νέα κυβέρνηση που θα αποτελείται από έναν νέο αντιπρόεδρο και ένα νεο υπουργικό συμβούλιο, καθώς οι προηγουμενοι έχουν πραξει την προδοσία τους. Θα το θίξω με περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι για περισσότερα από τέσσερα χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πέντε βήματα μπροστά από όλους σε κάθε προσπάθεια να τον εκτροχιάσουν, να τον κατηγορήσουν ή να τον μπερδεψουν.

Για παράδειγμα, ανακοίνωσε το βράδυ των εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες ότι «δεν θα ήθελε μια στημενη ψηφοφορία στις 4 π.μ.» Τι συνέβη σε λίγες σύντομες ώρες σχεδόν στις 4 π.μ. Πραγματοποιήθηκε μια τεράστια κλοπη που έδειξε ότι ήδη ήξερε ότι επρόκειτο να λάβει χώρα.

Αυτή ήταν μια δημόσια προυσιαση για τους εχθρούς της χώρας μας . Επίσης, σκεφτείτε το πρόσφατο περιστατικό στο κτίριο του Καπιτωλίου στο DC. Ο Τραμπ καθυστέρησε στην ομιλία του και στη συνέχεια μίλησε για μια σειρά από νέα πράγματα στο πλήθος των 500 χιλ. +, Αλλά αυτό δημιούργησε ένα πρόβλημα.

Βλέπετε, αν ο Τραμπ είχε μιλήσει στη προκαθορισμενη ωρα και σύντομα, το πλήθος του θα ήταν στο κτίριο του Καπιτωλίου με τη φατρία της Αντίφα και πιθανότατα θα είχε μπλεχθει με το ατύχημα και τη σύγχυση λόγω του μεγέθους του πλήθους. Με τον Τραμπ να μιλάει αργά και πολύ, το πλήθος του ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΡΕΙΚΕ και διαχωρίστηκε από τις ομάδες Antifa.

Ετσι ήταν πολύ σαφές ότι οι συγκαλυμμένοι άνθρωποι Antifa ήταν το 95% + των ατόμων στο κτίριο. Και πάλι, ο Τραμπ αντέδρασε επειδή ήταν μπροστά τους. Αυτό ήταν σαφώς ένα σταδιακό γεγονός που συνεβη για να κατηγορήσει τους υποστηρικτές του Τραμπ και να προσπαθήσει να αποδομησει τον Τραμπ, έτσι ώστε η 25η τροπολογία να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το Κογκρέσο, αλλά απέτυχε

Μην ξεχνάτε τα πολυάριθμα βίντεο που δείχνουν ότι η αστυνομία ανοίγει τις πύλες για την Antifa (δεν πολεμούσαν) και στη συνέχεια τους οδηγούσε σε όλο το κτίριο.

Το λέω όλα αυτά ως μόνο δύο παραδείγματα από πολλά που σε καμία περίπτωση ο πρόεδρος μας δεν ήταν σε μάχη απελπισίας.

Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε: “Γιατί ο Τραμπ δεν συνέλαβε κανέναν ακόμη; Γιατί αυτό έπρεπε να φτάσει μέχρι το Κογκρέσο; ” Πολλαπλοί λόγοι:

πρώτον, ο Τραμπ επιμένει να ακολουθεί το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα.

Δίνει σε όλους, ανεξάρτητα από το πόσο βρώμικοι ειναι, μια ευκαιρία να κάνουν το σωστό (μερικές φορές με προειδοποιήσεις όπως το τηλεφώνημα με τον υπουργό Εξωτερικών της Γεωργίας πρόσφατα).

Έσπρωξε τις υποθέσεις στα δικαστήρια, παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία στους νομοθέτες, και μάλιστα είπε στον αντιπρόεδρο να κάνει το σωστό.

Αλλά με την προδοσία του Πενς και του Κογκρέσου, η προδοσία έχει πλέον ολοκληρωθεί και κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Τραμπ δεν άφησε τη διαδικασία να τελειώσει πριν ενεργήσει. Δεύτερον, για να αποστραγγίσετε ενα βάλτο πρέπει να ξέρετε ποια είναι τα πλάσματα βαλτου.

Μπορούν να μοιαζουν πολύ καλά με τα πλήθη. Αλλά το ψευδές γεγονός στο Καπιτώλιο αποκάλυψε τους τελικούς προδότες για το ποιοι ήταν ανεξάρτητα από το κόμμα. Ο Τραμπ τους απέκλεισε από το να κρυφτούν.

Πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να μιλήσω στον Pence. Με την προδοσία του που ολοκληρώθηκε, πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε τις συναλλαγές και την πολιτική στάση του πριν από την περίφημη ημέρα στο Καπιτώλιο.

Ο Πενς ήταν ήδη καποιος που παρασυρεται \ και αντιμετώπιζε τα ιδια πίσω κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου του 2016 με… περίμενε τον…. Πολ Ράιαν. Θυμάσαι τον Ράιαν; Το ηχείο RINO του σπιτιού; Κοιτάξτε αυτά τα μηνύματα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα:

Pence-Ryan Email

Ο Πενς συμμετείχε επίσης σε ένα σχέδιο απομάκρυνσης του Τραμπ κάποτε κατά τη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων ετών του που ενορχηστρώθηκε από τον Ροντ Ρόζενσταϊν και υποστηρίχθηκε από τους Κλίντον. Το σχέδιο: απαλλαγείτε από τον Τραμπ, και στη συνέχεια διορίστε τον Ρον Ρόζενσταϊν ως νέο αντιπρόσωπο. Γιατί θα το ήθελαν αυτό; Επειδή ένιωθαν ότι ο Πένες μπορούσε να ελεγχθεί. Δείτε αυτούς τους συνδέσμους για τη σειρά τμημάτων για περισσότερες πληροφορίες:

Μέρος 1

Μέρος 2ο

Μέρος 3

Θα μπορούσαν να ειπωθούν περισσότερα, αλλά δεν θέλω αυτό το γράμμα να γίνει περισσότερο βιβλίο από ό, τι είναι ήδη. Αρκεί να πούμε ότι όταν ο Τραμπ είπε στο ράλι του DC ότι ήλπιζε ότι ο Πενς θα έκανε το σωστό, ήδη ήξερε τι θα έκανε, αλλά, για άλλη μια φορά, έδωσε στον άνθρωπο χώρο να επιλέξει να κάνει το σωστό.

Τώρα, κανείς δεν ήταν πιο μεγαλος υποστηρικτης του Trump από τον Lin Wood. Η καριέρα αυτού του ανθρώπου πολεμά τις αγωγές δυσφήμισης που σημαίνει ότι δεν λέει πράγματα, ανεξάρτητα από το πόσο εξωφρενικά φαίνονται, χωρίς να είναι αληθινά καθώς γνωρίζει τις συνέπειες της συκοφαντίας.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο Λιν Γουντ έχει γίνει η πηγή πηγών πληροφοριών και διαρροων μέχρι τώρα άγνωστων πληροφοριών που αποκαλύπτουν μερικά από τα βάθη της διαφθοράς και του κακού στα υψηλότερα γραφεία μας.

Αυτός είναι ο ίδιος άνθρωπος που πρόσφατα είπε ότι οι συλλήψεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Αποκάλεσε τον Πενς προδότη πριν από την καταμέτρηση των ψήφων του εκλογέα στις 6. Αλλά ξέρατε ότι είπε επίσης ότι ο πρόεδρος, μετά το περιστατικό του Καπιτωλίου, άφησε τον DC σε αεροσκάφος “Doomsday” (που χρησιμοποιείται για επικοινωνίες σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου) με την οικογένειά του και βρισκόταν στο Abilene, TX. Αυτό το αεροσκάφος επιβεβαιώθηκε τόσο από τους ιχνηλάτες πτήσεων όσο και από τα μάτια στο έδαφος. Εν ολίγοις, είναι μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Εάν έχετε τα μέσα να ακολουθήσετε τον Lin Wood στο Parler, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να το κάνετε για να παρακολουθείτε τα πράγματα που λαμβάνουν χώρα. Μπορείτε επίσης να ακούσετε αυτό το podcast: Podcast

Λοιπόν, τι θα ακολουθήσει; Δεν έχω τα στοιχεία, αλλά μπορώ να σας δώσω ορόσημα για να παρακολουθήσετε καθώς οι επόμενες μέρες ξεδιπλώνονται:

Περιμένετε να ενεργοποιηθεί το σύστημα μετάδοσης έκτακτης ανάγκης. Η FCC κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα μνημόνιο που αναφέρεται στις απαιτήσεις του ομοσπονδιακού νόμου για την αποστολή μηνυμάτων από τον πρόεδρο στο κοινό. Δείτε αυτόν τον σύνδεσμο

Περιμένετε σύγχυση. Βρισκόμαστε σε μια μάχη για τη δημοκρατία μας ενάντια σε ελίτ που επιχειρούν το ίδιο το πραξικόπημα που κατηγορούν για τον Τραμπ. Στη μάχη, θα υπάρξει παραπληροφόρηση, αλλά ξέρετε ότι τα σχέδια εκπληρώνονται.

Αναμένεται να πραγματοποιηθούν συλλήψεις υψηλού προφίλ τις επόμενες 12 ημέρες και ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να ξυπνήσετε ένα πρωί για να δειτε οτι κάποιοι στα υψηλα γραφεία δεν είναι πια εκεί.

Περιμένετε να είναι μια ανώμαλη διαδρομή μέχρι το τέλος. Δεν πρόκειται για τηλεοπτική εκπομπή όπου τα πράγματα επιλύονται σε 45 λεπτά.

Περιμένετε να κυκλοφορήσουν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία από τώρα έως τις 20 Ιανουαρίου.

Αναμένετε κάποια διακοπή ή διακοπή του Διαδικτύου: πιθανότατα θα επηρεαστούν τα Facebook, το Twitter, το Instagram και το Gmail. Εάν δεν έχετε καθιερώσει εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας τώρα, θα ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσετε να τις διαμορφώνετε ακόμα κι αν ελέγχετε μόνο τους γείτονές σας.

Περιμένετε να εγκαινιαστεί το Trump στις 20 Ιανουαρίου!

Περιμένετε την εκτελεστική εντολή από το 2018 ή / και το νόμο περί εξέγερσης να τεθεί σε ισχύ. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει στρατιωτικό νόμο. Θυμηθείτε ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το 2018 που δίνει στον Πρόεδρο πολλές εξουσίες να ενεργήσει.

Αυτά τα πράγματα μπορεί να συμβούν εκτός της παραγγελίας που παρατίθενται και μερικά μπορεί να συμβούν πολλές φορές. Καθώς έχω παρακολουθήσει προσεκτικά, πολλά πράγματα ήταν και βρίσκονται στο παιχνίδι καθώς μιλάμε. Θυμηθείτε ότι ο Τραμπ δεν θελει και δεν θα παραιτηθεί. Στην πραγματικότητα παίρνει τον όρκο του για να υπερασπιστεί το Σύνταγμα ενάντια σε εχθρούς ξένους και εγχώριους. Γι ‘αυτό είναι τόσο πανικοβλημένοι στο DC: γνωρίζουν ότι ο Τραμπ θα πολεμήσει ενώ το Κογκρέσο θα κυλήσει.

Αυτό το ανέφερα πριν αλλά επαναλαμβάνεται. Κανείς από εμάς δεν θα πίστευε αυτό που όλοι γνωρίζουμε τώρα, εκτός από το ότι ο Τραμπ και η ομάδα του έχουν πάρει επίπονα χρόνο για να τα δείξουν στο κοινό.

Θέλετε να δείτε τι σκέφτεται το Κογκρέσο για εσάς; Επισημάνετε ότι ο λογαριασμός βοηθειας έστειλε μόνο 600 $ σε κάθε Αμερικανό, αλλά δισεκατομμύρια σε άλλες χώρες (αποδόσεις, ξέπλυμα χρήματος).

Θέλετε να δείτε την έκταση της συμπαιγνίας με το Κ.Κ.Κ. σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης; Φέρτε πολλές αγωγές κατά της εκλογικής απάτης από τα τοπικά δικαστήρια μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο θα δείξει πόσο ένδοξοι είναι οι δικαστές.

Θέλετε το κοινό να δει πόσο σκληρό ήταν το εκλογικό σύστημα εδώ και πολλά χρόνια; Παρουσιάστε τα στοιχεία ανοιχτά όπως έχουμε δει. Ακόμη και αυτή την εβδομάδα έχουμε ορκιστεί μαρτυρία από την Ιταλία ότι ο υπεύθυνος άμυνας του Λεονάρντο χρησιμοποίησε δορυφόρους για να αλλάξει τις ψήφους από τις εκλογές μας στις ΗΠΑ από την Ιταλία.

Αυτά τα μηχανήματα ψηφοφορίας Dominion στέλνουν ενεργά δεδομένα στη Γερμανία, τη Σερβία, την Κίνα, το Ιράν και τώρα τη Ρώμη. Αυτή η διαφθορά είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι αναμενόταν από κανέναν από εμάς, αλλά κανένας από εμάς δεν θα το πίστευε μέχρι τώρα. Αυτός είναι ο λόγος που τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει τόσο χρονο

Τώρα, το αμερικανικό κοινό είναι ξύπνιο και έτοιμο να ανακτήσει τις από καιρό ξεχασμένες ευθύνες τους για να λογοδοτήσει τους εκλεγμένους αξιωματούχους. Έχω ακούσει από πολλούς από σας πόσο αναστατωμένοι είστε με την προφανή και εσκεμμένη αδιαφορία για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Καθώς οι μέρες ξεδιπλώνονται, ας διατηρήσουμε τις επικοινωνίες μεταξύ μας και προσπαθήστε να βοηθήσουμε τον γείτονά μας να καταλάβει τι συμβαίνει. Απενεργοποιήστε την τηλεόραση καθώς έχουν δείξει ότι παραποιούν μόνο τα μέσα για να διατηρήσουν τον έλεγχο της σκέψης σας. Μην απελπίζεστε, αλλά προσευχηθείτε για τη χώρα μας, για τον Τραμπ και τους υποστηρικτές του, και για μια εθνική μετάνοια να αναδεύεται σε εθνικό επίπεδο.

Οι επόμενες 12 μέρες θα είναι κάτι για τα εγγόνια! Είναι το 1776 ξανά!

Το αυθεντικο κειμενο (Καλο ειναι οποιος γνωριζει αγγλικα να διαβασει το αυθεντικο μιας και η μεταφραση μας ειναι πολυ προχειρη)

As I write to you today, I have no doubt that this letter will find many of you crushed under the weight of despair or perhaps lost in a maze of confusion. It is my hope that by the time you finish reading this letter you will be able to confidently join millions of others who support the president and another four years.
Let me be clear: Trump will be president for another four years. Biden will not be president. Yes, I know those are shocking words in these crazy days.
I have been approached by many saying, “It’s over…” and “Trump conceded the election…”. Nothing of the sort has taken place. Go back and listen to the videos all the way through. At no point does Trump even mention Biden’s name. At no point does he say he concedes. He does say that there will be a peaceful transition to a new administration and he does say that this is only the beginning. Those phrases are important to note. Indeed, we will have a new administration made up of a new vice president and cabinet as the current ones have all made their treason complete. I will touch on this in more detail shortly.
We do well to remember that for more than four years Donald Trump has been five steps ahead of everyone in every attempt to derail him, impeach him, or confound him. For example, he announced on election night in the early hours of the morning that he “didn’t want a dump of ballots at 4AM.” What happened in just a few short hours at almost exactly 4AM? A huge ballot dump took place which showed that he already knew that it was going to take place. That was a public word to the enemies of our country that he was on to them. Also, consider the recent incident at the capitol building in DC. Trump was late to his speaking engagement and then spoke on a number of rehashed things to the crowd of 500K+ but this created a problem. You see, if Trump had spoken on time and briefly, the MAGA crowd would have been at the capitol building with the Antifa faction and likely would have been drawn into the fray by accident and confusion due to the crowd size. With Trump speaking late and long, the MAGA crowd was PROTECTED and SEPARATED from the Antifa groups. It would be very clear that the disguised Antifa people were 95%+ of the people in the building. Again, Trump countered because he was steps ahead of them. This was clearly a staged event meant to blame Trump supporters and try to frame Trump so the 25th amendment could be used by Congress but it failed. Nevermind the numerous videos showing the police opening the gates for Antifa (they didn’t fight their way in) and then leading them throughout the building.
I say all this as only two examples out of many that at no point has our president been in a fight of desperation.
Now you may ask, “Why hasn’t Trump arrested anyone yet? Why did this have to go all the way to Congress?” Multiple reasons: first, Trump has been adamant in following the rule of law and the Constitution. He gives everyone, no matter how dirty, an opportunity to do the right thing (sometimes with warnings such as the phone call with the Georgia Secretary of State recently). He pushed cases through the courts, he presented evidence to the legislatures, and he even told the vice president to do the right thing. But with the betrayal by Pence and Congress, the treason is now complete and nobody can say that Trump did not allow the process to finish before acting. Second, in order to drain the swamp you have to know who are the swamp creatures. They can blend in very well with the crowds. But the false event in the capitol revealed the final traitors for who they were regardless of party affiliation. Trump flushed them out of hiding.
I need to take a moment to speak on Pence. With his treason completed, many of you may not know of his dealings and political posturing prior to the infamous day in the capitol. Pence was already wheeling and dealing way back during the 2016 election season with…wait for it….Paul Ryan. Remember Ryan? The RINO speaker of the house? Look at these emails that were recently revealed:
Pence-Ryan Emails
Pence was also involved with a scheme to oust Trump sometime during his first four years that was orchestrated by Rod Rosenstein and supported by the Clintons. The plan: get rid of Trump, become president and then appoint Rod Rosenstein as the new VP. Why would they want that? Because they felt Pence could be controlled. See these links for the 3 part series for more information:
Part 1
Part 2
Part 3
More could be said but I don’t want this letter to become more of a book than it already is. Suffice it to say that when Trump said at the DC rally that he hoped Pence would do the right thing, he already knew what he was going to do but was, yet again, giving the man space to choose to do the right thing.
Now, nobody has been more supportive of Trump than Lin Wood. This man’s career has been fighting defamation lawsuits which means that he doesn’t say things, no matter how outrageous they may seem, without them being true as he knows the consequences of slander. With this in mind, Lin Wood has become a fountain of information and leaks of hitherto unknown information revealing some of the depths of corruption and evil in our highest offices. This is the same man who recently said that arrests are coming over the next few days. He called Pence a traitor well before the counting of the elector votes on the 6th. But did you know that he also said that the president, following the capitol incident, left DC on a “Doomsday” aircraft (used for communications in the event of a nuclear war) with his family and was in Abilene, TX. This aircraft was confirmed by both flight trackers and eyes on the ground. In short, he is a trustworthy source of information. If you have a means to follow Lin Wood on Parler, I would highly recommend that you do so to stay abreast of things taking place.  You can also listen to this podcast: Podcast 
So, what comes next? I don’t have the particulars but I can give you milestones to watch for as the coming days unfold:
  1. Expect the emergency broadcast system to be activated. The FCC just recently released a memorandum speaking to the requirements under Federal law to send messages from the president to the public. See this link
  2. Expect confusion. We are in a battle for our republic against elites that are attempting the very coup that they are accusing Trump of doing. In battle, there will be disinformation but know that plans are being fulfilled.
  3. Expect high profile arrests to take place over the next 12 days and at any time. You may wake one morning to find someone in high office is no longer there.
  4. Expect this to be a bumpy ride to the very end. This is not a television show where things are resolved in 45 minutes.
  5. Expect more bombshell evidence to be released between now and Jan. 20th.
  6. Expect some sort of internet blackout or outage: Facebook, Twitter, Instagram, and Gmail are likely going to be affected. If you don’t have alternate forms of communication established now, it would be a good idea to start forming them even if it’s just checking on your nextdoor neighbors.
  7. Expect Trump to be inaugurated on Jan 20th!
  8. Expect the executive order from 2018 and/or the Insurrection Act to be enacted. This DOES NOT mean martial law. Remember that we have been under a state of emergency since 2018 which gives the president many powers to act.
These things may happen out of the order listed and some may happen multiple times. As I have been watching closely, many things have been and are in play as we speak. Remember that Trump has not and will not give up. He actually takes his oath of office to defend the Constitution against enemies foreign and domestic very seriously. This is why they are so panicked in DC: they know that Trump will fight while Congress just rolls over.
I’ve mentioned this before but it bears repeating. None of us would have believed what we all now know except that Trump and his team have painstakingly taken the time to show the public. Want to show what Congress thinks of you? Highlight that the stimulus bill only sent $600 to each American but billions to other countries (payoffs, money laundering). Want to show the extent of collusion with the CCP at all levels of government? Bring multiple lawsuits against the election fraud from the local courts all the way to the Supreme Court which will show just how brazenly treasonous the judges are. Want the public to see how rigged the election system has been for many years? Present the evidence openly as we have seen. Even this week we have sworn testimony out of Italy that the Leonardo defense contractor used satellites to change the votes from our election in the USA from Italy. These Dominion voting machines were actively sending data to Germany, Serbia, China, Iran, and now Rome. This corruption is MUCH bigger than any of us expected but none of us would have believed it until now. This is why things seem to have taken so long.
Now, the American public is awake and ready to take back their long forgotten responsibilities to hold the elected officials accountable. I have heard from many of you how upset you are with the obvious and willful disregard for the truth and for justice.
As the days unfold, let’s maintain communications among ourselves and try to help our neighbor to understand what is happening. Turn off the television as they have demonstrated they are clearly only falsifying the media to maintain control over your thinking. Do not despair but pray for our country, for Trump and his supporters, and for a national repentance to be stirred nationwide.
The next 12 days will be something to tell the grandchildren! It’s 1776 all over again!

nyegop.org

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ετσι παει πρεπει να πιστευουμε στο καλο, το χουμε αναγκη ολοι, ανεκδιηγητος ομως οποιος πιστευει οτι αυτος ειναι ο ηρωας του παροντος μυθιστορηματος. Θα ταιριαζε εδω το “μη χειρον βελτιστον” επειδη ολοι χρειαζονται εναν Σωτηρα που παροτι φαλιρησε μερικες δεκαδεςς φορες εχτισε αυτοκρατορια με το backup “τραπεζιτων”?….Δεν ειναι για κλαμματα ο πακετατζης τραπεζιτης απο πισω του αλλα μερικες χιλαδες ανωριμοι που δεν εμαθαν ακομα πως παει το παιχνιδι οταν καποιος κατεχει και τις 2 ομαδες

  2. To γραμμα ισχυει αλλα ειναι απο Νεβάδα. Εκανε update σημερα και ουσιαστικα το επιβεβαιωσε ξανα οποτε δεν ειναι hoax σε καμια περιπτωση. (ειχε παθει και σοκ που εγινε γνωστο παγκοσμιως)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh