16:59 - 05/07/2019

Εμπόλα παιδεραστία εμπόριο σάρκας και ανοιχτά σύνορα

Στα σύνορα Μεξικό Αμερικής οι πρόσφυγες από το Κονγκό πήγαν μεταφέροντας και το θανατηφόρο ιό. Πέρα από τον εμπόλα εμφανίστηκε και μια πληθώρα άλλων εξαφανισμένων ιων.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως σε ένα δεκάχρονο κορίτσι από το Κογκό που το εξέτασαν βρέθηκαν ίχνη είκοσι διαφορετικών σπερμάτων. Μετά από εξέταση οι αρχές ανακάλυψαν ότι και ο «πατέρας» δεν ήταν πατέρας της αλλά την είχε αγοράσει από την οικογένεια της για να περάσει ευκολότερα τα σύνορα.

Αυτές είναι οι συνθήκες που οι ψευτοανθρωπιστές επιτρέπουν να διαιωνίζονται και όσο πιο πολιτισμένοι νοιώθουν αυτοί με τις καμπάνιες των ανοιχτών συνόρων τόσο πιο πολλά ανάλογα περιστατικά ανθρώπινου μαρτυρίου θα επαναλαμβάνονται μπροστά στα μάτια μας, εκτός και αν μας προλάβουν οι θανατηφόροι ιοί.

Big League Politics

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh