ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Έμεινε ανάπηρη: Νοσοκόμα διαγνώστηκε με εγκάρσια μυελίτιδα μετά από εμβόλιο για τον COVID

· Κατοχικά Νέα

Διαβάστε

Η Danielle Baker, 44χρονη στο Οχάιο των ΗΠΑ, ήταν πιστοποιημένη νοσοκόμα, μια δουλειά που έκανε για δύο δεκαετίες, μεταξύ άλλων στην πρώτη γραμμή κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19!

Όλα αυτά μέχρι ο εργοδότης της να ενθαρρύνει το προσωπικό να κάνει το εμβόλιο COVID-19 την άνοιξη του 2021.

Φοβούμενη για την δουλειά και την μελλοντική της σταδιοδρομία, η Baker έλαβε απρόθυμα την πρώτη από τις δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 στις 4 Ιουνίου 2021. Μέσα σε 18 ημέρες από την πρώτη της δόση, ένιωσε έντονο πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 26 Ιουνίου 2021, η Baker έλαβε την δεύτερη δόση της. Σχεδόν αμέσως, τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν πολύ: πόνος, μυρμήγκιασμα και μούδιασμα από τον λαιμό μέχρι το χέρι, βασανιστικός πόνος στην πλάτη, ομίχλη του εγκεφάλου, κόπωση και απώλεια σωματικού συντονισμού.

Σήμερα, η Baker είναι μόνιμα ανάπηρη και δεν μπορεί να εργαστεί αφού διαγνώστηκε με εγκάρσια μυελίτιδα, μια σπάνια νευρολογική πάθηση που προκαλεί φλεγμονή του νωτιαίου μυελού.

Αφού μίλησε δημόσια, η Baker κατέθεσε αξίωση αποζημίωσης εργαζομένων που αρχικά απορρίφθηκε. Άσκησε έφεση αλλά έχασε και την έφεση.

Εξακολουθεί να κινείται νομικά. Τον Απρίλιο, υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην εργοδότη της, του Ohio’s Hospice, και κατά του Γραφείου Αποζημίωσης Εργαζομένων του Οχάιο (BWC) για τα τραύματά της από το εμβόλιο!!!

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Γαλλία επιβάλλει νέες επιβαρύνσεις σε Shein και Temu – Ακριβότερες οι αγορές fast fashionΔΙΕΘΝΗ

Η Γαλλία επιβάλλει νέες επιβαρύνσεις σε Shein και Temu – Ακριβότερες οι αγορές fast fashion

Γκραν Κάνιον: Συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοούμενου μετά τις πλημμύρεςΔΙΕΘΝΗ

Γκραν Κάνιον: Συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοούμενου μετά τις πλημμύρες

Γερμανία: Η Ρωσία πίσω από απόπειρα επίθεσης με drone στο αεροδρόμιο της ΛειψίαςΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Η Ρωσία πίσω από απόπειρα επίθεσης με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά