Εληξε το τελεσίγραφο: Το Ιράκ αιτήθηκε στρατιωτική αρωγή από την Ρωσία και το Ιράν για να εκδιωχθούν τα τουρκικά στρατεύματα από το έδαφός του…

rwsia-irak

ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ

του Βασίλη Καπούλα
Το Ιράκ αιτήθηκε από την Ρωσία στρατιωτική αρωγή προκειμένου «Να εκδιωχθούν από το έδαφός του όλες οι ξένες δυνάμεις» και αυτή η διατύπωση εκτός από το ISIS περιλαμβανει και τα τουρκικά στρατευματα που έχουν εισβάλλει και κατέχουν μια περιοχή στην Μοσούλη.

Επίσης σε συναντήσες που είχε η σιιτική κυβερνηση του Ιράκ ζήτησε από το Ιράν την παροχή βοήθειας σε χερσαία στρατεύματα, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ζήτησε βοήθεια από την Ρωσία: «Να εκδιωχθούν από το έδαφός του όλες οι ξένες δυνάμεις»

Λίγες ώρες πριν λήξει το τελεσίγραφο της Βαγδάτης για αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Μοσούλη ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των πιλότων της ιρακινής Αεροπορίας, η οποία βέβαια έχει μικρή ισχύ, καθώς δεν έχουν παραδοθεί ακόμα τα περισσότερα από το F-16Q από τις ΗΠΑ.

Ετσι ή αλλιώς η τουρκική Αεροπορία είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος για να μπορέσει η διαλυμένη ιρακινή Αεροπορία να ανταεξέλθει στις ανάγκες μιας επιχείρησης τέτοιας κλίμακος.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ούτε καν η ρωσική Αεροπορία απο την Συρια δεν θα μπορούσε να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, ούτε, φυσικά η ιρανική Αεροπορία. Το ζήτημα είναι κατά πόσον μπορεί η τουρκική Αεροπορία να υποστηρίξει δύο μέτωπα…

Επίσης ιρακινές πολιτοφυλακές που χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από το Ιράν απειλούν την Τουρκία με ανάληψη στρατιωτικής δράσης.

«Η οργάνωσή μας θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο κατά των Τούρκων αν αυτοί δεν αποσυρθούν από τη χώρα μας εντός της προθεσμίας που έχει θέσει η κυβέρνησή μας. Για την ώρα δεν θα ανακοινώσουμε πια είναι τα μέτρα αυτά», είπε ο εκπρόσωπος Καρίμ αν Νουρί.

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Haider Abadi, ζήτησε από το ΝΑΤΟ να διατάξει την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την περιοχή.

«Η Επιτροπή του Ιρακινού Κοινοβουλίου για την άμυνα και την ασφάλεια θα ζητήσει τη συνεργασία της Ρωσία για αεροπορικές επιδρομές εναντίον του ISIS και στη μάχη κατά της τρομοκρατίας στο Ιράκ» είπε το μέλος της Επιτροπής Iskander Watut.

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε από την κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να λήξει η τουρκική εισβολή στο βόρειο Ιράκ σύμφωνα με το μέλος της Επιτροπής, Iskander Watut.

«Σε σημερινή μας συνάντηση απαιτήσαμε από την κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να λήξει η παρουσία των τουρκικών στρατευμάτων στο Ιράκ» είπε ο Watut.

Παράλληλα αραβικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως δεν υπάρχει μόνο τουρκική εισβολή στο Ιράκ αλλά έχουν σταλεί γερμανικά και Σαουδαραβικά στρατεύματα κοντά στη Μοσούλη.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως έχουν η Σαουδική Αραβία έχει στείλει 800 στρατιώτες και η Γερμανία 12 άρματα μάχης.

Εληξε το τελεσίγραφο: Το Ιράκ αιτήθηκε στρατιωτική αρωγή από την Ρωσία και το Ιράν για να εκδιωχθούν τα τουρκικά στρατεύματα από το έδαφός του… (vid)

Loading...

3 thoughts on “Εληξε το τελεσίγραφο: Το Ιράκ αιτήθηκε στρατιωτική αρωγή από την Ρωσία και το Ιράν για να εκδιωχθούν τα τουρκικά στρατεύματα από το έδαφός του…

  1. Ανώνυμος says:

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΩΡΑΣ..ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ CIA,O XAΛΙΦΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛ-ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ!!!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ Ο ΧΑΛΙΦΗΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ 25 ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ISIS.O ΙΔΙΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΗΜΙΘΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΚΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ CIA,ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΡΩΣΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *