Ελα ρε παιδακι μου και εσυ χαλαρωσε…

..Τσιτωμένος μια Ζωή…δεν ταιριάζουμε και δεν ταιριάζουμε … δεν είναι καλό πράγμα η πολυπολιτισμικοτητα !!…Λύσσαξες και μετά αναρωτιέσαι γιατί σε λένε και φασίστα ..! Όλα καλά είναι …θα μάθεις νέα πράγματα , θα πάρεις νέες ιδέες , νέες αισθήσεις , ιδεολογίες , γεύσεις …!Αμάν η στενοκεφαλιά σου και τα κολλήματα σου με τους προγόνους σου …τσίχλα το έκανες πια αυτό το …πας μη Έλλην βάρβαρος ….Γιατί που το είδες ;

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

12 thoughts on “Ελα ρε παιδακι μου και εσυ χαλαρωσε…

  1. MMMMMM says:

    RATBURGER! ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ… ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *