Ελα ρε παιδακι μου και εσυ χαλαρωσε…

..Τσιτωμένος μια Ζωή…δεν ταιριάζουμε και δεν ταιριάζουμε … δεν είναι καλό πράγμα η πολυπολιτισμικοτητα !!…Λύσσαξες και μετά αναρωτιέσαι γιατί σε λένε και φασίστα ..! Όλα καλά είναι …θα μάθεις νέα πράγματα , θα πάρεις νέες ιδέες , νέες αισθήσεις , ιδεολογίες , γεύσεις …!Αμάν η στενοκεφαλιά σου και τα κολλήματα σου με τους προγόνους σου …τσίχλα το έκανες πια αυτό το …πας μη Έλλην βάρβαρος ….Γιατί που το είδες ;

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Μετά τους "Επαναστάτες της Συνείδησης", ο Ντέιβιντ Άικ επιστρέφει με ένα νέο εκρηκτικό βιβλίο. Μετά από εκτενείς και εμπεριστατωμένες έρευνες, καθώς και σοκαριστικές αλλά τεκμηριωμένες μαρτυρίες ατόμων που για πρώτη φορά δημοσιοποιούν τα όσα γνωρίζουν, προσεγγίζει και αποκαλύπτει το "Μυστικό όλων των Εποχών".

Παρουσιάζει τη συγκλονιστική αλήθεια για την εξωγήινη φυλή και τα κέντρα εξουσίας που ελέγχουν τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και για τα σκοτεινά μέσα που έχουν χρησιμοποιήσει για να το επιτύχουν. Δεν διστάζει να κατονομάσει τα πρόσωπα, τις οργανώσεις και τους θεσμούς που απαρτίζουν το μυστικό δίκτυο που κρατά στα χέρια του τις τύχες της ανθρωπότητας.

Το βιβλίο περιλαμβάνει μια συντριπτική παρουσίαση της αληθινής προέλευσης όλων των ιδεολογικών και θρησκευτικών ρευμάτων, καθώς και του τρόπου με τον οποίο καταπιέστηκαν όλες οι πνευματικές και εσωτερικές γνώσεις που θα οδηγούσαν στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα ψυχικά της δεσμά.

ΤΙΜΗ 28,80€ σελ 607 + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

12 thoughts on “Ελα ρε παιδακι μου και εσυ χαλαρωσε…

  1. MMMMMM says:

    RATBURGER! ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ… ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *