in

Εκτενέστερη ανάλυση για το CERN και τη σήραγγα Gotthard

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 Comments

Leave a Reply
 1. Τα εγκαίνια της σήραγγας gotthard ήταν αλλόκοσμα, αλλά όχι σατανιστικά.

  Και το παναιπόλιο του Πανός είναι αλλόκοσμο… αλλά δεν είναι και σατανιστικό.

  Τόσο το Cern και η σήραγγα Gotthard δημιουργήθηκαν στην Ελβετία γιατί η Ελβετία έχει διαφορετικό καθεστώς σε κατάσταση γενικού πολέμου. Μπορεί η Ευρώπη να έχει γνωρίσει 2 παγκόσμιους πολέμους, αλλά η Ελβετία αν και ανήκει στην Ευρώπη… δεν γνώρισε κανένα πόλεμο!!! Αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό!

  Αν ερευνήσουμε για τα φαινόμενα της Πεντέλης, θα καταλάβουμε τι προσπαθούν να κάνουν κάποιοι με ψεύτικα ονόματα και τεχνητούς τρόπους. Το επικίνδυνο σε αυτό βρίσκεται στους τεχνητούς τρόπους.

  Αυτά.

  • ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ – ΠΑΝΑ ΩΣ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΤΑΥΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΟΝ (ΥΨΙΣΤΟ ΟΝ) ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ+ΚΡΟΝΙΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ – ΕΞΥΒΡΙΣΑΝ ΩΣ ΕΝΑ ΑΝΘΥΠΟΘΕΟ ΣΑΤΥΡΟ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΣΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ…ΩΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ/ΚΡΟΝΙΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΩΣ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ – ΠΑΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΜΟΜΦΗ – ΥΒΡΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΟΝΤΟΣ!!!….
   ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΚΟΠΟ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ Ο ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΩΣ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ “ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ” ΟΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΡΕΦΟ-ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ/ΚΡΟΝΙΑΣ(ΣΑΒΑΩΘΙΚΗΣ) ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ – ΠΑΝΛΕΒΑΝ…
   ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΚΟΠΟ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” (ΥΠΕΡΣΤΟΑ GOLDEN DAWN ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΣΕ ΒΩΜΟΥΣ ΩΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ “ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ” ΠΑΝΑ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

  • Το πρωτο κουλο που μας ειπες ηδη το εγραψα.
   Το δευτερο κουλο ειναι οτι δημιουργηθηκαν στην Ελβετια γιατι ειναι ουδετερη… Μηπως να μαθεις να ακους καλυτερα; Το σερν εχει αφετηρια την Ελβετια αλλα εκτεινεται 27 χλμ υπογεια και στη Γαλλια. Η σηραγγα εχει κι αυτη αφετηρια την Ελβετια αλλα εκτεινεται 57 χλμ και καταληγει στην Ιταλια. Τι σχεση εχει η “εντυπωσιακη” ουδετεροτητα της Ελβετιας λοιπον; Το τριτο ειναι το κουλο που το φτωχο μου το μυαλο δεν επιασε καθολου… κατι για Πεντελη, για ψευτικα ονοματα και τεχνητους τροπους… τρια πουλακια καθονταν που λεει και η βασουλα

 2. Επειδή βαριέμαι να γράψω στον καθένα… θα σας γράψω όλους μαζί!

  Το ότι ο Πάνας έχει ταυτιστεί με τον μπαφομέτ των καμπαλιστών, και με τον σατανά των σκοταδιστών χριστιανών, αυτών που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το αλλόκοσμο από το σατανιστικό… είναι γεγονός! Αλλά αυτό φορά τους καμπαλιστές και τους σκοταδιστές χριστιανούς, όχι τον γράφοντα.

  Επί περίοδο Κρόνου γινόντουσαν μαζικά ανθρωποθυσίες, με τα θύματα να είναι μυημένα στα μυστήρια. Επί περιόδου Διός σταμάτησαν οι ανθρωποθυσίες και είχαμε εκτεταμένες θυσίες ζώων. Επί περίοδο χριστιανισμού σταμάτησαν οι θυσίες ζώων, και είχαμε εκτεταμένες θυσίες ανθρώπων δια μέσου του πολέμου. Όταν τα όπλα άρχισαν να ξεφεύγουν σε ισχύ.. τότε άρχισαν οι θυσίες ανθρώπων σύμφωνα με τον γραμμικό τρόπο που γράφει ο Νίκος, αεροπλάνα, λεωφορεία, τρένα κ.λ.π.

  Σε όλες τις περιόδους, οι θυσίες των μυημένων η αμύητων ανθρώπων, η ακόμα και των ζώων, επί το πλείστων γινόντουσαν και γίνονται σε ορισμένο γραμμικά χρονικό διάστημα. Η φύση του γαλαξία που ζούμε είναι διττή… όποιος έχει τους όρχις, ας φύγει από αυτόν.

  Δεν θα το πιστέψεις… αλλά στα παπάρια μου ο Μιχαλολιάκος… ουδέποτε ο Πάνας ήταν σατανικά υπέροχος… απλά υπέροχος.

  Όπως ακριβώς το έγραψες το cern έχει την βασική του έδρα και πρόσβαση στην Ελβετία… σε μια χώρα που ιστορικά είναι ουδέτερη από πολέμους, βεβαίως εκτείνεται από κάτω… αλλά πολύ κάτω… και σε άλλες χώρες, όπως η Γαλλία και η Ιταλία, αλλά α) αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις πρόσβαση στο cern από αυτές τις χώρες, και β) είσαι σίγουρος ότι σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης τα τμήματα που βρίσκονται σε Γαλλία και Ιταλία δεν σφραγίζονται μιας και αυτές οι χώρες δεν αποτελούσαν ούτε αποτελούν ουδέτερο έδαφος; γ) αυτά που είναι να γίνουν στην επιφάνεια, δεν πρόκειται να επηρεάσουν τα υπόγεια.

  Βεβαίως αυτό που επιτελείτε στο Cern είναι επικίνδυνο… πολύ επικίνδυνο.

  Αυτό που έχουν κατασκευάσει στην Ελβετία είναι ένα τεχνητό και μόνο παναιπόλιο του Πανός και τίποτα άλλο, η σήραγγα διαδραματίζει ρόλο ήχησης – αντήχησης… το όνομα της “σήραγγα” προδίδει την ιδιότητα της και όλου του αλλόκοτου και αλλόκοσμου σόου που στήθηκε.

  Προς τους αγαπητούς αγράμματους… να ερευνήσουν εννοιολογικά την λέξη αιπόλιο, σε σχέση με την λέξη σήραγγα. Αν αυτές οι δύο λέξεις δια μέσου του Πανός έχουν σχέση με την Ηχώ (σήραγγα Gotthard), και τον χώρο χρόνο (Cern).

  Υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας, που μέσα στον οίστρο τους να τραβήξουν το ενδιαφέρον πολλών, βαφτίζουν τα αλλόκοσμα σε σατανικά… και αυτό γιατί ο φόβος του ανθρώπου αποτελεί υλικό προς πάσα διαχείριση! Εκεί είναι που απέτυχαν τόσο οι αρχαίοι φιλόσοφοι, όσο και οι νεότεροι θεολόγοι, στον να τραβήξουν τον άνθρωπο από το κατώτερο εγώ και να διώξουν τον φόβο του.

  Δεν γνωρίζω την Βασούλα…. δεν θέλω να μάθω για αυτή την κοπέλα, ακούω με ενδιαφέρων τι λέει… αλλά αφού όπως γράφεις γνωρίζει από τρία πουλάκια.. μπράβο της.

  Αυτά.

  • Ούτε εγώ είχα καμιά πρεμούρα να μάθω για σένα, ή μάλλον τις αντιλήψεις σου αγαπητέ, αλλά φρόντισες να μας τις καταγράψεις. Θεμιτό βέβαια, αλλά το υφάκι επιδέχεται μεγάλης βελτίωσης..αυτό που φαίνεται να μην κατανοησες (ή να αρνείσαι να το δεις) ειναι ότι εδώ πραγματεύτηκα πώς βλέπουν ΑΥΤΟΙ τον τραγόμορφο Μπαφομέτ και αυτός πληροφοριακά, ΕΙΝΑΙ ο σατανάς θεός τους, είτε σ’αρέσει εσένα είτε όχι. Σημειωτέον εγώ η χριστιανή (ξέρεις, απ’τα άτομα που τόσο απαξιώνεις) μμπορεί να μην είμαι θρησκα και θεούσα (χριστιανή στην κοσμοθέαση) , είμαι ΄ομως λάτρης της αρχαιοελληνικής κληρονομιάς μας και είμαι σε θέση να δω ότι ο Μπαφομέτ ΔΕΝ είναι ο Πάνας (αλλά ο σατανάς κατ’αυτούς επαναλαβάνω) καθότι ο Μπαφομέτ είναι ανδρόγυνος με γυναικείους μαστούς ενώ ο Πάνας μαστούς δεν είχε, και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Και ουδέποτε ως χριστιανή δε θεώρησα τον Πάνα σατανικό στοιχείο. Χαλάρωσε λοιπόν με τους χριστιανούς, γιατί όποιος χριστιανομαχεί, συντάσσεται με τους σατανόπληκτους νεοταξίτες, ιλουμινάτους, ελιτιστές (που έχουν λυσσάξει να αφανίσουν το χριστιανισμό). Αν βέβαια θες να συντάσσσεσαι με δαύτους, αναφαίρετο δικαίωμά σου, αλλά σ’αυτήν την περίπτωση μην υπονοείς καν ότι είσαι Ελλην. Εν κατακλείδι: 1/ δεν εξατάζεται το τι πιστεύουμε εμείς, αλλά το τι πιστεύουν ΑΥΤΟΙ. 2/ Για εκατομμύρια κόσμου, η τελετή εγκαινίων της σήραγγας ήταν ΑΜΙΓΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ. Εσυ μπορείς να το λες “αλλόκοσμο” μέχρι να πας στον άλλο κόσμο. Ολίγον ενδιαφέρει. Αυτά.

  • Και που εισαι…γραμματιζύμενε, ΤΟ ενδιαφέρΟΝ, γράφεται με όμικρον όχι με ωμέγα. Τη διαφορά μεταξύ ουσιστικού και επιθέτου μάλλον δεν την έμαθες, παρά την…καταπληκτική σου μόρφωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κόλαση» στο Βερολίνο: Άγριες συγκρούσεις ακροαριστερών-αστυνομικών – 123 τραυματίες [βίντεο]

Όχι ρε δεν τα στήνουν ….