ΕΚΤΑΚΤΟ: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!! ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ!!! ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ

Καθόλου τυχαία εν τέλει η παραίτηση του πρωθυπουργού του Λιβάνου… Οι Σαουδάραβες και οι σύμμαχοί τους κινούν άμεσα τα νήματα

Η Σ Αραβία ετοιμάζει επίθεση- καταιγίδα κατά του συριακού στρατού και της Χεζμπολλά! Σύμφωνα με τα αραβικά μίντια υπάρχει ήδη ένας διαβαθμισμένος φάκελος με την σήμανση άκρως απόρρητο που περιέχει έγγραφα, χάρτες ένα ολόκληρο στρατιωτικό σχέδιο επίθεσης κατά θέσεων της Hezbollah και του συριακού στρατού που ήδη υποβλήθηκε στον Mohammad bin Salman τον πρίγκιπα του σαουδαραβικού θρόνου.

Ένα στρατιωτικό σχέδιο στόχευσης της Hezbollah που ίσως τεθεί σ΄εφαρμογή μετά την ολοκλήρωση της πολιτικής,οικονομικής και μιντιακής στόχευσης της ..Το πλάνο προβλέπει ότι η σαουδαραβική πολεμική αεροπορία που προετοίμασε 300 μαχητικά εκ των οποίων το ένα τρίτο θα προέρχονται από το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Εμιράτα και τις ΗΠΑ -και που αυτά θα είναι υπό τον μανδύα των σαουδαράβων μια και θα συμμετάσχουν ανομολόγητα- θα εμπλακούν παράνομα σε επιχειρήσεις με σκοπό να βομβαρδίσουν το στρατό και τους θεσμούς της Hezbollah σε Συρία και Λίβανο αλλά και ευαίσθητες θέσεις του συριακού στρατού υπό την κάλυψη ότι είναι στρατιωτικές βάσεις του λιβανέζικου κινήματος.Οι επιχειρήσεις θα περιλαμνάνουν χτυπήματα από θαλάσσης ,ξηράς κι αέρος. Σε 48 h θα πρέπει να πληγούν 3.000 στόχοι σύμφωνα με το σχέδιο !!

Ο Bin Salman με αυτό το εγχείρημα θ΄αποπειραθεί να δημηουργήσει μια νέα πραγματικότητα όπου θα βάλει την Hezbollah στη θέση της ISIS που στοχεύθηκε από τη διεθνή συμμαχία.

Στην ίδια οπτική ημερήσιας διάταξης ο μονάρχης θα επιχειρήσει όχι να εξολοθρεύσει την Hezbollah αλλά να την εντάξει στην τροχιά πολέμου παραδίδοντάς την στο στόχαστρο του Ισραήλ που ενδεχομένως πάει σε μια πιο ανοιχτή σύγκρουση.

Η παραίτηση του Χαρίρι η φυγή του στη Σ Αραβία και η φημολογία ότι ήδη σήμερα έφυγαν οι διπλωματικοί εκπρόσωποι της μοναρχίας από το Λίβανο σηματοδοτούν ραγδαίες εξελίξεις.

dimpenews.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

9 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!! ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ!!!

  • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

   1]2- Αιθίοπες Κέρατου Αφρικής και Ακκάδες Ιβηρικού Καυκάσου …έδωσαν καινοφανείς Μεσοποτάμιους Ασσύριους και Βαβυλώνιους … που κατέλαβαν … τις πόλεις των Σουμερίων και έγιναν πρόγονοι Σημίτων Αράβων, από τους οποίους αποσπάσθηκαν οι Σήμιτες Εβραίοι. Οι Σήμιτες Εβραίοι ιστορικά διάκεινται εχθρικά σε Έλληνες Αίμου, Αιγαίου και Μικράς Ασίας αλλά και σε Ελληνογενείς Παλαιστίνιους, Κόπτες Αιγύπτιους, Σύριους, «Κούρδους», Πέρσες, Ρώσους κ.ά. απανταχού της γης.

  • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

   2]2-Οι Σήμιτες, Άραβες και Εβραίοι με επιπλέον ουραλοαλταϊκές ρίζες (Χαζάροι), είναι και αυτοί θύματα μιας μικρής μειοψηφίας Σημίτων (elit σιων) που τους χρησιμοποιεί επιτυχώς … για να ηγείται (πνευματικά, οικονομικά, πολιτικά κτλ) στον πλανήτη. Εν προκειμένω αυτή η «elit», γενεσιουργός «κρίσεων», καλλιεργεί τον αντισημιτισμό για να παραπέμπει τους λαούς στον ευρύτερο χώρο Σημίτων με προώθηση της «διαβολικής» θέσης «διαίρει και βασίλευε» ενώ «η Elit» εύκολα να παραμένει ως «βελόνα στα άχυρα».

 1. ΜΑΚΕΔΝΟΣ says:

  Φαίνεται πως το πάθημα των πληρωμένων φονιάδων τους – που ψοφάνε σαν τις μύγες – δεν τους έγινε μάθημα. Ας προσπαθήσουν οι Σαουδάραβες. Το ίδιο έκαναν οι Ισραηλινοί το 2006 και έφαγαν τα μούτρα τους. Η Χεζμπολλάχ δεν είναι μόνη. Πέραν των δικών της βετεράνων έχει την υποστήριξη ΕΜΠΕΙΡΟΠΟΛΕΜΩΝ συριακών και ιρανικών δυνάμεων, για να μην αναφέρω και την Ρωσία…

 2. Σουβλατζής says:

  Είπα και σε άλλη δημοσίευση. Πεπρωμένου φυγείν αδύνατον. Ότι αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα θα γίνει!

 3. PUNISHER! says:

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!ΜΩΡΕΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΩΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!!

 4. Salos says:

  Η Τουρκία παίζει διπορτο..την κρίσιμη στιγμή είτε με δολοφονία Λαζόποντιου. Είτε όχι θα προδωσει και θα προδωθει.. Λόγω πλανήτη ου πυρηνικού πολέμου.. Κινούμενη άμμου.. Η μόνη η λύση Ουδέτερο τητα διάλυση Ευρώπης.. Νίκη κατά της νέας τάξης.. Και αμοιβαία ήττα σε όποιον εμπλέκεται θα μας κάνει ειρηνοποιους της επόμενης μέρας.. Πρακτικά ταπεινό τη τα υπομονή.. Και μετάνοια.. Λόγω γεγονότων. Έτσι κι αλιως.. Ιράν Κορέα Συρία Ουκρανία Υεμένη συνδέονται.. Το Ιράν θα σημάνει.. Καθυστέρηση ρωσωνΕλλας

 5. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Δηλαδή το μέτωπο της Συρίας θα μεταφερθεί στο Λίβανο. Είναι μια προσπάθεια του Ισραήλ να στοχοποιήσει τη χεσμπολάχ, την οποία υποστηρίζουν Ρωσία και Ιράν. Στην ουσία θέλει να κινηθεί πολεμικά εναντίον του Ιράν και τα βάζει με τη χεσμπολάχ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *