ΕΚΤΑΚΤΟ – Παραιτήθηκε η υποδιοικήτρια της Τράπεζας της Αγγλίας!

Την παραίτησή της υπέβαλε η υποδιοικήτρια της τράπεζας της Αγγλίας, Charlotte Hogg, καθώς, σύμφωνα με τις βρετανικές ρυθμιστικές αρχές, δεν ικανοποιεί τα στάνταρντς για τη θέση.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, οι αρχές στηρίζουν την ετυμηγορία τους στο ότι η Hogg δεν αποκάλυψε ότι ο αδελφός της εργάζεται για τη Barclays, μια τράπεζα που υπόκειται στον έλεγχο της ΒοΕ.

Μολονότι η ανωτέρω απόφαση δεν είναι δεσμευτική, σίγουρα αποτελεί ένα πλήγμα για την ΒοΕ, καθώς της ασκείται πίεση προκειμένου να αποδείξει ότι πήρε το μάθημά της από δύο γεγονότα που συνιστούσαν σύγκρουση συμφερόντων πριν από μερικά χρόνια.

Η Hogg ανέλαβε μόλις αυτόν τον μήνα ως επικεφαλής του τομέα αγορών και τραπεζικής και πρόκειται για έναν ρόλο που εμπεριέχει και ευθύνες επίβλεψης της τράπεζας.

Σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή, «η επαγγελματική της επάρκεια δεν συμβαδίζει με τα πολύ υψηλά στάνταρντς που απαιτούνται ώστε να μπορεί να εκπληρώνει τα πρόσθετα καθήκοντα ενός υποδιοικητή».

newmoney.gr


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *