ΕΚΤΑΚΤΟ: Ναυτικό επεισόδιο ρωσικού αντιτορπιλικού με βρετανικό στην Μάγχη ξεσηκώνει το ΝΑΤΟ και την Βρετανία

Το ρωσικό αντιτορπιλικού ανθυποβρυχιακού πολέμου « Αντιναύαρχος Κουλάκωφ» , ήρθε σε πορεία  σύγκρουσης με το βρετανικό αντιτορπιλικό HMS Sutherland κλάσεως Tupe 23, σημαίνοντας συναγερμό   σε ολόκληρο το  βρετανικό βασιλικό ναυτικό κατά την επιστροφή του στην Ρωσία, αναφέρει ο βρετανικός τύπος.

Το βρετανικό  πολεμικό πλοίο HMS Sutherland που έχει βάση το Πλύμουθ στην άκρη της Μάγχης απέπλευσε  με τις μηχανές πάση δυνάμει  για να ελέγξει τις κινήσεις του ρωσικού αντιτορπιλικού, το οποίο επέστρεφε μετά από πολύμηνη συμμετοχή σε αποστολές στην Συρία.

Τότε το ρωσικό πλοίο, σύμφωνα με την Mirror,  πραγματοποίησε επικίνδυνους ναυτικούς ελιγμούς σε σχέση με το βρετανικό πλοίο προκαλώντας την αντίδραση και άλλων νατοϊκών μονάδων επιφανείας  που έπλεαν στην περιοχή. 

Οι ναύτες του βρετανικού βασιλικού ναυτικού με τα  κιάλια στα χέρια και ελέγχοντας συνεχώς το  ραντάρ επιφανείας  παρακολουθούσαν κάτωχροι  συνεχώς  την πορεία και την ταχύτητά του ρωσικού πλοίου .

«Η διέλευση των ρωσικών πλοίων από τη Μεσόγειο προς τα βόρεια λιμάνια  δεν είναι ασυνήθιστο γεγονός, αλλά το Βασιλικό Ναυτικό είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να προστατεύσει τα χωρικά ύδατα του Ηνωμένου Βασιλείου», δήλωσε Βρετανός αξιωματικός .

Το ρωσικό πλοίο κατά την επιστροφή του από την ανατολική Μεσόγειο όπου είχε  συμμετάσχει στην εκστρατεία  στη Συρία,  έφερε αναρτημένη και την συριακή σημαία μαζί με την ρωσική εξοργίζοντας τους Βρετανούς .


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ρωσικό αντιτορπιλικό  συνοδεύονταν συνολικά από τέσσερα άλλα πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ στο ταξίδι του πίσω στα λιμάνια της Ρωσίας , λόγω των τεραστίων οπλικών συστημάτων  που μεταφέρει και τα οποία  είναι ικανά  να προκαλέσουν  μεγάλες «απώλειες» σύμφωνα με  ορισμένους ναυτικούς κύκλους του βασιλικού ναυτικού.

Το αντιτορπιλικό « Αντιναύαρχος Κουλάκωφ», κλάσεως  Udaloy είναι ένα από τα  οκτώ παρόμοια πλοία ανθυποβρυχιακού πολέμου που είναι ενταγμένα   στο ρωσικό στόλο, και είναι  εξοπλισμένο  με  αντι-πλοϊκά  βλήματα, ένα δίδυμο πυροβόλο  130 χιλιοστών, πυραύλους και τορπίλες και άλλα όπλα.

Βρετανία , ΗΠΑ και ΝΑΤΟ μετά το σοκ από την συνεχή διέλευση ρωσικών μονάδων επιφανείας από την Μάγχη και στην Μεσόγειο αναπτύσσουν συνεχώς πλοία που  παρακολουθούν τα ρωσικά από πολύ  κοντά, ενώ απαγορεύουν τον ελλιμενισμό τους  σε οποιαδήποτε λιμάνι νατοϊκής χώρας, εκτός της Ελλάδος η οποία γενικά «δεν υπακούει «.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ναυτικό επεισόδιο ρωσικού αντιτορπιλικού με βρετανικό στην Μάγχη ξεσηκώνει το ΝΑΤΟ και την Βρετανία - Εικόνα0

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ναυτικό επεισόδιο ρωσικού αντιτορπιλικού με βρετανικό στην Μάγχη ξεσηκώνει το ΝΑΤΟ και την Βρετανία - Εικόνα1

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ναυτικό επεισόδιο ρωσικού αντιτορπιλικού με βρετανικό στην Μάγχη ξεσηκώνει το ΝΑΤΟ και την Βρετανία - Εικόνα2

pentapostagma

Loading...

3 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ: Ναυτικό επεισόδιο ρωσικού αντιτορπιλικού με βρετανικό στην Μάγχη ξεσηκώνει το ΝΑΤΟ και την Βρετανία

 1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  Με λιγα λογια χεστικαν απανω τους τα αγγλακια και ψαχνουν μπιντε και κωλοχαρτο!!!!!

 2. aeraσσσs d1unatos2 says:

  Έλα ρε παιδιά εκεί στο ΝΑΤΟ . Ο Ρώσος καπετάνιος τα κοπάνησε και έκανε 8ράκια. Τι ασχολείστε με τις σαπίλες του Σοβιέτ? Προχθές χάσανε πύραυλο με προμήθειες , χθες μαχητικό συνετρίβει στο αεροπλανοφόρο τους, ο Τούρκος τα κατεβάζει για πλάκα . Το μόνο που έχουν και αξίζει κάπως είναι οι S400 και τα πυρηνικά τους. Τώρα τι θα πάρουν αμα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά είναι άλλο θέμα

 3. Νικόλαος says:

  Οἱ Ἱστορικοὶ ἀναζητοῦν τὰ αἴτια γιὰ τὴν κατάῤῥευση τῶν Αὐτοκρατοριῶν ἐνῶ ἡ ἀπάντηση εἶνε πολὺ ἀπλή. Γιὰ ὅλα φταίει ἡ ἀλαζονία τῶν κρατούντων.
  Ἀπὸ Αὐτοκρατορία ἡ Μεγάλη Βρεττανία κατάντησε Μικρὴ Βρεττανία ὡς ἀποικία τῶν Η.Π.Α., οἱ ὁποῖες εἶνε ἀποικία τοῦ κράτους τοῦ Ἰσραήλ. Ἀποικία ἀποικίας δηλαδή.
  Δυστυχῶς δὲν ἔχουν σωφρονιστεῖ οἱ ἄπλυτοι, βρωμιάριδες, ἀφιλότιμοι, ψυχασθενεῖς, ἐγωπαθεῖς, εἰρωνες, ἀνώμαλοι καὶ ἀκόμη θεωροῦν τὴν χώρα τους ὡς τὸ κέντρο τοῦ Κόσμου. Εὐτυχῶς ὑπάρχουν κάποιες λαμπρὲς ἐξαιρέσεις σὰν τὸν σεβάσμιο Φάραντζ.
  Οἱ ἐγωλατρεία τους θὰ σημάνῃ τὸν ὄλεθρό τους στὸν ἐπικείμενο ὀλοκληρωτικὸ πόλεμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *