ΕΚΤΑΚΤΟ! Ξεκίνησε επιστράτευση ο Σερβικός Στρατός – Έτοιμη η Σερβία να ξαναγράψει ιστορία – Καταφθάνουν ρωσικές δυνάμεις στη χώρα – Ραγδαίες εξελίξεις (βίντεο)

 

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στη Σερβία όπως σας ενημερώνει από το πρωί το pentapostagma.gr καθώς από αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη μερική επιστράτευση στο σερβικό στρατό από πολίτες άνω των 18 ετών. Υπάρχουν πολλά περιστατικά τα οποία δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας και τα οποία δείχνουν ραγδαία στρατιωτική κλιμάκωση!

Το υπουργείο άμυνας συντόμευσε τις διαδικασίες και καλεί εκτάκτως την τρέχουσα κλάση ενώ εξετάζει την επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, η οποία θα αποφασίζεται από την Bουλή!

«Έχουμε πλήρη πρόσβαση στην άμυνα της χώρας και έχουμε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε όλες τις πιθανές δυνατότητες της  Σερβίας για την υπεράσπιση της χώρας και στο πλαίσιο αυτό πλησιάζουμε την αναθεώρηση αυτών των εγγράφων», δήλωσε ο Πλωτάρχης Γιόβαν Κριβοκάπιτς, εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας.

«Καλώ τους πολίτες που θα κληθούν να αναφέρουν στα αρμόδια κέντρα εκπαίδευσης και να εκτελέσουν το καθήκον τους ενώ θα κάνουμε και μεμονωμένες κλήσεις» δηλώνει ο συνταγματάρχης Μίσα Κργκοβιτς ειδικός επί των θεμάτων στρατολογίας.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


« Στις περισσότερες χώρες υπάρχει επαγγελματικός στρατός. Υπάρχει υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα και την Τουρκία, που είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Για αυτό και εμείς θα το σκεφτούμε σοβαρά από αύριο κιόλας» , δηλώνει ο  Μίροσλαβ Λαζάνσκι στρατιωτικός αναλυτής.

Εκτιμάται ότι η στρατολόγηση στην Σερβία θα κοστίσει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ.

Η αιτία αφορά το ζήτημα της καταστάσεως με το  σερβικό που καλύπτουμε με έκτακτα άρθρα από το πρωί από το pentapostagma.gr.

Ήμασταν η μοναδική ιστοσελίδα από την Ελλάδα που μιλούσαμε εδώ και ένα χρόνο εντατικά για ένταση και «φωτιά που σιγοκαίει» ειδικά στο νοητό γεωγραφικό  τρίγωνο Κοσσυφοπέδιο-Βοσνία-ΠΓΔΜ, λόγω του αλβανικού εθνικισμού και των άλυτων προβλημάτων του πολέμου το 1999.

Το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στο Κοσσυφοπέδιο δεν έσκασε σαν βόμβα για πολλούς που γνώριζαν τι ακριβώς διαδραματίζεται εδώ και μεγάλο διάστημα σε αυτήν καθημαγμένη περιοχή.

Σε άρθρο μας με τίτλο ( Σημαντικές δηλώσεις Σ.Σοιγκού για Σερβία: «Δεν θα επιτρέψουμε σε Σερβία και Κόσοβο να γίνουν ποτέ ξανά τα ίδια» – Η συγγνώμη της Σερβίας προς την Ελλάδα και το κάλεσμα ένταξης στη νέα συμμαχία!), αναφέραμε ότι  πριν μερικές ημέρες έγιναν πολύ σημαντικές δηλώσεις για τη Σερβία από τον Ρώσο υπουργός άμυνας Σεργκέι Σοιγκού ο οποίος  έκανε δηλώσεις για την Σερβία και τα γεγονότα του 1999 με την ευκαιρία της ενεργοποίησης των υπερυπολογιστών(!!) του εθνικού κέντρου διαχείρισης άμυνας.

Συνεχίζοντας ο Σοιγκού τόνισε: «Ήταν μια μεγάλη επιχείρηση του ΝΑΤΟ. Για να την εκτελέσει, είχε  προκαλέσει την  συγκέντρωση πολεμικών πλοίων, πυραύλων σε καθορισμένες περιοχές και καθορισμένες αποστάσεις. Αν αύριο από μια τέτοια ζώνη αρχίσουν να έρχονται παρόμοιες πληροφορίες, ο υπερυπολογιστής θα προειδοποιήσει:

«Φίλοι, αυτή η κατάσταση μοιάζει με το 90 τοις εκατό ό,τι ήταν το 1999 στη Σερβία…απαιτείται δράση» , εξήγησε ο επικεφαλής των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. «Δεν πρόκειται να αφήσουμε σε Σερβία και Κοσσυφοπέδιο να γίνουν ξανά τα ίδια ποτέ και το εννοούμε αυτό…ποτέ», κατέληξε ο ίδιος.

Οι δηλώσεις δεν ήταν τυχαίες διότι έχουν γνώση οι φύλακες, δηλαδή οι Ρώσοι στην περιοχή .

Οι Ρώσοι γνώριζαν και γνωρίζουν τα πάντα διότι πολύ απλά διαθέτουν εκατοντάδες επίλεκτους  πράκτορες της GRU στην περιοχή από το 2007 , οι οποίοι κατοικούν μαζί με τους Σέρβους στην βόρεια πλευρά  του Κοσσυφοπεδίου.

Κοινώς το όλο σκηνικό δημιουργήθηκε μετά την πλήρη και ολοκληρωτική στροφή της Σερβίας στην Ρωσία, την επικείμενη απόκτηση πυραύλων εδάφους –εδάφους,  klub-K , αεροσκαφών Mig-29 και πολλών άλλων , αλλά κυρίως για την συμφωνία δημιουργίας ρωσικής βάσης στην Σερβία , από την οποία θα τεθούν εντός του  δραστικούς βεληνεκούς  των ρωσικών πυραύλων Iskander-M πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες…και τα «μετόπισθεν» των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Οι Σέρβοι για όσους γνωρίζουν και δεν ξεχνούν είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και δεν «μάσησαν» σε ολόκληρο ΝΑΤΟ όχι στους Αλβανούς  .

 

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ξεκίνησε επιστράτευση ο Σερβικός Στρατός – Έτοιμη η Σερβία να ξαναγράψει ιστορία – Καταφθάνουν ρωσικές δυνάμεις στη χώρα – Ραγδαίες εξελίξεις (βίντεο) - Εικόνα0

Η πατρίδα όμως και η κάθε πατρίδα  ,  πρεσβεύει  ιδανικά που είναι ανεκτίμητης αξίας  και δεν υπολογίζονται σε χρήμα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε…….. ούτε εμείς στην Ελλάδα.

 

 

 

 
pentapostagma

5 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ! Ξεκίνησε επιστράτευση ο Σερβικός Στρατός – Έτοιμη η Σερβία να ξαναγράψει ιστορία – Καταφθάνουν ρωσικές δυνάμεις στη χώρα – Ραγδαίες εξελίξεις (βίντεο)

  1. mnk says:

    To ΝΑΤΟ σε Ουκρανία/Πολωνία, η Ρωσσία στην Σερβία. Χαράζονται οι γραμμές του ευρωπαϊκού μετώπου. —–Κονσέρβες, φάρμακα κλπ έχουμε;

  2. Ανώνυμος says:

    ….. ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ……
    ΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΡΟΑΤΕΣ, ΒΟΣΝΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑΣ…
    anargyros61.blogspot.gr/2017/01/blog-post_16.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *