18:22 - 18/01/2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η CIA πίσω από τον θάνατο του πρώην Ρώσου Πρωθυπουργού Γιεβγένι Πριμακόφ – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις που οδηγούν νομοτελειακά σε παγκόσμιο πόλεμο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

 

των Α. Μουντζουρούλια και Β. Καπούλα  
Oι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δηλητηρίασαν τον πρώην Ρώσο πρωθυπουργό Γιεβγένι Πριμακόφ, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Μαρία Ζαχάροβα. Την αποστολή εκπλήρωσε το κλιμάκιο της CIA στην ρωσική πρωτεύουσα! Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές και οδηγούν πλέον τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας στα άκρα.

Ο Πριμακόφ πέθανε πριν δύο χρόνια, ενώ η ασθένειά του μπορούσε να θεραπευθεί μόνο από φάρμακο που υπήρχε στην αγορά των ΗΠΑ.

Ενας Ρώσος διπλωμάτης ανέλαβε τότε να πάρει το φάρμακο από έναν αμερικανό γιατρό, ωστόσο ο Ρώσος απήχθει από αμερικανούς πράκτορες. Μεταφέρθηκε στο υπόγειο ενός κτιρίου και τον κράτησαν εκεί περισσότερο από μια ώρα. Εν συνεχεία οι πράκτορες τον κατηγόρησαν για παράνομη διακίνηση ιατρικών φαρμάκων.

Ο Ρώσος απελεθέρωθηκε, αλλά το φάρμακο κατασχέθηκε, με την Μ. Ζαχάροβα να δηλώνει πως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο θάνατο του Πριμακόφ«Δυστυχώς χάθηκε χρόνος. Πολύς χρόνος», είπε η Ζαχάροβα

«Ήρθαμε σε επαφή με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ», δήλωσε η Ζαχάροβα και είπε πως ο Κέρι ήταν τρομοκρατημένος από τις πληροφορίες.

Οι Αμερικανοί εκείνη την περίοδο έκαναν πολλά, μάλλον για να ρίξουν στάχτη στα μάτια για να… βελτιώσουν την υγεία του Πριμακόφ, οι οποίοι παρέδωσαν νέο φάρμακο στους Ρώσους γιατρούς και μάλλον αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο, καθώς μετά από λίγο χρονικό διάστημα, ο Πριμακώφ πέθανε.

Μάλλον δεν ήταν τυχαία η συνέντευξη που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες από τον Σ. Λαβρόφ, καθώς έδειξε τις ΗΠΑ πίσω από τις δολοφονίες των Ρώσων διπλωματών.

Έτσι αποκάλυψε ότι τον Απρίλιο του 2016 oι Αμερικανικές μυστικές Υπηρεσίες προσπάθησαν να στρατολογήσουν έναν διπλωματικό ακόλουθο της Ρωσικής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον!

Τα τελευταία χρόνια οι Αμερικανικές μυστικές Υπηρεσίες πολλαπλασίασαν τις προσπάθειες τους να στρατολογήσουν Ρώσους διπλωμάτες είπε ο Σ.Λαβρόφ.

«Αν μιλάμε για τεχνικές στρατολόγησης, δεν δημοσιοποιούμε τα πλήρη στατιστικά πάνω σε αυτό. Αλλά πιο πρόσφατα, τα τελευταία χρόνια ειδικά το δεύτερο μισό της κυβέρνησης Ομπάμα, αυτή η μη-φιλική δραστηριότητα προς τους διπλωμάτες μας έχει κλιμακωθεί» τόνισε.

«Οι Αμερικανοί διπλωμάτες δεν μας κατασκοπεύουν απλά αλλά τους έχουμε καταγράψει επανειλημμένα να συμμετέχουν σε πορείες της αντιπολίτευσης, αντικυβερνητικές δυνάμεις, πορείες που δεν έχουν την έγκριση της κυβέρνησης».

«Συμμετείχαν μεταμφιεσμένοι»!

«Οι Αμερικανοί διπλωμάτες πάνε στις περιοχές Kaliningrad, Leningrad, Murmansk, Voronezh».

«Τους έχουμε δει πολλές φορές στο Novorossiysk, στην Τσετσενία στα σύνορα με Donbas να ταξιδεύουν κυριολεκτικά πάνω κάτω σε όλη τη χώρα»

Αυτό έχει γίνει πολλές φορές τόνισε αφήνοντας υπόνοιες ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από αυτές τις «κοινωνικές αναταραχές»…

Επίσης ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς των ΗΠΑ ότι πιέζουν ή οργανώνουν παρακολούθηση στους Αμερικανούς διπλωμάτες στη Μόσχα.

pentapostagma.gr

 

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*