ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Η ΡΩΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ!!!

syris livanosΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Η ΡΩΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ!!!

ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΠΕΚΑΑ (ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΑΡΤΗ)ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ..

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ..ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!!

Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΤΟΥ ΝΑΣΡΑΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

newrussia

Loading...

One thought on “ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Η ΡΩΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *