Έξι νεκροί από τη χιονοθύελλα Έμπονι που πλήττει τις ΗΠΑ

0
9

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστυχήματα που οφείλονται στις πλημμύρες, τις χιονοπτώσεις, τους σφοδρούς ανέμους και τις καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν χάος στις συγκοινωνίες στις κεντρικές και νοτιοδυτικές ΗΠΑ.

Η χιονοθύελλα «Έμπονι» πλήττει τις κεντρικές και νοτιοδυτικές Πολιτείες ενώ ταυτόχρονα οι νοτιοανατολικές περιοχές απειλούνται από πλημμύρες λόγω των βροχών που θα συνεχίσουν να πέφτουν μέχρι την Δευτέρα.

Σήμερα οι αρχές ανακοίνωσαν ότι άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω των καιρικών φαινομένων, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα έξι. Η Μινεσότα θρηνεί δύο νεκρούς, έναν άνδρα 51 ετών και μια 47χρονη γυναίκα που σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα. άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Στο Τενεσί, μια γυναίκα που έκανε κάμπινγκ μαζί με δύο φίλους της πνίγηκε προσπαθώντας να διασχίσει ένα ρυάκι. Στη Λουιζιάνα, δέντρο καταπλάκωσε ένα τροχόσπιτο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα ενώ άλλοι δύο νεκροί αναφέρθηκαν στο Κάνσας και τη Βόρεια Ντακότα, επίσης σε τροχαία δυστυχήματα.

Λόγω της χιονόπτωσης έχουν ακυρωθεί περισσότερες από 1.300 πτήσεις ενώ καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν τις δύο τελευταίες ημέρες σε τουλάχιστον 12.200 αεροπορικά δρομολόγια, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος σε πολλά αμερικανικά αεροδρόμια. «Δεν θέλω να περάσω τρεις ημέρες εγκλωβισμένος στα αεροδρόμια και να χάσω τις διακοπές μου, το ρεβεγιόν…», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας επιβάτης σε τηλεοπτικό κανάλι του Τέξας.

Σε ορισμένες περιοχές το χιόνι φτάνει τα 20 με 30 εκατοστά και η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί ότι θα μπορούσε να αγγίξει και τα 45 εκατοστά στο Νέο Μεξικό.

Παρά τις προσπάθειες εκχιονισμού στους κεντρικούς οδικούς άξονες, πολλοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί στη Βόρεια και τη Νότια Ντακότα, τη Μινεσότα, την Άιοβα και την Αριζόνα, όπου οι αρχές κάλεσαν τους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

newsbeast.gr

ezoic
Προηγούμενο άρθροΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!.. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΊ ΑΝΩΜΑΛΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ, ΜΠΑΜΠΕΣΑ, ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ;;
Επόμενο άρθροΑστρολογικές προβλέψεις για την Ελλάδα το 2019 (πρόσω ολοταχώς για τον “μεγάλο σκόπελο”)!
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ