14:00 - 08/08/2019

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στη Ρωσία – Δύο νεκροί

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Έκρηξη σημειώθηκε, πριν λίγο, σε στρατιωτική μονάδα κοντά στην πόλη Αρκανγκέλσκ, στην βόρεια Ρωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

«Η έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση, 30 χιλιόμετρα από το Σεβερόντβινσκ», δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ, αξιωματούχος. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, «δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν», ανέφερε η πηγή.

protothema.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Αρκανγγέλσκ…. Αρκανγγέλσκ… κάπου τον είδα τον Αρχάγγελο να αναφέρεται πρόσφατα … Α! Ναι! ΕΔΩ
    https://anadelphos22.blogspot.com/2019/08/christchurch.html
    “Στην Ρωσία μιλάμε για τον εναλλακτικό δρόμο του μεταξιού εκτός ελέγχου των τουρκογενών φύλων (Υπερσιβηρικός) και βλέπουμε να συμμετέχουν το Krasnokamensk στη Σιβηρια… το Kotlas του Arkhangelsk Oblast ασήμαντη ακόμα πόλη αλλά βρισκόμενη σε στρατηγικό σημείο όπου ο πόταμος Vychegda ενώνεται με τον Northern Dvina που καταλήγει στο λιμανι της Λευκής Θάλασσας Arkhangelsk και ήδη αναπτυσσεται από τους Ρώσους το σιδηροδρομικο δίκτυο Pechora και για το οποιο Kotlas οι εξισώσεις διαβαζουν: η κατεύθυνση του εθνικου προϋπολογισμού σε επενδύσεις για την προστασία της ακεραιότητας της Χώρας…”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*