Έκρηξη σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Υεμένη

Έκρηξη σημειώθηκε πριν λίγο σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Άντεν και συγκεκριμένα σε κουζίνα όπου προετοιμάζονταν γεύματα για τις δυνάμεις της Υεμένης, τις οποίες εκπαιδεύουν και υποστηρίζουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο μάρτυρες, υπάρχουν θύματα. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Ο χώρος γέμισε ασθενοφόρα που μετέφεραν τραυματίες στα νοσοκομεία της περιοχής ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, το οποίο πλησίασε τον χώρο της κουζίνας.

(φωτογραφία αρχείου)

newsbeast.grΠυραμίδα orgonOdrome AEGIS

Ανακαλύψτε την Ζώσα Ζωή υπό την ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ

*Στην βάση μία μεγάλη κεραία Πανίσχυρου Τοροειδή Σχεδιασμού Vortex: Αυτός ο μοναδικός Τοροειδής σχεδιασμός ενσωματώνει τις πιο ισχυρές μαθηματικές αρχές της σπειροειδούς δίνης. Αυτό το πολύτιμο όσο και αρμονικό σχέδιο της κεραίας είναι πραγματικά το πρότυπο του σύμπαντος και η ενεργητική ουσία της δημιουργίας.

*Ενεργοποίηση των υλικών: Πάντοτε προηγείται τοποθέτηση όλων των υλικών σε βάζα VIOLET GLASS κι έκθεση στο πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα, πριν χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή.

**Εκθεση σε βαθμωτά πεδία όλων των ολοκληρωμένων οργονιτών πριν σταλούν στους αποδέκτες τους.

ΤΙΜΗ 298.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Detoxic

To Detoxic είναι μια αξιόπιστη μέθοδος κατά των παράσιτων!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *