10:40 - 22/03/2016

Εκρήξεις σε 3 σταθμούς του Μετρό κοντά στην Κομισιόν-μετά το αιματηρό χτύπημα στο αεροδρόμιο.

Εκρήξεις σε 3 σταθμούς του Μετρό κοντά στην Κομισιόν-μετά το αιματηρό χτύπημα στο αεροδρόμιο.

Συντονισμένη επίθεση και σε σταθμούς Μετρό των Βρυξελλών μετά το αιματηρό χτύπημα στο αεροδρόμιο.

Οπως μεταδίδουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις στους σταθμούς των Μετρό στις Βρυξέλλες. Πρόκειται για τους σταθμούς Arts-Loi, Malbeek και Schumann. Οι σταθμοί βρίσκονται κοντά σε κτήρια της ΕΕ.

Οι βελγικές αρχές ανακοίνωσαν ότι κλείνουν όλοι οι σταθμοί Μετρό στις Βρυξέλλες.

thetoc.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Παλιά Ψυχή 03/22/2016 @ 10:57 ΠΜ

    Τούτο μόνο θα πω.

    Μπράβο στον Ζαχαρία που μία μέρα πριν ανήρτησε κείμενο για να προστατευθούμε από τυχόν εκρήξεις …

    Τουλάχιστον κάποιοι ενδιαφέρονται, άσχετα εάν οι εκρήξεις έγιναν εκτός έδρας …

  2. Ανώνυμος 03/22/2016 @ 11:16 ΠΜ

    Και μου λέγαν κάτι φίλοι, αφού είσαι άνεργος στην Ελλάδα, έλα για δουλειά στις Βρυξέλλες να αξιοποιήσεις και το Πτυχίο σου… Μπρίτς!!! Καλά που δεν πήγα. Ελλάδα και πάλι Ελλάδα, τουλάχιστον εδώ δεν κινδυνεύουμε από βόμβες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*