Εκατοντάδες Maserati καταστράφηκαν στο λιμάνι της Savona.

Σήμερα το πρωί Μια μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε μετά την πλημμύρα στο λιμάνι της Σαβόνα της Λιγουρίας, καταστρέφοντας εκατοντάδες οχήματα.Αφού τα θαλάσσια ύδατα σηκώθηκαν και πλημμύρισαν το λιμάνι χθες το βράδυ,συμπεριλαμβανομένων των δύο χώρων στάθμευσης, τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το αλμυρό νερό προκάλεσε εκρήξεις μπαταριών αυτοκινήτων και ανάφλεξη τις πρώτες πρωινές ώρες.Τα περισσότερα από τα οχήματα που καταστράφηκαν στη φωτιά ήταν ολοκαίνουργια Maserati. Αρκετές εκατοντάδες βρίσκονταν στο τερματικό σταθμό έτοιμα για εξαγωγή στη Μέση Ανατολή.Φορτηγά και άλλα οχήματα που σταθμεύουν στο τερματικό σταθμό καταστράφηκαν επίσης στη φωτιά.

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη πυρκαγιά που ξεσπά στο λιμάνι σε μια εβδομάδα. Στις 23 Οκτωβρίου το κτίριο της λιμενικής αρχής καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από έκρηξη εκδηλώθηκε πυρκαγιά.Δεν αναφέρθηκαν τραυματίες στην πυρκαγιά, η οποία χρειάστηκε 14 ομάδες πυροσβεστών για να σβήσει.Η πυρκαγιά του σταθμού αυτοκινήτων είναι ακόμα σε εξέλιξη, με τον χώρο να φαίνεται ότι περιβάλλεται από καπνό και συνεχείς εκρήξεις που προέρχονται από το εσωτερικό του χώρου στάθμευσης.

Τέσσερις ομάδες πυροσβεστών βρίσκονται στη σκηνή και το λιμάνι παραμένει κλειστό.Κανείς δεν αναφέρθηκε τραυματισμένος.Η καταιγίδα κατέστρεψε επίσης μια αποβάθρα στο λιμάνι χθες, καθώς η πόλη υπέφερε από ισχυρούς ανέμους, βροχή και υψηλά κύματα σε καταιγίδες που έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος της Ιταλίας, αφήνοντας εννέα ανθρώπους νεκρούς και ένα αγνοούμενο .Η περιοχή της Λιγουρίας παραμένει κάτω από κόκκινο συναγερμό σήμερα με πιο ακραίες καιρικές συνθήκες αναμένεται.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *