Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
10:20 - 28/08/2018

Εκατομμύρια ψάρια πεθαίνουν στη λίμνη Toba τη μεγαλύτερη ηφαιστειακή λίμνη σε όλο τον κόσμο στην Ινδονησία

Εκατομμύρια ψάρια πέθαναν ξαφνικά αυτήν την εβδομάδα στη λίμνη Toba, τη μεγαλύτερη λίμνη στην Ινδονησία, αφού το νερό της έγινε ξαφνικά θολό. Η λίμνη Toba είναι ο τόπος μιας μαζικής επορροπονικής έκρηξης που εκτιμάται στο VEI 8 που συνέβη πριν από 69.000 έως 77.000 χρόνια, γεγονός που αντιπροσωπεύει ένα γεγονός που αλλάζει το κλίμα.

Είναι η δεύτερη φορά που πεθαίνουν τα ψάρια μαζικά. Το 2016, εκατομμύρια ψάρια επίσης εμφανίστηκαν νεκρά. Οι ερευνητές αποδίδουν το περιστατικό αυτό σε μια ξαφνική εξάντληση του οξυγόνου στο νερό, αποτέλεσμα της συσσώρευσης ρύπων στη λίμνη, των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των μη βιώσιμων πρακτικών από τους τοπικούς υδατοκαλλιεργητές.

Η επίσημη υπόθεση είναι ότι η θανάτωση ψαριών οφείλεται σε μια γρήγορη αλλαγή της θερμοκρασίας του φτωχού σε οξυγόνο νερού στο βυθό της λίμνης, προκαλώντας ξαφνική ανάδευση του νερού που έκανε το κάτω στρώμα να ανέβει στην επιφάνεια. Τα απόβλητα από τα ιχθυοτροφεία ρυπαίνουν συνεχώς τη λίμνη.

Ή θα μπορούσε αυτό να είναι ένα σημάδι απελευθέρωσης αερίου από το βυθό της λίμνης … ή καλύτερα από το υπερ-ηφαίστειο;

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*