ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Εκατομμυριούχος χάνει τον έλεγχο της Πόρσε του και τραυματίζει 26 θεατές

· Κατοχικά Νέα

maltaporse

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν το αυτοκίνητο ενός Βρετανού εκατομμυριούχου συνετρίβη μέσα στο πλήθος σε ένα σόου αυτοκινήτων στη Μάλτα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Paul Bailey οδηγούσε την Porsche 918 Spyder, όταν το όχημα πάτησε στο γρασίδι, ξέφυγε από τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους θεατές, σύμφωνα με τους Times της Μάλτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέντε από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τουλάχιστον εννέα – συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού – υπέστησαν κατάγματα, δήλωσε αξιωματούχους.

malta

Maltashow12
Η εφημερίδα Μalta Today, ανέφερε ότι ένα εξάχρονο κορίτσι είναι ανάμεσα στους τραυματίες που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Εκατομμυριούχος χάνει τον έλεγχο της Πόρσε του και τραυματίζει 26 θεατές Εκατομμυριούχος χάνει τον έλεγχο της Πόρσε του και τραυματίζει 26 θεατές Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κατά μήκος ενός αχρησιμοποίητου διαδρόμου στην περιοχή Hal Farrug όταν συνέβη το ατύχημα.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε στους Times της Μάλτας: «Το αυτοκίνητο έτρεχε στον διάδρομο, όταν ο πίσω τροχός πάτησε στο γρασίδι. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το όχημα πέρασε τα εμπόδια πίσω από τα οποία βρισκόταν ένα μεγάλο πλήθος και κατέληξε μέσα στο χώρο της έκθεσης αυτοκινήτων. Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, υπήρξε χάος και πολλές κραυγές» τόνισε.
ekatomiriouxos

Με τη σύζυγό του σε έκθεση αυτοκινήτων Με τη σύζυγό του σε έκθεση αυτοκινήτων Τον Ιανουάριο φέτος,

ο εκατομμυριούχος έκανε αίσθηση αφού έγινε ο πρώτος άνθρωπος που απέκτησε την Αγία Τριάδα των supercars. Τη McLaren P1, τη Ferrari LaFerrari και την Porsche 918 Spyder. Η αγορά του κόστισε 3 εκατομμύρια λίρες. Η “Αγία Τριάδα των supercars”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Paul-Bailey-car
Η “Αγία Τριάδα των supercars” Πηγή: www.lifo.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Νέος γεωπολιτικός άξονας στη Μεσόγειο; Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ινδία απέναντι στην προσέγγιση Τουρκίας–Πακιστάν

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Τουρκικό πολεμικό με βαθυσκάφος-drone ψάχνει το Filo Jet – 20 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

Κώδικας και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης σε οθόνη - φωτογραφία αρχείουTech

Η ΕΕ ξεκινά ελέγχους σε πάνω από 30 εταιρείες AI – Στο μικροσκόπιο ασφάλεια, copyright και διαφάνεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά