15:36 - 18/07/2017

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ? (βίντεο)

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ? (βίντεο) - Εικόνα0

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Μια πρόσφατα αποκαλυπτική φετφά της ISIS, διατάσει τους «συντρόφους» Μουσουλμάνους να… τρώνε άπιστους και να προσφέρουν τα όργανά τους ως μέσο για να σώσουν τις ζωές των Μουσουλμάνων που είναι άρρωστοι και λιμοκτονούν.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ? (βίντεο) - Εικόνα1Στην εικόνα Παλαιστίνιοι Μουσουλμάνοι στη Ραμάλα γιορτάζουν τρώγοντας ανθρώπινα όργανα, ανθρώπινη σάρκα απίστων.

Αυτό δεν ήταν ένα συμπέρασμα που εξήχθη βιαστικά και απερίσκεπτα. Η φετφά επικαλείται αναφορά της Ισλαμικής Ιερής Γραφής και Παράδοσης όπως επίσης και την άποψη διάσημων μουσουλμάνων στοχαστών όπως οι σχολές των Hanafi και Maliki.

Πράγματι, ο κανιβαλισμός δεν είναι ρητά απαγορευμένος από το Ισλάμ και ήταν πάντα ένα θέμα δημόσιας συζήτησης διότι στο Ισλάμ η ανθρωπινή ιδιότητα κάποιου κρίνεται από την σκέψη του και την πρακτική του στην εφαρμογή του Ισλάμ στην πράξη.

Έτσι, ένας μη-μουσουλμάνος δεν θεωρείται άνθρωπος και εφόσον δεν θεωρείται άνθρωπος μπορούν να τον μεταχειριστούν σαν ζώο. Εφόσον ο κανιβαλισμός δεν είναι ρητά απαγορευμένος, (σε αντίθεση με τη βρώση χοιρινού), κάποιος μπορεί να σκεφτεί ποιο είναι το πραγματικό ερώτημα. Δηλαδή το ερώτημα δεν είναι αν ο κανιβαλισμός είναι απαγορευμένος, αλλά το πόσο επιτρεπτός είναι.

Παρακάτω ένας Σύριος τζιχαντιστής κανιβαλιστής ο οποίος τρώει την καρδιά ενός νεκρού Σύριου στρατιώτη.

Για τον κανιβαλισμό στο Ισλάμ και για το πώς οι Μουσουλμάνοι μελετητές συμφωνούν ότι ο κανιβαλισμός είναι επιτρεπόμενος για το Ισλάμ υπάρχουν και άλλες αναφορές.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγους μήνες δημοσιοποιήθηκε μια φετφά που προβλήθηκε σε πολλά ειδησεογραφικά δελτία και η οποία ήταν από τον μουφτή της Σαουδικής Αραβίας, Abdul Aziz bin Abdullah, ο οποίος επιτρέπει τον κανιβαλισμό από έναν άντρα προς τη σύζυγό του αν… είναι πολύ πεινασμένος!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ? (βίντεο) - Εικόνα2Αλλά όπως αναφέρεται, το «να φάει τη γυναίκα του» επιτρέπεται μόνο σε μια περίπτωση : Αν είναι υπερβολικά πεινασμένος!  Μεταφράζοντας το κείμενο γράφει: «Μια Fatwa η οποία αποδίδεται στον Μουφτή της Σαουδικής Αραβίας, Abdul Aziz bin Abdullah, η οποία επιτρέπει σε έναν άντρα να φάει τη γυναίκα του ή κομμάτια από το σώμα της αν ο σύζυγος βασανιζόταν από βαριά πείνα, προκάλεσε ανησυχία και συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φετφά ερμηνεύεται σαν στοιχείο της θυσίας γυναικών και της υπακοής της γυναίκας στο σύζυγο της καθώς και την επιθυμία της τα δύο να ενωθούν σε ένα».

Για το ίδιο θέμα υπάρχει ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Daily Mail: «Το Ισλαμικό Κράτος έχει επιβάλλει κυρώσεις στην αρπαγή των ανθρωπίνων οργάνων σύμφωνα με μια προηγουμένως απόρρητη απόφαση που πάρθηκε από τους ισλαμιστές λόγιους γιατί προκάλεσε ανησυχίες ότι βίαια εξτρεμιστικά γκρουπ μπορεί να εμπορεύονται μέρη του σώματος».

Η απόφαση που περιλαμβανόταν σε ένα έγγραφο του Ιανουαρίου του 2015 και που ερευνήθηκε από τους Reuters, έλεγε ότι το να πάρεις όργανα από έναν ζωντανό αιχμάλωτο για να σώσεις τη ζωή ενός Μουσουλμάνου, ακόμα και αν είναι θανάσιμο για τον αιχμάλωτο, είναι επιτρεπτό.

 

«Η ζωή του αποστάτη και τα όργανα του δεν χρειάζεται να τα σέβονται και μπορούν να τα λάβουν χωρίς να τιμωρηθούν», λέει το έγγραφο το οποίο είναι γραμμένο σε μορφή φετφά, ή αλλιώς η θρησκευτική απόφαση, από το Τμήμα Έρευνας και Fatwa του Ισλαμικού Κράτους. «Όργανα τα οποία αν αφαιρεθούν τερματίζεται η ζωή του αιχμαλώτου: Η αφαίρεση αυτού του τύπου οργάνων επίσης δεν απαγορεύεται», λέει η Fatwa αριθμός 68 σύμφωνα με μια αμερικανική μετάφραση.

Το έγγραφο δεν είναι απόδειξη ότι το Ισλαμικό Κράτος ουσιαστικά εγκαινιάζει την τακτική της αφαίρεσης και του εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων, αλλά παρέχει θρησκευτική κατοχύρωση σε κάποιον που θα το κάνει βάσει της σκληρής ερμηνείας του Ισλάμ, κάτι το οποίο απορρίπτεται από τους περισσότερους Μουσουλμάνους. Προηγουμένως, το Ιράκ έχει κατηγορήσει το Ισλαμικό Κράτος για αφαίρεση ανθρωπίνων οργάνων και το εμπόριο τους με επιδίωξη το κέρδος.

Το σημαντικό είναι πως αυτό το έγγραφο δεν διευκρινίζει τον «αποστάτη», παρόλο που το Ισλαμικό Κράτος έχει σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει μη-Μουσουλμάνους, όπως Χριστιανούς και Σιίτες Μουσουλμάνους καθώς επίσης και Σουνίτες Μουσουλμάνους οι οποίοι δεν ακολουθούν τις εξτρεμιστικές απόψεις του.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ? (βίντεο) - Εικόνα3

Ο κανιβαλισμός ο οποίος έχει ευρεία διάδοση στο Ισλάμ, προκαλεί διάφορες ασθένειες σε αυτούς που τον εφαρμόζουν.

Στην Παπούα, για παράδειγμα, στη Νέα Γουινέα, κυκλοφορεί μια πολύ σπάνια ασθένεια η οποία ονομάζεται Kuru. Η ασθένεια αυτή προήλθε από τον κανιβαλισμό και την κατανάλωση ανθρωπίνων οργάνων στην εκεί περιοχή, συγκεκριμένα εγκεφάλων και έχει τεκμηριωθεί από ανατολικά ειδησεογραφικά δελτία.

Παρακάτω ένα ρεπορτάζ το οποίο δείχνει την σχέση ανάμεσα στη φυσική μαγεία, τον τελετουργικό κανιβαλισμό και το τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι η ασθένεια Kuru.

Μερικοί από τους ασθενείς Τζιχαντιστές με την ασθένεια αυτή στάλθηκαν από τη Συρία σε ένα νοσοκομείο στην πόλη Γκαζιαντέπ στην Τουρκία για περαιτέρω εξέταση. Κάποιοι πέθαναν εφόσον το Kuru είναι 100% θανατηφόρο. Το Kuru είναι μεταδοτικό και έχει συμπτώματα από δερματικά έλκη και ιούς σύμφωνα με ένα δημοσίευμα των New York Times: «Το Kuru είναι μια πολλή σπάνια ασθένεια. Προκαλείται από μια μολυσματική πρωτεΐνη (prion) η οποία βρίσκεται σε μολυσμένο ανθρώπινο εγκέφαλο.»

Το Kuru βρίσκεται σε ανθρώπους στη Νέα Γουινέα οι οποίοι εξασκούσαν μια μορφή κανιβαλισμού στην οποία έτρωγαν τους εγκεφάλους νεκρών ανθρώπων ως μέρος ενός τελετουργικού κηδείας. Συνολικά σημειώθηκαν 8 με 20 περιπτώσεις Kuru στη Συρία.

Σε παλαιότερες έρευνες διαπιστώθηκε  ότι στην Νέα Γουινέα το Kuru διαδόθηκε λόγω «τελετουργικού επικήδειου κανιβαλισμού.» Είναι πολύ πιθανό ότι από αυτό το τελετουργικό ξεκίνησε η μόλυνση, από το γεγονός ότι οι τζιχαντιστές άρχισαν να τρώνε τη σάρκα των εχθρών τους.

Ο κανιβαλισμός δεν είναι κάτι ξένο στον κόσμο των Μουσουλμάνων επαναστατών. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το Ισλάμ σαν μια συντηρητική θρησκεία, παρόμοια με το Χριστιανισμό και τον Ιουδαϊσμό, δεν συνειδητοποιούν ότι από πολλές απόψεις το Ισλάμ δεν διαφέρει καθόλου σε πνεύμα από κάθε άλλη παγανιστική θρησκεία.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (20)

 1. Ανώνυμος 07/18/2017 @ 4:17 ΜΜ

  ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

 2. “…σε αντίθεση με την βρώση χοιρινού…”. Μάλιστα. Εμ βέβαια, ηλίθια μουσουλμανάκια, είναι δυνατόν να τρώτε χοιρινό εσείς; Ρωτήστε τον μαλάκα τον σκατοπροφήτη σας για ποιον λόγο δεν επιτρέπεται να τρώτε χοιρινό. Μάς το έχει αποκαλύψει μουσουλμάνος, από τούς ελάχιστους που δεν τρώει τον σανό σας ως τροφή για σκέψη. Κάποτε μουσουλμανάκια, που λέτε, ο σκατοπροφήτης σας ο Μωάμεθ, αυτός ο κοπρόσκυλος παιδεραστής και ψευδολόγος, πήγε να κάνει ένα θαύμα προς ένα συγκεντρωμένο πλήθος. Ήθελε να κάνει ένα χρατς με το ραβδί του για να ξεπηδήσει νερό σε έναν άνυδρο τόπο και αυτό ήθελε να το χρησιμοποιήσει ως θαύμα για να τον πιστέψουν. Είχε λοιπόν κρύψει κάτι ασκιά με νερό κάτω από ένα στρώμα άμμου και την κατάλληλη στιγμή που πήγε να επιτελέσει το δήθεν θαύμα του, εξεπρόβαλε αιφνιδίως ένα γουρούνι πάνω από το σημείο αυτό. Συνεπείαν αυτού, φάνηκε καθαρά το μέγεθος τής απάτης όταν οι παρευρισκόμενοι αντίκρισαν όλο αυτό το στημένο θεατρικό με σκοπό να τούς πείσει και η κλανομαγκίτσα τού μαλάκα Μωάμεθ πήγε περίπατο. Νευριασμένος και αναψοκοκκινισμένος από όλη αυτήν την εξέλιξη εκαταράσθη αυτό το ζώο που λέγεται γουρουνάκι και έδωσε εντολή εφεξής να μην το τρώνε οι πιστοί του και το ανεκήρυξε σε “ακάθαρτο ζώο”. Έτσι έχει λοιπόν η ιστορία αφελή και χαζόμουρλα μουσουλμανάκια, που πιστεύετε ό,τι μαλακία σάς σερβίρουν οι πνευματικοί σας ταγοί. Συνεπώς, όλα τα υπόλοιπα εγώ τ’ ακούω βερεσέ.

 3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 07/18/2017 @ 4:52 ΜΜ

  Και οι Κιμμέριοι έτρωγαν τους αντιπάλους τους,τι λέει ο σαυρο-ιμαμης;να τρώνε την γυναικα τους;αμα εχης λεφτά να αγορασης αλλη…φατην(με την κελεμπια θα την φάη;;)Anefix…,είναι κάτι χουχλουμπουχλου στην γειτονιά μου…λες να με βλέπουν για ντονέρ;παθαινω ισλαμο-σωβρακο-χεσιμο!χαχαχαχα!χοχοχοχοχο!

  • Σού περισσεύει καμιά καραμπίνα ρε μάγκα; Να σού πω…σουβλάκι με κρέας μουσουλμάνου το τρως; Και μπυρίτσα παγωμένη, εννοείται…

   • ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 07/18/2017 @ 9:29 ΜΜ

    Πάψε ρε,που θα φάμε βρωμοποδαριλα!κατσικάκι στην γάστρα και χωριάτικη σαλατα με κάπαρη,τρώει ο κόσμος,ανησυχεις για ντουφέκια;ας μην έλθη ποτε αυτή η ωρα..αλλά εαν έλθη…..,χοχοχοχοχο!

    • Γεια σου ρε Μνήκανδρε! Είσαι κι εσύ καλοφαγάς σαν και μένα ε; Σε αναγούλιασα ρε; Εμετούς, ξεράσματα…χαχαχαχα. Δεν πειράζει ρε, φαί για τα σκυλάκια μας θα τούς έχουμε.

 4. ο μικροβιολογος των ηπειρων. 07/18/2017 @ 6:03 ΜΜ

  AN EINAI DYNATON !!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΕΣ . ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ,ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ , ΟΙ ΝΥΜΦΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝη ΑΝΤΙΛΗΨΗ , ΑΣΙΑΤΕΣ = ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ DNA ΕΣΑΕΙ.

 5. Ζομπι, resident evil.

 6. Αν τους πούμε ότι είναι ζώα, θα μας πουν ισλαμοφοβικους;

 7. Νικητας 07/18/2017 @ 7:32 ΜΜ

  Τι πιο μακαβριο; Αλλα μου δημιουργηται μια εξ ισου μακαβρια απορια. Την πουτανοΤασια που τους υποστηριζει και τους μαζευει εδω , στην χωρα μας ,,θα καταφερναν να την φανε αυτα τα ανθρωπομορφα , ‘η θα την εκαναν εμμετο; Εννοηται μαζι και το υπολοιπο συφερτο της βουλης και των ΜΜΕ της Ν.Τ.Π. !!!!

  • Αφού το ξεκαθαρίσαμε, βρωμιάρηδες είναι, αλλά γουρούνια δεν τρώνε. Είναι επιλεκτικοί.

 8. αγαπητη Σουλτανα,ο κανιβαλισμος ειναι αρχαιοτατη μαγικη και θρησκευτικη πρακτικη ……………..το να φας την καρδια του εχθρου σου δεν ειναι απαραιτητο να εισαι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ!!!!………….το εκαναν αυτοι οι απολιτιστοι οι παπουα ,οι μαυροι της αφρικης ,ακομη και οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ………..δεν ανακαλυπτουμε και την Αμερικη ετσι?………………..ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ……ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ….ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ,ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ……..ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ………………………………………………………Αυτα εκανε και ο ΤΥΔΕΑΣ, και ακουσε αυτον τον μαλακα τον μαντη τον ΑΜΦΙΑΡΟ και εφαγε στην κυριολεξια ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΙΠΠΟΥ!!!!,Δηλαδη τι θα πουμε οτι οι αρχαιοι προγονοι μας,ειναι κανιβαλοι επειδη ενας ακουσε εναν πυροβολημενο μαντη?………..ΜΗΝ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ……..!!!…….ναι οι περισσοτεροι μουσουλμανοι ειναι μαλακες γιατι ειναι αγραμματοι!!!! αλλα εσυ το πας σαν τον κοκκινο ουρανο….ολοι στο τσουβαλι και οποιον παρει ο χαρος

  • antisatan assasin 07/19/2017 @ 8:55 ΠΜ

   ο κανιβαλισμος στην αρχαιοτητα συνδεοταν με τον με την βρωση ανθρωπων απο τους τσοπανηδες τους…. τιτανες ,γιγαντες και αλλα ωραια πραγματα…. με την παροδο των χρονων αφου πηραν πουλο αυτοι μερικοι απο το κοπαδι μιμηθηκαν τους θεους και καλα προς τιμη τους και εκαναν το ιδιο……. η βρωση σαρκας και ιδιαιτερα του αιματος εχει πνευματικες καταληξεις και ενεργειακο υποβαθρο…. επισης τα αγαλματιδια που βρισκονται σε πληθωρα και δεν ειναι σιγουρα εργα τεχνης λογο της ευτελειας του υλικου και της απεικονισης ηταν χαρακτηριστικα id ταυτοτητες προς αλλος τσοπανηδες , ωστε να μη φαγωθουν αφου ανηκαν σε αλλον….

  • ξαδελφος του πατροκλου 07/19/2017 @ 1:05 ΜΜ

   φαινεται πανδαρε οτι την ελληνικη μυθολογια την προσπερασες διχως να την μελετησεις.

   • ε,ναι αγαπητε μου δεν ειμαι και παντογνωστης…..παντως το γεγονος ειναι οτι το ατομο του ρουφηξε το μυαλο!!!………………..το θεμα ειναι αλλο φιλε μου,δεν μπορουμε να τους βαζουμε ολους σε ενα τσουβαλι……..

 9. Καθε μερα καποιοι απο μας αφιερωνουμε λιγο η’ πολυ απ τον χρονο μας για να διαβασουμε να ανακαλυψουμε κατι καινουριο να ενωσουμε καποια κομματια απ το παζλ μεσω της εναλλακτικης ενημερωσης και να προετοιμαστουμε για αυτα που ” ερχονται” . Δεν συνανταει κανεις ευκολα ανθρωπους να εκπεμπουν στο ιδιο μηκος κυμματος με καποιους απο μας αφυπνισμενους…μπορω να πω; δεν ξερω ειπαμε ενωνουμε ακομα τα κομματι απ το παζλ. Παντως αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι οι πιο πολυ ελληνες εχουν ανουσια ενδιαφεροντα σαρβαιβορ, φεισμπουκ αθλητικα… γραφουμε ελληνικα και οχι στη βαρβαριστη μην ξεχασουμε και την γλωσσα μας. Με πειραζει οταν τα οι πιο πολυ ελληνες αναλυουν τι εκανε ο Ντανος και η Λαουρα στα καφε που ειναι ‘ΠΙΤΑ’στην κυριολεξια και την ιδια ωρα αυτα Τα ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ αυτοι οι βρωμιαρηδες αυτοι οι γιουφτοι που ειναι ικανοι για ολα για οτι πιο βρωμικο υπαρχει αν και εκπαιδευμενοι…πιθανον να στρατολογουνται σε διαφορα σημεια στον Ελλαδικο χωρο περιμενωντας την ωρα. Καλο κουραγιο καλη δυναμη αδελφια

 10. ΠΟΥ'ΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ; 07/18/2017 @ 9:50 ΜΜ

  Ώστε για αυτό μια μέρα με κοίταζε μια μουσουλμάνα και της έπεφταν τα σάλια;
  Κι εγώ νόμιζα ότι ήθελε να την πηδήξω…

  • ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ 07/19/2017 @ 6:24 ΜΜ

   ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!!!!!!! ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΓΙΑ HOT DOK !!!!!!!!!!AXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!

 11. Κατά τα άλλα….. Εμείς τους φτιάχνουμε τζαμιά… Ελπίζω να φάνε πρώτα τους συριζαιους….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh