14:41 - 01/11/2018

Ειπώθηκε στο CNN: «Οι λευκοί άνθρωποι είναι η μεγαλύτερη απειλή – Πρέπει να κάνουμε κάτι με αυτούς»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Απίστευτα λόγια ακούγονται σε έγκυρα και έγκριτα διεθνή ενημερωτικά δίκτυα.

Ο παρουσιαστής του CNN, Don Lemon, ανέφερε πως η μεγαλύτερη απειλή στις ΗΠΑ είναι οι λευκοί, χωρίς κανείς να αντιδρά στην άκρως αυτή ρατσιστική δήλωση, η οποία στοχοποιεί συγκεκριμένη φυλετική ομάδα.

«Πρέπει να σταματήσουμε να δαιμονοποιούμε ανθρώπους και να αντιληφθούμε πως η μεγαλύτερη απειλή στην χώρα είναι οι λευκοί, οι περισσότεροι από αυτούς ριζοσπαστικοποιούνται στην Δεξιά, και πρέπει να ξεκινήσουμε να κάνουμε μάτι με όλους αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης, δεν υπάρχει απαγόρευση λευκών ανθρώπων, άρα τι να κάνουμε;», προσέθεσε.

Άρα λοιπόν ειπώθηκε πως οι λευκοί είναι το πρόβλημα, το οποίο πρέπει να επιλυθεί, με τον λευκό παρουσιαστή να συμφωνεί.

Τα σχόλια δικά σας:

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*