ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

«Είναι ξεφτίλα»! ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά» για τα εμβόλια που δεν τα διακόπτει ούτε η Μέση Ανατολή

· Κατοχικά Νέα

Πυρηνικά να πέσουν ακόμα θα λένε «ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ»…
Τι κι αν στην Μέση Ανατολή γίνεται χαμός, τι κι αν διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες επιμένουν για τα εμβόλια COVID!!!

Ωστόσο, ο πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, Δρ Σκοτ ​​Άτλας, επέκρινε σχετικά πρόσφατα τους γιατρούς και τους πολιτικούς που εξακολουθούν να ζητούν τα εμβόλια και ενισχυτικά για τον κορωνοϊό, χαρακτηρίζοντας όλο αυτό «ξεφτίλα».

«Δεν ξέρω αν έχουμε εκλέξει τους πιο ανόητους ανθρώπους στην χώρα για να είναι υπεύθυνοι ή τι συμβαίνει εδώ, αλλά, έχουμε μια χώρα που τώρα προτείνει ενισχυτικό εμβόλιο για όλους άνω των έξι μηνών. Ένα πειραματικό φάρμακο, για έναν ιό, από τον οποίο ιδιαίτερα τα παιδιά δεν έχουν κανένα σοβαρό κίνδυνο», είπε ο Δρ Άτλας στο KUSI News του Σαν Ντιέγκο την Πέμπτη.

Ο Atlas, ο οποίος υπηρέτησε προσωρινά ως σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον κορονοϊό υπό τον Πρόεδρο Τραμπ, επεσήμανε ότι οι τρέχουσες παραλλαγές του COVID είναι πολύ πιο ήπιες από το αρχικό στέλεχος που διέφυγε, όπως λέγαται, από το εργαστήριο της Γουχάν και επομένως τα νέα εμβόλια δεν δικαιολογούνται!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο:

 

 

photo eurokinissi/el.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Σημαία Ιράν – συμβολική φωτογραφίαΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΗΠΑ: TASK FORCE IRON GATE ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ – Η ΠΙΕΣΗ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Drone – συμβολική φωτογραφία, όχι από την επίθεση στην ΚολομβίαΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ DRONES ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ – ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 16 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Κρακοβία – φωτογραφία αρχείου, όχι από την επίθεσηΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΟΛΩΝΙΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΕΝΝΕΑ ΝΕΚΡΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *