ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ…

ΑΝΤΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ …

Μια δήλωση κάνει το γύρο του κόσμου προερχόμενη από ένα ανώτατο Ρώσο διπλωμάτη έρχεται να επιβαρύνει και άλλο το σκηνικό έντασης που υπάρχει στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας παρά την πρόσφατη συνάντηση του σύμβουλου επί θεμάτων ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου Τζον Μπόλτον με τον Β.Πούτιν στη Μόσχα.

Μιλώντας στον ΟΗΕ ο υποδιευθυντής του τμήματος του για τον έλεγχο της διάδοσης των πυρηνικών όπλων του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Andrey Belousov σημείωσε τα εξής αποθαρρυντικά:

«Σε μια πρόσφατη συνάντηση οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι η Ρωσία ετοιμάζεται για πόλεμο: Ναι μπορώ να το επιβεβαιώσω. Η Ρωσία πράγματι ετοιμάζεται για πόλεμο» είπε ο Belousov την Παρασκευή αφήνοντας το πάνελ των συνομιλητών του σχεδόν αποσβολωμένο.

«Ναι προετοιμαζόμαστε για πόλεμο για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, την εθνική μας ακεραιότητα, τις αρχές μας, τις αξίες μας το λαό μας», συμπλήρωσε ο Ρώσος διπλωμάτης.

«Για ποιο λόγο τότε οι ΗΠΑ φεύγουν από τη συνθήκη INF; Μα για να αυξήσουν το πυρηνικό τους οπλοστάσιο, να υιοθετήσουν ένα νέο πυρηνικό δόγμα το οποίο μειώνει τα περιθώρια χρήσης των πυρηνικών όπλων. Αυτό είναι το ερώτημα για εμάς», είπε.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες



ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι δηλώσεις του Ρώσου διπλωμάτη έγιναν κατά τη διάρκεια συζήτησης σε επιτροπή του ΟΗΕ για την ψήφιση ρωσικής πρότασης για την ενίσχυση της συνθήκης INF η οποία όμως καταψηφίστηκε από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία!

«Οι περισσότεροι που ψήφισαν κατά της πρότασής μας ήταν υπέρ της συνθήκης INF. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε;», είπε ο Ρώσος διπλωμάτης.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *