Εικόνες Αποκάλυψης στη Γερμανία: Δεκάδες νεκρά πουλιά έπεσαν από τον ουρανό

Οι κάτοικοι μέτρησαν τουλάχιστον 46 πουλιά πεθαμένα στον δρόμο – Τρόμος στους θρησκόληπτους – Αντιπαράθεση για τα πιθανά αίτια
Μάρτυρες εικόνων που παραπέμπουν στα κείμενα της Αποκάλυψης του Ιωάννη, έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι μίας μικρής και ήρεμης πόλης στη Γερμανία, καθώς δεκάδες πουλιά έπεσαν νεκρά στο έδαφος από τον ουρανό, προκαλώντας τρόμο στους προπληπτικούς και συζητήσεις επί συζητήσεων για όλα τα πιθανά σενάρια.

Οι κάτοικοι της πόλης Bad Wildungen έμειναν έκπληκτοι, όταν αντίκρισαν τους ήσυχους δρόμους τους γεμάτους από νεκρά πουλιά. Οι περισσότερο θρησκόληπτοι έλεγαν ότι έρχεται η… συντέλεια του κόσμου. Κάποιοι πιο ψύχραιμοι, υπέθεταν διάφορα σενάρια, όπως το χτύπημα από αεροπλάνο στο σμήνος των πουλιών, ή να επλήγησαν από μία αρρώστια, ή να δηλητηριάστηκαν.

Οι εικόνες που «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο, πάντως, είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Οι κάτοικοι μέτρησαν τουλάχιστον 46 πουλιά, ενώ σκοπεύουν να μεταβούν και σε γειτονικές περιοχές, προκειμένου να ελέγξουν αν έχει κάνει την εμφάνισή του το ίδιο φαινόμενο, ή κάτι παρόμοι.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησαν οι κάτοικοι…
(ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


allesgr

3 thoughts on “Εικόνες Αποκάλυψης στη Γερμανία: Δεκάδες νεκρά πουλιά έπεσαν από τον ουρανό

  1. A! says:

    Ποιός ξέρει τι ψεκάσανε (από τους ψεκασμούς που γίνονται για το καλό μας) και τα κακόμοιρα τα πουλιά δηλητηριάστηκαν και πέθαναν από ασφυξία. Οι περισσότεροι ρύποι που ψεκάζουν είναι βαρέα μέταλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *