Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

14:40 - 10/11/2021

Εγκεκριμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορεί να επιβάλει την εφαρμογή της «Κοινωνικής Βαθμολογίας» και «Ψηφιακής Επιτήρησης» (Social Credit Score & Tracking App) για την Εφαρμογή Αναγκαστικών «τσιμπημάτων» κατά της Covid

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Δυστοπική τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για το κυνήγι των ανεμβολίαστων.

Σύμφωνα με το έγγραφο, «η κυβέρνηση μπορεί να διατάξει τους πολίτες να εγκαταστήσουν μια ειδική εφαρμογή στα smartphones τους (ή σε άλλες έξυπνες συσκευές όπως tablets, smartwatches, smart glasses κ.λπ.) για να βοηθήσουν την κυβέρνηση με την υλικοτεχνική υποστήριξη των διαδικασιών εμβολιασμού».

 

Πηγή: NWO REPORT

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο του  Kelen McBreen

 

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ που εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου 2021, αποκαλύπτει την τεχνολογία που θα χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση ανθρώπων προκειμένου να εντοπίζονται εκείνοι που φέρονται να είναι πιο πιθανό να εξαπλώσουν το Covid-19 και να εντοπίζονται τα ανεμβολίαστα άτομα, ώστε να τους χορηγούνται τα πειραματικά εμβόλια.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε από τους ισραηλινούς δικηγόρους ευρεσιτεχνίας Dr. Gal Ehrlich και Maier Fenster της Ehrlich & Fenster.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναλύει δεδομένα που συλλέγονται από smartphones, εφαρμογές τηλεφώνων με κυβερνητική εντολή, υπηρεσίες πληροφοριών, δημόσιες κάμερες, κάμερες ΑΤΜ, κάμερες ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλες πηγές.

Ουσιαστικά, οι άνθρωποι θα λαμβάνουν “βαθμολογία” με βάση την κατάσταση εμβολιασμού, τη χρήση μάσκας, τη συμπεριφορά τους, την κίνηση τους, την κοινωνικοποίηση τους και άλλους παράγοντες.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές που θα επικοινωνούν μεταξύ τους θα καθορίζουν αν κάποιος είναι ή όχι “σούπερ μεταδότης” ή “μη σούπερ μεταδότης” με βάση τα διάφορα στοιχεία.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα, η συλλογή τεχνολογιών παρακολούθησης θα στέλνει δεδομένα προς ανάλυση προκειμένου να καθοριστεί ένα “σκορ” που θα τοποθετεί το άτομο σε μια ομάδα.

Κάθε ομάδα θα κατατάσσεται, ώστε η κυβέρνηση να μπορεί να δώσει προτεραιότητα στο ποιος θα εμβολιαστεί στη συνέχεια.

Ένα άλλο διάγραμμα δείχνει έναν ιστό ατόμων που παρακολουθούνται ενώ βρίσκονται σε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με το έγγραφο, “η κυβέρνηση μπορεί να διατάξει τους πολίτες να εγκαταστήσουν μια ειδική εφαρμογή στα smartphones τους (ή σε άλλες έξυπνες συσκευές όπως tablets, smartwatches, smart glasses κ.λπ.) για να βοηθήσουν την κυβέρνηση με την υλικοτεχνική υποστήριξη των διαδικασιών εμβολιασμού”.

“Η κυβέρνηση (ή άλλος φορέας) παρέχει στο κοινό τέτοιες εξειδικευμένες έξυπνες συσκευές”, συνεχίζει. “Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η εφαρμογή και/ή η έξυπνη συσκευή είναι διαμορφωμένη ώστε να ενημερώνει για τη θέση του χρήστη ανά πάσα στιγμή και να επικοινωνεί με γειτονικές έξυπνες συσκευές (μέσω Bluetooth για παράδειγμα( για να αξιολογεί τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χρηστών, για παράδειγμα, την εγγύτητα μεταξύ των χρηστών, την κίνηση των χρηστών κ.λπ.”

Το έγγραφο αναφέρει ότι η υπάρχουσα τεχνολογία θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση ανθρώπων, όπως το λογισμικό κινητών τηλεφώνων Android και iPhone.

Τα δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού θα παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρήση πιστωτικών καρτών, διευθύνσεις IP, τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που βρίσκεται σε κάμερες παρακολούθησης, ΑΤΜ και ιδιωτικές κάμερες παρακολούθησης σε καταστήματα, κτίρια και σπίτια.

Παρέχοντας παραδείγματα παρακολούθησης της συμπεριφοράς ενός υποκειμένου, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει ότι θα μπορούσε να προσδιοριστεί εάν ένα άτομο “φοράει μάσκα” με “ανάλυση εικόνων που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια κλήσεων” ή αν ένα άτομο “πλένει τα χέρια του” με “ανάλυση ήχων του νερού που τρέχει ή της κίνησης από ένα έξυπνο ρολόι”.

“Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα άτομα που έχουν την τάση να επισκέπτονται συχνά θρησκευτικές ή κοσμικές εκδηλώσεις, όπως σε μια συναγωγή, μια εκκλησία ή ένα τζαμί ή ένα χώρο χορού, όπου οι άνθρωποι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και μιλούν, προσεύχονται, τραγουδούν ή/και αναπνέουν βαθιά ή/και ανακατεύονται περισσότερο, θα λαμβάνουν υψηλότερη βαθμολογία (π.χ. για μια τέτοια εκδήλωση επαφής) από εκείνους που δεν επισκέπτονται συχνά θρησκευτικές εκδηλώσεις”, προσθέτει η πατέντα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου και έπεται των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο που εφαρμόζουν όλο και πιο εκτεταμένα μέτρα επιτήρησης εν μέσω του κορονοϊού, όπως διαβατήρια εμβολίων που αποσκοπούν στον αποκλεισμό των ανθρώπων από οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες και εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον γεωγραφικό εντοπισμό και την αναγνώριση προσώπου για την αστυνόμευση της καραντίνας.

Ορισμένοι ειδικοί, όπως ο Dr. Robert Young και ο Dr. Vladimir Zev Zelenko, υποστηρίζουν ότι το οξείδιο του γραφενίου που τοποθετείται στο ανθρώπινο σώμα μέσω “εμβολιασμού” θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει με δορυφόρους ή πύργους κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να παραδώσει πληροφορίες σχετικά με το υποκείμενο.

“Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι ο εμβολιασμός είναι ένα πρόσχημα για να τοποθετηθούν κυριολεκτικά μεταλλικά υλικά, τα οποία είναι δυνητικά μαγνητικά, ώστε να αλληλεπιδρούν με δορυφόρους ή πύργους κινητής τηλεφωνίας με το ανθρώπινο σώμα“, δήλωσε ο Dr. Robert Young. “Με άλλα λόγια, αντί να χρησιμοποιείτε ένα κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σώμα σας και το κινητό σας τηλέφωνο για την εξ αποστάσεως εξέταση, ας πούμε, των σακχάρων στο αίμα ή της αρτηριακής πίεσης ή των επιπέδων οξυγόνου. Και αυτό προτείνει στην πραγματικότητα το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που πήρε η Pfizer, το οποίο απονεμήθηκε μόλις τον περασμένο μήνα, στις 31 Αυγούστου του τρέχοντος έτους”.

“Αυτό ήταν το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα: ότι πρόκειται για την πρώτη πατέντα που εμφανίζεται σε έναν κατάλογο περίπου 18.500 για τον σκοπό της ανίχνευσης επαφών, πιστεύω, όλων των εμβολιασμένων ανθρώπων παγκοσμίως που θα είναι ή είναι τώρα συνδεδεμένοι με το Διαδίκτυο των Πραγμάτων” (Internet of Things), δήλωσε στον Stew Peters τον Σεπτέμβριο.

Δικτυογραφία

Patent Approved: US Government Could Mandate Social Credit Score & Tracking App To Implement Forced Covid Vaccinations – Nwo Report

https://nworeport.me/2021/10/22/patent-approved-us-government-could-mandate-social-credit-score-tracking-app-to-implement-forced-covid-vaccinations/

New patent proposes digital surveillance to vaccinate people based on social credit style scores

https://reclaimthenet.org/us-patent-surveilling-vaccinating-scores/Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/11/2021 @ 4:51 ΠΜ

    Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο – Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΓΙΑ COVID-19 ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 13/10/2015 !!!!!!!!! – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/10/covid-19-13102015.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*