in

Εδώ και 7 χρόνια, η Γερμανία γνώριζε, για το ξέσπασμα του κορονοϊού και τις επιπτώσεις του…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Εδώ και 7 χρόνια, η Γερμανία γνώριζε, για το ξέσπασμα του κορονοϊού και τις…
επιπτώσεις του, στους πληθυσμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Tagesspiegel”, που έκανε την αποκάλυψη, στις 12 Μαρτίου 2020, προκαλώντας ένα ανερχόμενο σκάνδαλο, στην χώρα, ο ιός θα διαρκέσει 3 χρόνια και θα επιφέρει 7,5 εκατομμύρια θανάτους, παγκοσμίως.
Η εφημερίδα δημοσίευσε ένα εξειδικευμένο έγγραφο, που συντάχθηκε και παραδόθηκε, στις Ομοσπονδιακές αρμόδιες αρχές, το 2013, από το Ινστιντούτο Koch, μετά από μελέτες των επιστημόνων του.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, τονιζόταν ότι ο ιός SARS, είναι πιθανό να μεταλλαχθεί και να μετατραπεί σε νέο, τροποποιημένο κοροναϊό, που στη συνέχεια, ονομάζεται Modi SARS ή Mmodi-SARS.

«Η πανδημία θα συνεχιστεί, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να αναμένουμε “εξαιρετικά υψηλές θυσίες και σοβαρές συνέπειες, για τους ανθρώπους, την οικονομία, τη δημόσια ασφάλεια και την πολιτική”, ανέφερε η εφημερίδα, βασιζόμενη στο έγγραφο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

“Η μελέτη υπολογίζει τουλάχιστον 7,5 εκατομμύρια θανάτους από μόλυνση. Επιπλέον, η θνησιμότητα από το ARVI Modi θα αυξηθεί λόγω της απότομης αύξησης των ατόμων που χρήζουν φροντίδας και των ανθρώπων που πάσχουν από άλλες ασθένειες. ” Οι άνθρωποι”, όπως αναφέρεται στην ανάλυση κινδύνου, «δεν θα είναι πλέον σε θέση να λαμβάνουν επαρκή ιατρική περίθαλψη ή φροντίδα λόγω υπερφορτώσεως του ιατρικού πεδίου».

«Η ιδιαιτερότητα αυτού του γεγονότος είναι ότι, πρώτον, επηρεάζει το σύνολο της επικράτειας της Γερμανίας και όλων των ομάδων του πληθυσμού, στον ίδιο βαθμό και, δεύτερον, λαμβάνει χώρα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην περίπτωση μιας τέτοιας πανδημίας μέσα σε τρία χρόνια, θα μπορούσαμε να περιμένουμε τρία κύματα που χωρίζονται το ένα από το άλλο με έναν εξαιρετικά υψηλό αριθμό θυμάτων και σοβαρό αντίκτυπο σε διάφορους τομείς».

Στην σελίδα 57 ο ιός ονομάζεται καθαρά, “κορονοϊός”.

Στην σελίδα 58 αναφέρεται: «Τα συμπτώματα της νόσου είναι ο πυρετός και ο ξηρός βήχας. Οι περισσότεροι ασθενείς υποφέρουν από επιπλοκές της αναπνοής. Στις ορατές αλλαγές των ακτίνων Χ στους πνεύμονες. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ρίγη, πονοκέφαλο, πόνο στις αρθρώσεις, εξάνθημα και αίσθημα αδυναμίας. Η θνησιμότητα είναι 10%. Εξαρτάται άμεσα από την ηλικία του ασθενούς. Για τη νεολαία, η θνησιμότητα είναι 1%, για τους ηλικιωμένους – έως 50%. ” Συνεχίζει να λέει ότι η πανδημία “καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία. Η εξάπλωση του ιού στη Γερμανία αρχίζει με τη βόρεια βιομηχανική πόλη και με την πανεπιστημιακή πόλη στη νότια Γερμανία “(σελ. 59). Και “ο ιός εμφανίζεται στη Νοτιοανατολική Ασία. Μεταδίδεται στους ανθρώπους από άγρια ​​ζώα που πωλούνται εκεί στις αγορές.»

Τέλος αναφέρεται η μεγάλη μεταδοτικότητα του ιού και η αδυναμία του συστήματος Υγείας να τον καταπολεμήσει αποτελεσματικά.

Εδώ οι πηγές της εφημερίδας: http://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf και http://dipbt.bundestag.de/extrakt/ba/WP17/503/50323.html

press-gr.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΑΡΚΕΤΑ …

Coronavirus (false flag-αποδειξεις)